P

Yüzbaşı
23 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
292 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
2 yıl
Anketi Tamamla 1 Aylık S Sport Plus Üyeliği Kazan
P
3 yıl
Uzay Ofis Elite Müdür Koltuğu Alüminyum Ayak - MAVİ - 627 Lira - 1315 Lira oldu
https://www.amazon.com.tr/dp/B07RSK5QW1?psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp

8 adet stok var. Kendi sitesinde dahi 1500 küsur lira fiyat var.
Fiyat amazon tarafından arttırıldı. 3 adet stok gözüküyor. Güncel fiyat 1315 lira.
P
3 yıl
KOBO, PLATO ve KOREADER KURULUMU
Kurulumu çok basit. Koreader ile birlikte kurulabiliyor. Kobonun kendi arayüzü, Koreader, Plato arasında geçiş yapılabiliyor. 
İsterseniz tek Plato'yu da kurabilirsiniz. 

Şu linkten dosyayı indirin önce: https://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=314220      
Sonra zip'i masaüstüne çıkarın. Cihazı bilgisayara bağlayıp klasörünü açın. Zipin içindeki tüm dosyaları kobonun klasörüne kopyalayıp yapıştırın. 'Kobo' klasörüne değil, direkt bilgisayarın gördüğü haliyle diskin içine. Sonra E:\.kobo\Kobo dizinine gidin, orada Kobo eReader diye bir dosya olacak, onu not defteriyle açın en alt satıra gelin enterla bir satır boşluk bırakıp şunu ekleyin:  

[FeatureSettings]
ExcludeSyncFolders=\\.(?!kobo|adobe).*?   

Sonra cihazı bilgisayardan güvenli kaldırın. Yeniden başlatın ya da kendi kendine yeniden başlarsa kurulum başlayacak. Birkaç dakika içinde kuruluyor. Bitince bildiğiniz Kobo menüsü geliyor, Nickel Menu yazan yere tıklayınca Plato - Koreader seçenekleri çıkacak, Plato'yu seçerseniz Plato başlıyor. Koreader'ı seçerseniz Koreader başlıyor. Biraz geç açılıyor Plato sabırla bekleyin. 
Bu kadar kurulum.

Videolu anlatım:

Stone1005 nickli yazar arkadaştan alıntıdır.
Videoyu izlemek için tıklayınız
P
3 yıl
Silinsin
.
P
4 yıl
ASUS SDRW-08D2S-U Harici Dvd Okuyucu Çalışmıyor
Herkese merhaba. Dün ikinci el olarak ASUS SDRW-08D2S-U Harici Dvd Okuyucu aldım. Usb ile Win 10 64 bit pc'ye bağladım. Bir süre ışıklar yanıyor cihazda sonra hiçbir şey olmamış gibi duruyor. Dosya yöneticisinde açmak istediğimde kapağı açılıyor ve Lütfen D: sürücüsüne bir disk takın diyor. Sürücüleri güncel. Yardımcı olur musunuz rica etsem?
P
5 yıl
D-Smart Go Problemi
Bir kaç yerde bu sorunu okumuştum. Aynı sıkıntı şu anda benim de başıma geldi. Netspeed kullananlar D-Smart Go'yu kullanamıyor. İki defa müşteri hizmetleri ile görüştüm. Kaydınızı aldım, çözeceğiz demesine rağmen herhangi bir adım atılmadı hala. Sorun ise uygulamada film, dizi veya canlı tv'ye tıkladığımda "Bu içerik yalnızca Türkiye'den izlenebilir" şeklinde uyarı çıkması.

< Resime gitmek için tıklayın >
P
5 yıl
Adalet Bölümü Kitapları (epub,pdf)
Bildiğiniz gibi açıköğretimin yeni sisteminde kitap verilmiyor. Bunun yerine e-kampüs uygulamasından dijital kitaplar paylaşıma sunuluyor. Uygulamada sadece o dönemki aldığın dersleri görebiliyorsun. Bu konuda gerek adalet bölümüne ilgi duyanlar, gerek ileriki yıllarda hangi derslerle karşılaşacağını görmek isteyenler için bütün kitapların dijital halini paylaşmak istiyorum.
Ben şu an son dönemdeki beş dersi aldığım için onları hesabıma yükledim. Okuyan diğer arkadaşlar benimle iletişime geçerse, diğer bönemlerin derslerini de hesabıma ekleyebilirim.

https://yadi.sk/d/KOyy240JYmZe6A
P
6 yıl
Türk Telekom Şanslı Salı
Türk Telekom Avantaj uygulaması güncellendi ve ismini BiDünyaFırsat olarak değiştirdi. Uygulamanın içinde Şanslı Salı adlı kampanya çıkıyor. Telefon numaramızı giriyoruz, ardından telefona gelen kodu uygulamaya yazıyoruz. Daha sonra rastgele bir hediye veriyor.
Şu an kampanyayı hiçbir yerde bulamadım. Detaylar geldikçe eklerim. Bana bu hafta Burger King Chicken Royal Menü çıktı.

< Resime gitmek için tıklayın >
P
6 yıl
Silinebilir
Silinebilir
P
7 yıl
Yurtdışı Bilet Kullanımı
Arkadaşlar benim 20 ocakta Gaziantepten İstanbul aktarmalı Basel uçuşum var, bilet kestim. Toplamda gidiş dönüş dört uçuşum var. Yurt dışına çıkmayacağım. Ben bunlardan sadece dönüşteki Gaziantep-İstanbul uçuşunu kullanabilir miyim? Ne yapmam lazım bunun için?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.