D

Çavuş
06 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
3 yıl
MSI 7A20 Ram Sorunu
Merhaba arkadaşlar eski ramlerimde oluşan arıza nedeni ile aşağıdaki belirttiğim ram'leri aldım fakat maalesef görüntü gelmiyor, MSI anakart özelliklerine baktığımda 3200Mhz desteklediğini görüyorum, sizce sorun ne olabilir?


İşlemci I7 6850K
Anakart MSI 7A20(X99A GAMING PRO CARBON)

Ram:
https://www.amazon.com.tr/1x8GB-3200MHz-Gammix-Kutulu-Gaming/dp/B07MQY831Y
D
5 yıl
Garip Yağ Eksiltme Sorunu
Aracımda bir yağ kaçağı var fakat garip bir şekilde tüm yağı eksiltmiyor sade dolan yağın %5'u kadar bir kısmını eksiltiyor ve %95 orada sabit kalıyor bu durum bir sıkıntı yaratır mı?
D
5 yıl
Bmw E90 OBD Önersi
Merhaba arkadaşlar benim Bmw e90 model bir aracım var, amacım bu araca yazılım atmak vb şeyler değil, sadece hata raporları izlemek, bir sorun olduğunda bu sorunu kendim görmek istiyorum, aracı bilgisayara nasıl bağlarım bunun için hangi programı ve cihazı kullanmalıyım?
D
6 yıl
Garip bir internet kopması
Herkese merhaba, anlayamadığım çok garip bir durum var, oynadığım 2 oyun ve internet bu oyunlarda garip bir şekilde kopuyor, örneğin Cs-Go oynarken adsl ışığı dahil komple internet gidiyor ortalama 4-5 dakikada bir kopup geri geliyor bu oyunda olduğum sürece devam ediyor diğer oyunum ise Ark Survival bu oyunda ise internet gidiyor ve oyundan çıkana kadar adsl ışığım dahi sabitlenmiyor tam sabitleniyor tekrar gidiyor internet oyundan çıkınca ads geri düzeliyor ve internet bağlantım geliyor, bunu bir haftadır takip ediyorum ve sadece oyuna girdiğimde oluyor, oyuna girmediğim günlerde hiç internet kesintisi yaşamıyorum, hatta oyuna giriyorum internet kopmaya başlıyor oyunu kapatıyorum düzeliyor hiç bir sıkıntı yok, tekrar oyuna giriyorum yine internet kopmaları başlıyor, bunun nedeni ne olabilir?
D
8 yıl
Oyun içi para alınacaktır
Merhaba, oyun içi para alımı yapmayı düşünüyorum, ciddi satıcılar pm atsın.
D
9 yıl
Eac Ban
Merhaba arkadaşlar konunun yeri burası değil ama buraya açıyorum konuyu, benim amca oğlu var 10 yaşında, bu hemen yan dairede oturuyor, her gün bize geliyordu bende canı sıkılmasın diye buna rust almıştım benim steam hesabıma girip oynuyordu, ben yokken başında yaklaşık olarak 3 ay önce eac ban yemiş, ben rust oynamadığım için o sıralar pek önemsemedim, onada ceza olsun diye pek banın peşindede koşturmadım, şimdş CS:Go'ya başlamak istiyorsum fakat bu eac ban denilen şey birkere atıldımmı tüm oyunlardanmı banlanıyoruz yoksa sadece oynadığımız oyundamı banlanıyoruz, tüm oyunlarda banlanıyorsak bunun kaldırma vb gibi bir şansımız varmı sürelimi, bu konular hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim ona göre alıcam CS:Goyu.
D
10 yıl
6000TL Bütçe
Merhaba arkadaşlar elimdeki bilgisayar artık bana güçsüz gelmeye başladı yeni makine toplamaya karar verdim elimde şuan GTX680 ekran kartı var GTX680 ile SLI yapmak istiyorum, önereceğiniz İşlemci,Anakart,Ram,power vb parçalar hangileridir şimdiden tüm forumdaki arkadaşlara teekkür ediyorum....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.