B

Onbaşı
26 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
.
.
B
9 yıl
SM-T312 Galaxy Tab 3 3G Telefon Özelliği Açıldı
Telefon özelliğini açmak için gerekli dosyaları yükledim. Bu işlemi yapmak isterseniz cihazın brick olma ihtimali olduğunu ve sorumluluğun tamamen size ait olduğunu unutmayın. işlemi mutlaka elektrik kesilmesi ihtimaline karşı güç kaynağı olan bir bilgisayarda yapın, cihazınızın şarjıda dolu olsun.

Önce aşağıdaki linkten gerekli dosyaları indirin.

https://mega.co.nz/#F!Y1VylaLD!bkE2MrtsAf6RKu5SiCTZHA

1- İndirdiğiniz dosyalardan; T311Modem.zip, T311Sboot.zip ve T311Tz.zip dosyalarını cihazın hafıza kartına kopyalayın

2- T311System.zip, T311.TWRP.2.8.2.0.zip ve Odin3_v3.09.zip dosyalarını bilgisayarınızda bir klasöre açın

3- Odini çalıştırıp açtığınız T311.TWRP.2.8.2.0.tar.md5 doyasını AP butonuna tıklayarak gösterin, ardından cihazınızı kapatıp seskısma+power tuşuna birlikte uzun basarak download modda başlatıp bilgisayarınıza bağlayın, samsung usb driverlar yüklüyse odin cihazı görecektir start butonuna tıklayıp yüklemeyi başlatın, yükleme bitince cihaz yeniden başlayacak. Bu işlemle cihaza twrp recovery kurmuş olduk.

4- Şimdi twrp recovery i başlatmak için cihazı kapatıp sesaçma+power tuşuna birlikte uzun basarak bırakın recovery başlayınca her ihtimale karşı backup ile sisteminizin yedeğini alın, ardından install seçeneği ile daha önce hafıza kartına kopyaladığınız T311Modem.zip, T311Sboot.zip ve T311Tz.zip dosyalarını sırayla cihazınıza kurun ve reboot yapın.

5- Cihazı tekrar kapatıp download modda başlatın (seskısma+power) odinde AP kısmına t311.tar.md5 dosyasını gösterin, bilgisayar bağlantısını yapıp yüklemeyi başlatın bu işlem 5-10 dakika sürebilir.

6- Cihaz yeniden açılınca mutlaka fabrika ayarlarına dönün.

işlem sonunda cihazın baseband değişecek ve T311 olacaktır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.