O

Binbaşı
27 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
356738 Gün Cezalı
356362 gün 1 s. 43 dk.
Gönderiler Hakkında
O
geçen yıl
Yakın zamanda Gürcistana giden var mı ?
Arkadaşlar yakın zamanda Sarp sınır kapısından gürcistana bir çık yapan arkadaşlar var mı ? 25 mart cumartesi günü birlik gidip gelicem. Yoğunluk durumu nasıldır ? Yoğunluk azsa 3 4 saat de olsa batumu gezme şansım olur mu ? Duruma göre merkeze gitmeyi düşünüyorum ....
O
geçen yıl
Çok temiz huawei Freebuds 4 satılık kulaklık
Az Ve Temiz Kullanılmış Huawei Freebuds 4
Yer : İstanbul/Küçükçekmece
Fiyat 1200

02.07.2022 tarihinde vatan san aldığım kulaklığımı apple ekosistemine geçtiğim ve AirPods almak için satıyorum .

Cihaz temiz ve az kullanıldı 18 ay Huawei Türkiye Garantisi vardır .

Kulaklık tüm cihazlarla tam uyumlu şekilde çalışıyor . Ses performansı ve Anc kalitesi üst seviye .

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
O
geçen yıl
S21 ultra -watch 4 ve dahası fiyat araştırma
Herkese iyi yıllar. 🙂
Elimde haziran ayında alınma fatura ve kutu içeriği tam ve temiz olan;

-Samsung S21 ultra 12/128
-Samsung Watch 4 44m
-Samsung 25 watt adaptör ve kablo
-Samsung smarttag plus ( takip cihazı)

Var. Bu eko sistem ürünlerini komple satmayı düşünüyorum. Total de fiyatı ne olur ve tek tek piyasaları nedir
O
2 yıl
iPhone 14 ile gelen Dynamic Island (Dinamik Ada) Özelliği Android Cihazlarda Nasıl Çalışıyor ? | Na
iPhone 14 ile gelen Dynamic Island (Dinamik Ada) Özelliği Android Cihazlarda Nasıl Çalışıyor ? | Nasıl yapılır ?
https://www.youtube.com/shorts/UwgaOQ0SMws?feature=share
O
2 yıl
DEMO CİHAZ NEDİR ? DEMO CİHAZ LINIR MI ?
BİR ÇOK YERDE KARŞIMIZA ÇIKAN DEMO CİHAZ OLAYLARI İÇİN HEM BİLGİLENDİRME HEMDE DENEYİM VİDEOSU SİZLERLE ...

ÖZELLİKLE #apple CİHAZLARINDA GÖRDÜĞÜMÜZ DEMO CİHAZLAR İÇİN ALINIR MI ? SORUSUNA BU VİDEODA CEVAP VERİYORUZ
https://www.youtube.com/watch?v=QP4IXhxSHD4
O
2 yıl
MERİVA B KASA 2012 MODEL ARAÇ KONULARI
Değerli dostlar Meriva B 2012 model dizel ile araniza katıldım.

Bir kaç soru sormak istiyorum.
1)Aracın gunduz ledi sari renk olarak aldim ancak beyaz renge cevirip led serit görüntüsü vermek istiyorum(astra j de ornekleri var . Hangi ampul u almam gerekiyor ne onerirsiniz ayrica bu sekilde yapan varsa ornek gosterebilir mi ?

2) Gosterge panelin deki bilgi ekrani bazı araba da kucuk bazi arabada buyuk bunun sebebi nedir anlamadim. < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
O
2 yıl
HUAWEİ FREEBUDS 4 İNCELEME
DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA REFARANS OLMASI DİLEĞİYLE

https://www.youtube.com/watch?v=qzhsw3aGGW8
O
2 yıl
Huawei freebuds 4 kablosuz sarj desteği olayı ..
Dostlar az önce öğrendiğim ve çok şaşırdığım bir olayi sizle paylaşmak istiyorum.. huawei freebuds4 urunleri sitesinde de yazdığı şekilde kablosuz şarjı destekleyen ürünlerden. Ancak ben ürünümü kablosuz edemedim huawei müşterisi hizmetlerini aradığımda 4 serileri için 2 farklı urun olduğunu urun kodunun T0004L olan paketlerin kablosuz şarjı desteklemedigi T0004C kodlu paketlerin desteklediği boyle bir ayrim oldugunu söylediler. Benimde desteklemeyen paketmis . Ben hiç bir inceleme videosunda böyle bir ayrim olduğunun veya internet de bilgilendirici bir metin bulamadım . Yani almak isteyen arkadaşların bilgisi olsun diye paylaşıyorum.. < Resime gitmek için tıklayın >
O
2 yıl
AİRTAG İNCELEMESİ İSTEYENLER İCİN ✅👍
Oksijeni bol Emirgan Korusundan yazıyorum ☺️☺️

Bir AirTag merakı ve sonuçları ..

