S

Yüzbaşı
08 Kasım 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
internetten para kazanmak için tüm alternatifler!!!
merhaba arkadaşlar internetten para kazanmak adına tüm alternatiflerihttps://evdenparanikazan.com/ adresinde bulabilirsiniz.
S
7 yıl
Kafamda yüzlerce soru hangisini seçmeliyim?
Herkese günaydın direk konuya gireyim;
Ben Kıbrıs'ta yaşıyorum vatandaşım 17 senedir burdayım adapte olma sorunum yok yani lisede bilgisayar bölümü mezunuyum şuan bir şirkette yazılım geliştiricisiyim.
Şimdi benim sorum şu... Ben bu sene bir seçim yapmalıyım üniversite ve bölüm seçimi şimdi bence adadaki en iyi üniversite daü fakat orda hic bursum yok. İstediğim bölüm yazılım mühendisliği bunun fiyati yüksek olduğu için daüde okursam bilgisayar programcılığı okurum ama birde orda okursam. Mağusada kalacam ev kirası vs vs ...

Bir diğer seçim ise ukü, üküde okursam
Bilgisayarı programcılığı %100 burslu
Bilgisayar mühendisliği %75 burslu
Yönetim bilişim sistemleri%75 burslu okuma şansım var ve burda okursam ailemle kalmaya devam edeceğim ev kiram olmayacak fakat ukü kampüs üniversitesi değil ve baya küçük bir üniversite daü ise Mağusa'nın yarısını kaplıyor.

1 - sizce hangi üniversite
2- sizce hangi bölüm
3- sizce hangi üniversitedeki hangi bölüm
S
7 yıl
link arşivi
linkver.in link arşivi
neler yapılır?

-link paylaşma ve başkalarının paylaştıklarından faydalanma
-link saklama, kimsenin göremeyeceği bir şekilde linklerinizi koruma
-link kısaltma, uzun olan linklerinizi kısa hale getirme ve tıklanmalar hakkında istatistik bilgi alma

adres: linkver.in
S
8 yıl
Yazılım guncellemesi bildiriminin kapatılmaması sorunu
herkese selamın aleyküm arkadaşlar simdi cihazimda lollipop yuklu marshmallow guncellemesi geldi kendi kendine guncellemeyi indirdi cihaz ne yaptiysam iptal edemedim :( suan indirilmiş onay bekliyor ama onaylamayacam şuan ki surumunden memnunum pili aşırı kullanmama rağmen 1.5-2 gun rahat gidiyor ama ben guncelleme bildirimini bildirim ekranından kaldirmak istiyorum kalkamıyor gözü kör olasica bi el atın hayrına
S
8 yıl
web sitemize gönüllü yazarlar aranıyor!
Blog tarzı (tam olarak blog değil geliştirilmekte olan fikirler var) sitemizde "gönüllü" yazarlar aranıyor. Sırf yazı olsun diye günde 5-10 yazmasına gerek yok günde 1 tanede yazabilir bazı günler hic yazmayadabilir fakat yazdıkları kaliteli olmalı site içeriği geneldir fakat kişisel gelişim, yaşam tarzı daha baskındır. Oyun ve teknoloji alanlarıda eklenecek bizimle birlikte "gönüllü" yazar olmak istiyorsanız özelden detaylı bilgi verebilirim.
S
8 yıl
metni seslendirme
Arkadaşlar metni sedlendirebilecegim bir yöntem varmı bildiginiz googlede bikactane buldum fakat dosyalar hep bozuk çıktı istediğim kısaca değişkendeki bir metni seslendirme
S
8 yıl
İos\u0027taki clips tarzı uygulama yokmu?
arkadaşlar iosta clips adlı uygulama var onceden kopyaladıklarımızı kaydip daha sonra tekraar kullanabiliyoruz felan androidte böyle bir uygulama varmı?
S
8 yıl
Note 3 aldım mutluyum
Arkadaşlar dün 4s verip note3 n9000q aldım tel uçuyor suan bakalım bi kaç haftaya belli olur işin özü suan canavar gibi herhafta konuyu guncelleyecegim 4sten geçtiğim için 4s hikaye geldi ama iphone 6s felan canavar genede iphone candır gerisi patlicandir:))

Edit 1.hafta: arkadaşlar telefon hala uçuyor fakat şöyle sorunlarvar
Mesela play store da her uygulamada en az 3-4 kişi geliştiricilere ana bacı sövüyor bukadarda olmaz dedirtiyor çok fazla küfür var sanırım hiç kontrol edilmiyor bu mağaza mağaza kalitesi sıfır app storeyi mumla arıyorum.
Onun dışında birde şöyle bişey var telefon elinizde tuttuğunuzda kalite hissi vermiyor malzeme kalitesinden dolayı bildiginiz market poşeti cebime koyunca Her an kırılacakmış gibi hissediyorum.

Çektiğim fotolar;
https://mini.donanimhaber.com/images/upfiles/1917015/e5258ac8-7d47-4906-875b-28b89941846e.jpg
https://mini.donanimhaber.com/images/upfiles/1917015/d97d9e26-950f-4008-b7dd-b3096cb6e588.jpg
https://mini.donanimhaber.com/images/upfiles/1917015/048cf419-ea5f-4a38-9424-fdb37f2e5f57.jpg
S
8 yıl
uygulama sürümlerini downgrade yapma
şimdi bu uygulamaları eski sürümlerine düşüremezmiyiz ya? malesef cihazım jailbreakli olmadığı için ipa yükleryemiyorum ya sürüm düşürme yada ipa yükleme yöntemi söyleyin bana pls nezamndır bunu araştırıyorum bişey bulamadım ip0a yükleme yöntemlerinin tümü jailbreak gerektiriyor 3. parti yazılımlar ile (vshare vs...) sadece kendibelirledikleri sürümü indirebiliyorum(en güncel sürm mevcut oluyor)şuan elimde eskisürüm uygulamalrın ipaları var ama nasıl yükeyecem bubnları? tekrar belirtiyorum cihazımda jailbreak yok ve cihazıma uygun jaibreak te yokacil yardım pls
S
8 yıl
İOS 10daki yerleşik uygulamalr gerçekten siliniyormu?
şimdi ios da yerleşik ygulamalar siliniyormuş sözde ama silip app storeden yüklediğimizde hemen aç diyor yani inmiyor zaten hazır, mesela sildik bitanesini daha sonra internet olmadan bile kurulabiliyor madem siliyor internet ile indirmesi gerekmiyormu (izlediğim ios inceleme videolarından görüdüm kadarıyla henüz güncelleyemedim 4s kullanıyorum 6s plus asıl kullandığım ama tamirde ) kısacası bence sadece gizliyor. E sadece gizliyorsa bunu kısıtlamalar ilede bi nevi yapıyorduk yanlış hatırlamıyorsam yanlışım varsa düzeltin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.