2

Yüzbaşı
06 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
84 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
2
3 yıl
Hegitech tablet nasoldır?
Hegitech tablet nasoldır? Linkteki tableti almayı düşünüyorum. Bu tableti maddi durumu olmayan öğrencilere hediye olarak alınacak. Yüzümüzü kara çıkarır mı?

http://www.hegitech.com/productdetails.php?urun_id=159
2
4 yıl
Apple iade hakkında bir soru
Merhaba arkadaşlar appledan kardeşim için Macbook sipariş verdik . Konfigürasyon cihazdı. Cihaz bize gelmeden önce iade istedik cihaz bize hiç gelmeden ups kargo cihazı geri götürdü. 2 Haziran da Apple cihazı ups den teslim almış o gün bugündür iade işlemlerini bir türlü başlamadı. İki defa müşteri hizmetleri ile konuştuk 5 ila 7 gün içinde iade işlemlerine başlanır falan deyip duruyorlar. Bu kadar uzun sürüyor mu bu işlemler?
2
4 yıl
Ups kargo hile yaparmı?
Arkadaşlar dün bir macpro sipariş verdim daha sonra renk değişikliği için aynı modelin farklı rengini sipariş ettim (nasılsa kargo gelince ilk sipariş ettiğimi almam kutuyuda zaten hiç açmadıgım için kolayca iade olur) diye düşündüm. Bugün iki kutuda geldi istediğim renkte olanını faturaya bakıp aldım diğeri içinde o iade olacak dedim ve ups kargo görevlisi kutuyu aldı gitti. Herhangi bir imza falan da almadı.
Az önce icloud siparişlerim kısmından baktım iki pc teslim edildi yazıyor. Ups i aradım telesekreter çıktı ikiside teslim edildi mesajı çıktı. Apple aradım şuanda telefona birinin çıkmasını bekliyorum ama çok panik oldum . Ups de Böyle bir durum yasayan varmı acaba?
2
4 yıl
Sorun çözüldü konu silinsin
Konu silinsin
2
4 yıl
Apple eğitim indirimi hakkında bilgisi olan varmı?
Merhaba eşim öğretmen . Öğretmen indiriminden yararlanıp mac air almayyı düşünüyoruz
Bunun için nasıl bir belge isteniyor? Sitesinden baktım ama açıklayıcı bir bilgi bulamadım. Almayı düşündüğüm mac in linki aşağıda.

https://www.apple.com/tr-edu/shop/buy-mac/macbook-air/uzay-grisi-1.1-ghz-4-%C3%A7ekirdekli-core-i5-i%CC%87%C5%9Flemci,-3.5-ghz%E2%80%99e-kadar-turbo-boost-512gb
2
4 yıl
Asus vivobook serisi nasıldır
Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Bunu alıp sorun yaşayan veya hakkında bilgi sahibi olan varmı? Yazılım programları yapmak için oğlum kullanacak ona sürpriz yapmayı düşünüyorum


https://www.vatanbilgisayar.com/asus-n580gd-core-i7-8750h-2-2ghz-16gb-1tb-256-ssd-15-6-gtx1050-4gb-w10-notebook.html
2
5 yıl
Nn hayat emeklilik kafasına göre istediğini siğortalımı yapıyor?
Az önce nn hayat emeklilik siğortdan cep telefonuma (Merhaba, 8........4 no lu IYI YASA HAYAT SIGORTASI policenizin vadesi 28/06/2019 tarihinde dolmaktadir ve otomatik olarak yenilenecektir. Detayli bilgi icin 4441666.SMS almamak icin RED yaz 6661?e ucretsiz gonder.MERSIS:0649033445000019. B003)
Şeklinde mesaj geldi. Bunlar dalgamı geçiyor . ben bunlara hiç sigorta yaptırmadım hatta isimlerini de az önce öğrendim . Müşteri hizmetlerini aradım meşğüldü. Biir şekilde dolandırılma olasılığım varmı beyler?
2
5 yıl
Arabamı sattım çok üzüldüm
Ekonomik nedenlerden dolayı 9 sene önce sıfır olarak aldığım aracımı satmak zorunda kaldım moralim çok bozuk. Malum siteye vermiştim ilanı aynı gün satıldı.
2
5 yıl
Bu sefer akp ye oy vereceğim neden mi?
Bir chp li olarak her seçim chp ye oy veririm ama akp kazanır . Bu sefer tam tersini deneyeceğim akp ye oy vereceğim belki chp kazanır birde böyle deneyelim
2
5 yıl
Ahlan tarifesi nasıl?
4 gb ye ayda 22 tl yazıyor bazı yerlerde bunun Suriyeliler için oldugunu okudum. ama herkes girebiliyormuş. Bir sorun varmı bu tarifede. Vodafoneden taşıyacagım. Numaramı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.