1 ay önce aldığım ve aldığım andan itibaren sürekli işime yaradığını düşündüğüm bir cihaz ilan AirTag özellikle unutkan insanların fazlasıyla işine yarayan bir şey . Elbet de teknik açıdan olumlu olumsuz tarafları var . Çantanız çalındığın da AirTag in ne olduğunu bilen birisi onu bir köşeye atıp gene eşyalarınızı çalabilir ancak ayrıca gözler yapıp iyi saklarsanız çok daha şekilde eşyalarınızı takip edebilirsiniz .

Cihazın pil performansı zaten 1 yıllık bir sure olduğu icin hiç sorun olmuyor . Özellikle de cihazın pilinin değişebilir olması ve piyasada bulunabilecek 2032 kodlu saat pili olması pilin bulunmasını daha kolaylaştırıyor . Ancak burada Apple pili değişebilir bilir değilde Magic Mouse de kiler gibi şarj edilebilir halde tasarlamış olsaydı daha rahat olur diye düşünüyorum ama 2. Seride bu tarz bir yenilik olabilir .

Cihaz kutu açılımı ve kurulu zaten çok basit . Kuyuyu açıp cihazı elinize aldığınız da kaplı olan poşeti el bombası pimi çeker gibi çektiğiniz anda cihaz aktifleşiyor zaten . Sonrası bomba 🤗

Cihazı kullandığım yerlerde fazlasıyla işime yaradı basen çantamın gözünde bazen araba da bırakarak yerlerini unutsam dahi çok rahat buldum esyalari . Ancak tek sorun yaşadığım şey ürünün 1 tane olması . Yanı aynı anda hem çanta hem araba gibi yerde kullanamadığım icin bazen tam ihtiyaç olduğu anlar da cihaz olmuyordu bu sebeb den bir tane daha alıp ayrı ayrı kullanmayı düşünüyorum . Ki alacak kişiler de bu şekilde alırsa daha iyi olur .


Cihazın kullanım detaylarına gelirsek özellikle 100 metreye kadar aktif şekilde cihaz da bağlı olması ve 100 metre dışına çıktığınız anda cihazı unuttunuz diye direk konumla ekrana düşmesi bence çok doğru bir hamle cunku anlık dalgınlıkla unutulan şeyleri hatırlatması ortamdan fazla uzaklasmadan önemli . Ayrıca cihaz herhangi bir bağlantı kurmasa bile sabit bir yerde ise ve son aldığım konumu muhafaza etmesi direk telefondan açıp konumu bulmaya yarıyor . Ki cihaz herhangi bir Bluetooth bağlantısı olan cihaz ile bağlantı kurup direk anlık konumu tekrar size gönderiyor . Örneğin İstanbul gibi bir şehirde bazen arabayı koyduğunuz yeri unuttuğunuz da çok rahat şekilde arabayı buluyorsunuz . Ki bende öyle bir deneyim yaşadım ama sorun şu ki airtag yanımda idi arabaya koymayi unutmuşum .:) oyuzden 1 tane daha almayı düşünüyorum.:)

Kısacası her açıdan çok mantıklı ve avantaj bir cihaz tabi konum icin bir cihada ihtiyaç duyması biraz ses avantaj olabiliyor yada bir yabancı airtag ile temas ettiğinde o kişinin telefonuna ortam da airtag var diye bildirim getirmesi biraz dezavantaj .

Ama eşyanızı kayıp ettiğiniz de airtag icindeyse ve kayıp modu açtığınız da bulan kişi airtagi telefona yaklaştırınca sizin telefon ve mail adreslerinizin çıkması çok güzel . Ama tabi kötü niyetli kullananlar icin sıkıntı diye düşünüyorum

İlk çıktığında 199 TL idi ve 4 Li Paketi almak çok istemiştim ama zamlarında nasip oldu . Suan da fiyatı biraz celdirici olabilir ama bütçesi olanlar alabilir ..

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
O
2 yıl
İphone değişen parçaları gösterecek programlar nelerdir ?
Arkadaşlar iphone telefonlarımız daki değişen parçaları görmemiz icin 3utools programı dışında kullanabileceğimiz programlar var mi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.