O

Teğmen
19 Eylül 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
9 yıl
12\u0027ler durumlar nasil?
Evet durumlar nasil? Hangi konulari bitirdiniz? Lys başladıniz mi? Günde kac saat calisiyosunuz ve kac soru çözüyosunuz? Temel liseye gidenler var mi varsa ne durumdalar?

Ben temel lisedeyim. Temel liseyle beraber gidiyorum. Ygs lys karisik isleniyo şimdilik. Haftasonu soru sayim artiyo ama haftaici baya yorgun oluyom. Konu tekrari dinlen derken toplam evde 5-6-7 test felan çözebiliyom hafta ici.

Sizlerde durumlar neler?
O
9 yıl
sizce volkan milli takima çağrılır mi?
Ya da çağrılmali mi?
Objektif yorum yapin lütfen.
Volkanin terk ettigi maçta adamin sülalesine arkadan geçirildi bunun sonucunda terk etti. Bakin dikkat edin bunu kendi ülkesinin taraftarı yapti. Ayni sey size yapilsa terk etmez misiniz?

Olaya bi de futbol olarak baktigimiz zaman babacan,tolga,onur size kalede güven veriyo mu? Son milli maçları baz almayin turnuvada karsimizia almanya, ing,fransa,İtalya, rusya gibi takimlarla oynayacaz. Bu tarz takimlara karşı böyle büyük bi turnuvada kaleyi şüphesiz volkan almalidir. Adam bu tarz maçlara alisik, büyük maçlarda cok konsantre olduğunu hepimiz biliyoruz. Hatta bunu çevremdeki tüm gsliler söylüyo. Kadıköyde bu adam olmasa biz sizi yenerdik diyen var.

Son olarak fatih terim sizce nasil bir karar verir? Bence almaz. Çünkü terim dediğim dedik bi adam bir defa almiyosa bi daha da almaz yapısı itibariyle...
O
9 yıl
Internette ders dinlenebilecek site tavsiyesi
Arkadaslar merhaba. Bu yil temel liseye gidiyorum. Ama matematikciden ciddi anlamda memnun değilim. Bize lys mat analatiyo. Hicbir seye doğru düzgün aciklama getiremiyo. Ayrica mat bilgisi bile eksik. Anlayacağınız baya kötü hoca. Internette özel tanmli fon,limit, turev, integral dinleyebilecegim siteler var mi? Ama bazen böyle cok detaydan işleyecen siteler oluyo (Şenol hoca) öyle bi site istemiyorum. Anlaşılır ama daha üst seviye anlatan hoca var mi nette? Yardimlarinizi bekliyorum..
Iyi forumlar...
O
9 yıl
ankarada haftasonu açık göz hastanesi
Beyler gözümde arpacık çıkmıştı bundan aylar önce ve izi kaldi. Haftaici hep okuldayim haftasonu ankarada açık göz hastanesi var mi bildiğiniz (özel de olur ücret farketmez.)

Dünya göz'e baktim ama sitede yazmiyo. Sizce haftasonu acik midir?
O
9 yıl
sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Beyler bu yil 12.sinifim. Temel liseye gidiyorum. Günde 9 ders var. Hem 12.sinif müfredatı veriliyo hem de ygs. Yani karışık gidiyoruz. Benim sorum özellikle mezun arkadaslara. Sizce konular biter mi? Dersaneyimi takip etmeliyim konu olarak yoksa bagimsiz olarak da mi ilerlemeliyim? Konularda ilerleniyo ama yığınla konu var ne ara bitecek bunlar diye düşünüyorum. Yazin da pek fazla calismadim.
Bi de sizce günde kac test/soru çözülmeli? Günde 9 ders var. Sadece fkb mat geo tarih cog dil anl var. Tavsiyeleriniz neler?
O
9 yıl
12 ler günde kac saat çalışıyosunuz
Ve suana kadar hangi konulari bitirdiniz?
O
9 yıl
boy ölçümü farki?
Beyler boyu mezura kullanarak ölçmek ile eczanede boy ölçüm aletinde ölçmek arasında fark var diyolar. Cidden öyle bi sey var mi?
bi de gece ve gündüz boy ölçümü 2-3 santim fark olur diyolar. Bu ne kadar doğru?
O
9 yıl
silinsin
Silinsin.
O
9 yıl
sizce açık liseye geceyim mi?
Arkadaslar seneye dersaneler açıldı malum. Ben de dersaneye yazildim.
Ama okula devam etmek mi gerek yoksa açığa geçip haftaiçi evde calismak mi?
Sizler ne yapmistiniz? Hangisi daha verimli sizce? Acikcasi okulun öyle ahim sahim bi eğitimi yok. Her devlet okulu gibi. Bu arada girdiğim sene 450 puanla alan ort. Bi okuldayim.
Görüşleriniz benim için önemli.
Teşekkürler...
O
9 yıl
yazin ders çalışmadan sinava hazirlanmak
Arkadaslar diyemliki yazin hic ders çalışmadik. Sene içerisinde hallederiz dedik sizce halledilir mi?
Hatta temel liseye gidecem buyuk ihtimal bu yil. Haftanın 6 gunu dersane olacak. Sizce konular biter mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.