S

Teğmen
22 Eylül 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
12 yıl
6 kanal amfi sub bağlantısı yardım.
Elimdeki xetec 7372 DM teybi 6 kanal xetec amfiye bağlamak istiyorum. teypte hoparlörler için 4 adet çıkış var. Bir de subwoofer için tek çıkış var.

Hoparlörlerde sorun yok amfideki 4 çıkış y kablolar ile doğrudan teybe bağlanabiliyor.

Ancak teyp tarafındaki tek sub çıkışını amfide çift sub çıkışına nasıl bağlayacağım? Sanırım bunu y kablolar ile yapma imkanı yok değil mi?
S
15 yıl
Acil Tavsiye SBS için.
SBS için sizce en iyi dersane hangisi fatih? Anafen? bu haftasonuna bir dersaneye kayıt yaptıracağım oğlumu.
S
16 yıl
Acer 5920g almak istiyorum. Ama hangi model?
5920g alacağım ancak benim almak istediğim bluetoothlu olan modeli olacak. Aynı kasada bir çok model oluyor ama içinde bluetooth olmuyor sadece üzerinde simgesi vs. mevcut.

O yüzden hangi kodlu 5920g lerde bluetooth gerçekten var? Ve de Kredi Kartına 12 taksitle en uygun nereden Acer 5920G alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
S
16 yıl
Çin malı telefon imei sorunu
Sahibinden.com dan bir çift hatlı z1 anycool aldım. #*06# yapınca görünen imeiler tk'da kayıtlı görünüyor. Ama cihazın arkasında farklı bir imei var. Yani özetle klonlanmış bir cihaz. Bu cihazların rüsşvetle filan kayıt yapıldığını ama 6-7 ay sonra kayıttan düşürüldüğünü öğrendim daha sonra..

Şimdi satıcı durumdan en geç altı ay sonra sıyırmış olur. Zaten 3 ay garanti filan veriyorlar anlaşılan bu yüzden. Telefonu aldık telefon güzel bari elimde patlamasın diye elimde uyduruk bir telefon var kullanmadığım, onun imeini kullanıp telefonu da çöpe atabilirim. Ama bu telefonculara imeimi söylersen onu da 50 yere klonlarlar diye korkuyorum. TK aynı anda aynı imeiye sahip açık iki telefonu mutlaka tespit ediyormuş çünkü. İmei klonlamayı kendim nasıl yaparım program vs. ile mi oluyor?
S
16 yıl
Çift hatlı çin malı telefon tavsiyesi
Şu çin malı olan çift hatlı ve televizyonlu telefonlardan arıyorum. Anycool un bir sürü modeli var ama emei sorunları oluyormuş. İstanbulda emei sorunsuz gerçek bir anycool u en ucuz nereden alabilirim. Hangi modelini tavsiye edersiniz? Birde day mobile diye bir telefon for hepsiburada da mevcut onda her türlü garanti de verilmiş ikisini de kullanıp karşılaştırabilen bir arkadaş var mı? Sizde tvli ve dual sim en iyi çin telefonu hangisi?

Özellikle uygun fiyatlı ve sorunsuz satan bir yer varsa adres alabilirim.
S
16 yıl
Telefon tavsiyesi istiyorum!
Uzun yıllar kullanmak amacıyla bir cep telefonu alacağım ana amacı harbiden telefon olmak olan bir şey olmalı. Aradığım olmazsa olmaz özellikler.

1. Çok iyi şarj ve konuşma süresi

2. Çok iyi mikrofon ses kalitesi (karşı tarafla konuşma sesi çok temiz olmalı ama bazı nokialarda olduğu gibi yanımdaki adam benim cepten ne konuştuğumu da duymamalı.)

3. Klasik düz kasa (kapak filan istemez)

4. Çok kolay arama yapma, kaliteli rehber ve kolay mesaj atma aşınmayan ve de kolay tuşlanan tuşlar.

5. İyi bir kamerası olursa da güzel olur.
S
17 yıl
Palm programları arıyorum.
Türkçe-ingilizce sözlük, ofis programı card reader programı vb. programların demo olmayan sürümleri için link arıyorum. Forumdaki linkler ölmüş maalesef...
S
18 yıl
WAG54G firmware İÇİN YARDIM
wireless bağlantım sorun olyor zaman zaman modem hattan düşüyor düşüncede tekrar bağlanmıyor. Firmware 1.01.6 acaba daha güncel firmware yüklersem sorun düzelir mi? düzelirse hangi firmware i yükleyeceğim?
S
18 yıl
el yapımı anten için malzemeler neler?
Şu pringles antenini yapıp pci kartıma monte edeceğim ama resimlerde gördüğüm bağlantı parçalarının adları neler? kablo ve aradaki adaptörleri soruyorum vede nereden alabilirim? fiyat bilgisi varmı? kullandığım wifi pci kart datron whl3010 buna bağlamayı düşünüyorum pringlesi
S
18 yıl
ABS Sonradan takılır mı? gerekirmi?
Selamlar daha fazla para vermemek vede dizel alabilmek için fusion 1.4 tdci aldım ama ne yazıkki ABS yok opsiyoneldi istemedim. Ama şimdide kafama takılıyor acaba ABS fren konusunda çok fayda edermiydi? diye...
Gerçi aracın yol tutuşunda viraj dönüşünde filan hiçbir problem yok ama bilen arkadaşların bu konuda görüşünü almak istiyorum ABS ne derece faydalı olur vede Ben sonradan ABS taktırabilirmiyim? olabiliyormu böyle birşey....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.