C

Onbaşı
29 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
8 yıl
CD slotu telefon tutucu
Arkadaşlar merhaba,

Aracım için yeni bir telefon tutucu almak istiyorum.Daha önce cama vantuzla yapışan modelleri denedim ancak pek memnun kalmadım. Aracım Ford Fiesta ve konsol alanı geniş olduğu için ön cam baya geride kalıyor. Bu sebeple cama yapışanlar iyi performans vermiyor. Aracın havalandırma ızgaraları da pek güven vermediğinden ben de en mantıklı duran seçenek cd slotuna takılan telefon tutuculardan düşünüyorum. Ford Fiesta'da cd slot girişinde bir kapak var. Sizlere sorum aşağıdaki linkte verdiğim ürün hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Kullanan var mı ? Bu ürün cd okuyucuya zarar verir mi ?

http://urun.n11.com/arac-kiti/telefon-tutucu-cd-slot-girisi-yeni-tasarim-P70341202
C
9 yıl
40 Bin Civarı araç tavsiye ?
Ocak gibi araç almayı planlıyorum. Bütçe 35-40 civarı. Bu fiyat aralığında ne önerirsiniz ? Tercihim 2.el piyasası çok zayıf olmayan bir araç. Benim aklımda 1.6 premium civic ve opel astranın yeni kasaları var ama bulmak çok zor. Tavsiyeleriniz nelerdir ?

NOT: Dizel araç önerecekseniz kmsi 100 bini geçmeyecek şekilde tavsiye yaparsanız sevinirim.
C
9 yıl
Honda Civic Kasalar Arası Farklar Neler ?
Selamlar. Önümüzdeki birkaç ay içerisinde araç almayı planlıyorum ve ilk tercihim Honda Civic gibi duruyor. Bütçe 40 bin civarı.Ancak bu Civic kasaları kafamı karıştırıyor. Mesela 1.6 Elegance ile Dream-Premium arasında sanırım donanımsal farklar var peki i-ES ya da LS kasaların nesi farklı ? Ya da VTEC ve i-VTEC ve 1.6 Elegance arasındaki farklar neler ?

40 bin bütçeye 2007-2010 arası otomatik civic arıyorum ve bunlardan hangisini önerebilirsiniz ? Yine bu paraya farklı marka model tavsiyelerinizi alabilirim. Tek tercihim dizel olacaksa yüksek km olmaması. Selamlar.
C
9 yıl
35-40 bin civarı araç tavsiyesi ?
Arkadaşlar ocak-şubat gibi araç almayı planlıyorum ancak şu sıralar çok kararsız kaldım. Bütçem yaklaşık 38-40 bin civarı. Alacağım aracı okula giderken kullanacağım ve yılda ortalama 15-20 bin kilometre yaparım diye tahmin ediyorum.

Sizlerden ricam bu fiyat aralığında bana bir araç önermeniz. Aracın hatchback ya da sedan olması önemli değil ancak 5 kapı olması şart. Benzinli olursa lpg taktıracağım garanti o nedenle lpg uyumlu olması da tercih sebebi. Aslında dizel istiyorum ama bu paralara düşük kmli konforlu bir araç bulmak zor oldupğundan uzak gibiyim.

Şu sıralar Honda Civic 1.6 lara yakınım ancak sizin tavsiyelerinize de kulak vereceğim. Selamlar
C
9 yıl
Cevap: ★ ASUS DSL - N14U \u0026 N55U Modemleri DETAYLI İNCELEME + ANA KONU !!
Bugün Vatan'dan 129 tlye cihazı aldım. Genel manada iyi bir cihaz ancak wi-fi çekim gücü beklentimi karşılamadı. 5 yıllık zte modemimle hemen hemen aynı çekiyor ki bu modemde 2 tane de anten takılı. Beni pek memnun etmedi açıkçası.

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-15dbi-ic-mekan-anten-dk-nt-wa15/productDetails.aspx?productId=bd500774&categoryId=2699

Acaba şu antenden alsam ve modeme uygulasam yeterli sonuç alır mıyım ? Yaqşadığım ev yaklaşık 130 metre
C
9 yıl
Acil Modem Tavsiyesi
Arkadaslar son zamanlarda sikinti cikaran modemim tamamen islevini kaybetti. Acilen modem almam gerekiyot. Butcem 100-150 lira arasi. Hem kablolu hem kablosuz baglanacagim ve tv bilgisayar telefon gibi 4 5 cihazdan ayni anda baglanabilmem gerekiyor. Guclu bir wireless cekimi olmaai sart zira eski modem beni bezdirmisti. Ayrica modem alinirken hangi ozelliklere dikkat edilir belirtirseniz sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.