Y

Er
14 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
7 yıl
Eachine 250 Racer veya o ayarda drone kullanan var mı?
Bu drone olayında yeniyim iyi kameralı 1000 TL nin altında bir ürün ararken hepsiburada da bu ürünü buldum tabi banggood da ürün fiyatı daha düşük ancak gümrük olaylarını bilmiroum tabi.

ürünün kameras ve yükselmesi sabitliği çekilen youtube videolarında çok iyi gözüküyor. 300 400 tl ye satılan ürünlerin de videolarını inceledim arada dağlar kadar fark var.. 2000 TL lik bir ürün almayı zaten düşünmüyorum.

Bu kalitede ve bu fiyatta (1000 t altı) videosu ve kullanımı güzel ürün varmıdır başka ve bu ürün hakkındaki düşüncesi olan var mıdır?
TEŞEKKÜR EDERİM..
Y
9 yıl
turksat ve eutelsat arasındaki film kanalları farkı nedir ??
merhaba arkadaşlar..

digiturke üye olmayı düşünüyorum da. internet de almayı istiyorum bana şöyle bir paket önerdiler.

eutelsat üzerinden film paketi ilk 3 ay 19,99 sonrasında 36 Tl imiş.. ve istediğim zaman 39,99 tl ye fiber 10mb internet ekleterek .. internet + film paketli digiturk eutelsat üzerinden 75 tl ye üye olabiliyormuşum. aktivasyon vs de kampanya dahilinde herşey ücretsizmiş..

***şimdi süper paket diye birşey var ve türksat üzerinden internetle birlikte film paketi 59 tl ancak bu paketteki kanallar size yetersiz olabilir mutlaka eutelsat üzerinden film paketli üyelik olmanızda fayda var dediler.***

sorum bu aslında eutelsat üzerindeki film kanalları ile türksat üzerindeki digiturk film kanalları ne kadar farklı, bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa nerden baksanız 24 aylık bir abonelik olacağından benim için çok faydalı bir bilgi olur..
Y
9 yıl
Sizce lastik değişimi kaç bin km. de yapılmalı? ve 18 jant tavsiye edermisiniz?
Evet arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi aracacın ilk lastik değişimini kaç bin km de yaptınız veya yapılmalı sizce? veya az kullanılan bir araçsa (ben yılda 12500 km civarı yapıyorum en fazla) kaçıncı yıl sonunda değiştirilmeli??

bir de 18 janta geçen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? çok sarsma yakıt tüketimi ve belirgin kötü yönleri var mı? edition kullanıcısıyım malum jantları da deiştirmek bi zamandan sonra gerekebiliyor..

fikirlerinizi bekliyorum..

teşekkürler..
Y
9 yıl
Gittigidiyor komisyon oranı hakkında bir soru.
Arkadaşlar selam..

Gittigidiyordan ürün satacağım ve ürün fiyat bilgisi girdiğimde %10 komisyon oranını hesaplayarak elinize geçecek tutar şudur diyor ancak üzerine tıkladığınızda şöyle bir ibare var. " Burada belirtilen komisyon oranı kişiye özel kampanya olduğunda değişiklik gösterebilir"

şimdi daha önce ürün satan arkadaşlara sormak istiyorum.. bu yüzde 7 lik yüzde 10 luk çekler bunla alakalı bir durum mudur? yoksa burda bahsedilen farklı bir olay mı?

yani ben 500 tl ye ürün sattım ve 450 tl hesabıma yatması gerekiyor ancak satın alan kişi yüzde 5 lik çek kullandı ve 475 tl ödedi gg ye..

burdan benim bir etkilenme durumum var mıdır?? yoksa gg deki tüm satışlarda %10 kesinti ile tarafınıza ödeme net geçiyıor mu? ve ürün onaylandıktan kaç gün sonra geçiyor..


teşekkürler şimdiden..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.