M

Teğmen
05 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
103 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
M
4 ay
Usa seyahat
Arkadaşlar, şu an abd deyim. Buradan birşey isteyen acil bana yazabilir. 4 ocak Türkiyedeyim.
M
4 yıl
Nedir bu tekelcilik
Arkadaşlar merhaba,

eve internet bağlatacağım ancak ciddi anlamda kafam karıştı.

Bina yeni sıfır ilk oturan biziz dolayısı ile buraya ilk turkcell superonline fiber altyapı kurduğu için sadece bu servis sağlayıcıdan hizmet alabiliyormuşuz.
böyle birşey duydunuz mu ?

ayrıca altyapı fiber olduğu için illa fiber almam gerekiyormuş. İnternette çok işim yok hızı falan hiç önemli değil. ne bir online oyun oynayacağız ne de dowload yapacağız.

Var mı önerisi olan ? Teşekkürler.
M
5 yıl
Aldığım TV kırık çıktı
Arkadaşlar / değerli forum yöneticileri Merhaba,

Öncelikle konu buraya açılır mı bilemedim . Eğer yanlış yere açtıysam affola. İlgili arkadaşlar doğru yere taşıyabilirler.

Bir konu hakkında ciddi mağduriyetim var ricam eğer forumda ekşi üyeliği olan varsa ekşide yazması. Son derece minnettar olacağım .

Şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.

İlgili mağduriyetim şöyledir ;

7.03.19'da Yukko.com'dan evlilik sebebiyle Sony Bravia marka LED TV satın aldım. Ertesi gün elime ulaştı. Aynı gün kurulum hakkında bilgi almak için Sony çağrı merkezini aradım. Ürün kurye ile geldiğinden kutuyu açmamın garantimi etkileyip etkilemeyeceğini sordum. Taşınacağım evde kurulum yaptırmamın daha doğru olacağını, su an kurarsak garantinin başlayacağını söyledi. TV'yi tam 3 aydır açmadan beklettim bugün ise Sony'ı kuruluma çağırdım. Kutuyu açtılar ve TV kırık çıktı! Sony'den kuruluma gelen arkadaş elinden bir şey gelmeyeceğini ve değişim/ iadenin zor olacağını söyledi. Kutuyu Sony teknik servis kendi elleriyle açtı ve tutanak tuttu.


Konu ile ilgili yukko.com hiç birşey yapmıyor. Sony'de keza öyle . Resmen ortada kaldım. Düğünüme sayılır günler kala. Yalayıp yutacağım bir ürün olamaz zira bedeli 5.000 TL 'ye yakın.

Herkese teşekkür ederim.
M
6 yıl
APP PLAKA VE MUAYANE
Herkese merhaba,
kısa süre önce APP plaka ile istanbul'da muayane tecrübesi yaşayanlar yorumlarını paylaşabilirler mi?

Teşekkürler.
M
7 yıl
sony xe8005 tv ye iphone ekranını yansıtma
arkadaşlar selam,
kısa süre önce sony 49xe8005 tv aldım.

İphone ekranının tamamını ( herhangi bir uygulamadan açılan videolar dahil. ) tv ye aktarabileceğim program önerebilecek kimse varmıdır acaba?

Teşekkürler şimdiden..
M
7 yıl
Hızlı tavsiyelerin çok makbule geçecek
Arkadaşlar merhaba,
2007 a3 1.6 aracıma LPG taktıracağım en hızlı bir şekilde.

Sayfalarca yorum okudum ama bir arpa boyu yol alamadım.
Tek biraz netleştiğim BRC veya Prins markaları.

Detaylı ya da özet bilgi paylaşacak arkadaşlara şimdiden minnettarım.

Teşekkürler.
M
7 yıl
Counter Strike Hakkında
Arkadaşlar Selam.

uzun zaman sonra counter oynayasım geldi. ama baya bir yabancı kaldım seneler oldu oynamayalı. Şimdi ise laptopuma kurup botlarla yada online oynamak istiyorum.

Nereden yükleyebilirim? Nasıl kurabilirim?

yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler..
M
8 yıl
Şöyle bir araç var ne yapmalıyım?
Arkadaşlar kısa süre önce 2.el bir araç aldım.

Aracı alırken aciliyetten hiç baktırmadım.Daha sonra tesadüf eseri aracın pert olduğunu öğrendim.(Tramerinde gözükmüyor,Kasko yapıldı.)

Aracı aldığım kişiye ulaştım kesinlikle haberim yok dedi.(yalan-doğru bilinmez.) Daha sonra ondan önceki sahibine ulaştım o da haberim yok dedi.
Üstelik bu haberim yok diyen önceki 2 sahipler 2'şer ustaya gösterdiklerini de iddaa ediyorlar.

Daha sonra yine araştırmam neticesinde , perte çıkaran ilk sahibine ulaştım ve teyid etti pert olduğunu.

Arkadaşlar aklım durmuş vaziyette ne yapmam gerekiyor? Aracın yürüründe çalışmasında herhangi bir sıkıntı yok.Araçtan da iyice soğudum.

Aracın piyasası 60-65 bin TL civarı.. Sizce açık açık bu araç pert diyip satmalımıyım? Satarsam da şayet ne kadar'a satmalıyım?

Aklıma türlü türlü şeyler geliyor ; aracı kurumsal bir bayide takasa mı vermeliyim ? Yada kendim tekrar pert edip(bu nasıl olacak o da meşhul) parasını mı almalıyım kaskomdan ?

Arkadaşlar tecrübelerinizi / görüşlerinizi bekliyorum.

Teşekkürler..
M
8 yıl
Aracın içi göl oldu ??
Arkadaşlar Merhaba,


Aracım 2012 Golf 7. Yaklaşık 5 aydır bende. Evvelsi gün aracı bakıma götürdüğümde ustanın '' aracın stepne kısmı su içinde'' demesi ile şok oldum.

Araçta su falan mı taşıdınız diye sorduklarında yok dedim. Neyse eve geldim, havlu ile falan bir güzel kuruttum. Dün yağan yağmur sonrası bugün tekrar baktım, stepnenin olduğu yer resmen göl olmuş.. Bagaj etrafına baktım, üst kısmında nemlilik yok.Yani tavandan alsa falan diye..

sizce nereden su alıyordur arkadaşlar?

birde bu sorunumu vw ücretsiz giderir mi acaba ? Neticede kullanıcı hatası değil diye düşünüyorum..

Not :Aracın tüm bakımları bugüne kadar hep yetkili serviste yapıldı.
Not 2: Aracın arka ya da yan taraftan herhangi bir hiç kazasıda yok .( hani belki kaza sonrası hatalı onarım yapıldı diye yorum getirecek olursanız.)

vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
M
9 yıl
Nereye gitti bu ?
Arkadaşlar Selam,
iphone 4s ( 7.1.2 ) viber yükledim fakat kameraya erişilemiyor uyarısı veriyor.Görüntülü arama yapmıyor.

Ayrıca İphone Ayarlar kısmında en altta çıkan uygulamalar'ın hiçbiri yok. Hani Ayarlardan en alttan uygulamalar gözükmesi gerekiyor onlar. onların içine girip fotoğraflara yada kameraya erişmesine izin verip vermememiz falan.

Yani kısaca ayarlarda yüklenen uygulamaların hiçbiri gözükmüyor. dolayısıyla viber uygulaması kamerayı neden kullanamıyor bilemiyorum.

bir yardım lütfen.. Teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.