J

Teğmen
04 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
8 yıl
GALATASARAY UNI Mİ SEÇMELIYIM YOKSA YILDIZ TEKNIK UNI MI?
Evet arkadaşlar bölüm bilgisayar müh. iki üniversiteye de yatay geçiş yapabiliyorum sizin fikirleriniz nelerdir merak ediyorum? Eğer gs ye gidersem 1 sene hazirlik fransizca okumam lazim . Yildizda hazirligi atladim .
J
8 yıl
MERKEZI YERLEŞTIRME ILE YATAY GEÇİŞ HAKKINDA SORUM VAR(YTU VE CBU) !?!?
Ben CBÜ tıp fakültesinde okuyorum ve YTÜ bilgisayar mühendisliğine geçiş yapmak istiyorum ama yıldızın açıkladığı gerekli belgeler kısmında şöyle bir belge istenmiş:"Öğrenim gördüğü Yükseköğretim Kurumuna, “Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş” yolu ile kayıt yaptırmadığını gösteren belge.".Ben Celal BayarÜni deki öğrenci işlerindeki çalışanlardan bu belgeyi istediğimde böyle bir belgenin olmadığını benim yerleştirme sonucum ve öğrenci belgem zaten aynı yeri gösterdiği için bir sorun olmayacağını söylediler ama benim içim bir türlü rahat olmadı .Yıldıza yatay geçiş için başvuru günü geldiğinde bu belgem eksik olduğu için sorun çıkartırlar mı acaba sizler ne düşünüyorsunuz
J
9 yıl
MANISA CELAL BAYAR TIP
Gelir mi acaba bana
Ben mf3 9740
2014 cbü tıp= 9930
2013 cbü tıp= 10200
J
9 yıl
SON DAKIKADA TERCIHLERI DEGISTIM PISMAN DEGILIM
Silindi
J
9 yıl
ESKISEHIR OSMANGAZI
Arkadaşlar osmangazi tıp nasildir onerir misiniz,yardimci olur musunuz bana okuyan varsa veya bilgisi olan
J
9 yıl
TEKNIK UNIVERSITE MÜHENDİSLİKTE NE KADAR ÖNEMLİ
Evet arkadaşlar mühendislikte teknik üniversite neden önemlidir hacettepe veya galatasarayın mühendislikleri kötü müdür teknik değil diye? Oralarda okuyan veya fikri olan arkadaslar yardımcı olabilir mi?
J
9 yıl
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ GALATASARAY MI HACETTEPE Mİ?
Merhaba arkadaşlar ben 9700. oldum lysde ve bilgisayar mühendisliği istiyorum ama hangi üniversiteye gideceğime karar veremedim.Galatasaray da hacettepe de teknik değil acaba handikap olur mu bunlar bana?Önerebileceğiniz başka üniversiteler var mı?
http://strawpoll.me/4901573
J
9 yıl
İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİ. TIP İÇİN NASILDIR
Evet arkadaşlar benim puanım 9700 katipçelebi tıp 8300 ile almış sizce gelir mi gelirse nasıl universitedir iyi midir
J
9 yıl
TIP TERCIHI ICIN YARDIM
Arkadaşlar benim siralamam 9700 acaba bana hangi tıpları önerebilirsiniz
J
9 yıl
ANKETE LÜTFEN OY VERİN ONEMLİ UNİVERSİTE VE MESLEK SEÇİMİ İÇİN YARDIM TALEP EDİYORUM
Merhaba arkadaşlar ben bu yola odtü pc müh. hedefleyerek çıkmıştım ilk 5bin di taban sıralaması ama ben tam 10bininci oldum ve diyorum ki acaba odtü inşaat mı yazsam yoksa başka bir ünide bilgisayar mühendisliği mi düşünsem yoksa ailemin ısrarlarıyla istemediğim tıp mı tercih etsem

BUYRUN ANKET LİNKİ:

http://strawpoll.me/4804347
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.