C

Er
30 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
359322 Gün Cezalı
356712 gün 11 s. 53 dk.
Gönderiler Hakkında
C
7 yıl
Kendi Saadet Zincirimizi Oluşturalım
Beyler her yıl millet okadar para kazanıyor bu işten neden bizde forumca yeni bir site açıp saadet zinciri kurmayalım hem ilkleri olacağımızdan güzelde para yaparız sizce mantıklı değilmi.
C
7 yıl
Yamaha Piaggero NP V80 Piano
Beyler sitede satış nerden yapılıyor tam bilmiyorum eğer yasaksa haber verin. Babamla yaklaşık 3 sene önce almıştık ozamanlar hevesliydim fakat 5-10 dk çalıp sıkılmaya başmıştım ben satmak istiyordum fakat babam ilerde çalarım diye satmamıştı org tertemiz yanında ayak pedalı ve nota koymak için tutucak var ozaman galiba 1850 ye almıştık 3 senelik org ama kapalı yerde durdu hep bir darbesi falan hiç yok toplamda en fazla 1-2 saat kullanılmıştır ilgilenen özelden fiyat teklif edebilir şuanda minimum 2000 tl nin üstüne satılıyor ona göre fiyat verirsiniz sevinirim.
C
7 yıl
KAR ERİYOR ACİL MÜDAHALE ETMEMİZ LAZIM.
Beyler istanbulda kar eriyor şuanda hala çok var ama malesef suya dönüşmeye başladı güneş güneş yaklaşık 1 saat 37 dk sonra batıcak bu süre içinde karlar sizce çok zarar görürmü birde perşembe günü yarın kar yağıcakmış acaba o karın şiddeti nekadar olucak mevcut karları adam edermi birde yarın güneş çıkıcakmı lütfen söyleyin çok korkuyorum.
C
7 yıl
DOLAR 3.85 OLDU !!!
Beyler bu nasıl bir artış bir gecede nasıl böyle fırladı geçici fırlamamı bu yoksa devam edicekmi böyle ?
C
7 yıl
BEYLER ÖNEMLİ BİR SORUNUM VAR YARDIM PLS !!!
Ya çekiliş yapıyorum ama herkesin ismini nasıl kopyalayabilirim direk mesaj yazan numarayla yap demeyin 1 den çok mesaj yazan kişiler var haksızlık olmasını istemiyorum bana yardım edebilicek olursa çok makbule geçer.
C
7 yıl
Bu saatte kanallarda neden saçma sapan amerikan filmleri var ?
Her kanalda olay akışı yavaş geçen ve yapmacıklık akan oyunculuklu amerikan filmleri var neden bukadar yapmacık oluyorlar insanlar eskiden gerizekalımıydı.
C
7 yıl
Kaçınızın evinde yangın söndürme tüpü var ?
Evet beyler daha önce hiç aklıma gelmemişti fakat bugün evde kızartma yaparken yağ çok ısınmış köfteyi koyar koymaz abartmıyorum 2 metre ve bayağı geniş ateş çıktı ve 2-3 saniye öyle kaldı sadece baktım mal gibi birşey olsa ayvayı yicez allahtan kendi kendine indi ateş ama ya ciddi bişey olsa basit bi yangın tüpü olsa hayat kurtarır evide kurtarır neden kimsenin evinde yok ?
C
7 yıl
Kar yağıyor ama çıkçak kimsem yok
Günlerdir beklediğim godzilla şehrimize geldi ama dışarı çıkıcak arkadaşım yok. benimle kar oynayabilcek kimse yokmu
C
7 yıl
Bir müzik aklıma takıldı bulamıyorum.
Beyler Blackmirror shut up and dance bölümünde birtane müzik vardı klasik gibi şarkıyı bilen varsa lütfen yazsın en azından o dizide bildiklerinizi yazın ben bakayım.
C
7 yıl
İstanbul Anadolu Yakası Elektriklermi Gitti ?
Yaklaşık 10-15 Dk önce elektrikler gitti Ümraniyede heryerde böylemi birde nezaman geleceği hakkında bilgi varmı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.