A

Binbaşı
18 Eylül 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
59 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
200-300 TL civarında mikrofonu olan tws kulaklık arıyorum.
İşim gereği sürekli dışarıda oluyorum bu nedenle Telefon görüşmelerinde problem yaşatmayacak tws kulaklık bakıyorum. Bu bütçeyle doğru düzgün telefon görüşmesi yapabileceğim tws kulaklık bulunabilir mi. Müzik performansı 2.sırada önemli olan karşımdaki konuşmamı düzgün duysun.
A
4 yıl
samsung a9 vs m30s
2000tl ye kadar android samsung cep telefonu alma arefesindeyim. Telefonu eşime alacağım illa samsung istiyor . Bu ikisi arasında kaldım . Hangisini tavsieye edersiniz ?
A
6 yıl
Satılık \u0026 Takaslık 2016 Passat 1.4tsi
2016 Model Comfortline 1.4 Tsi 125hp manuel vites
43.500km de, kazası belası değişeni yok.
Bir tek arka tampon ufak bir kazadan dolayı mini onarım kapsamımda onarıldı.
100.000TL (son fiyat)
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Gerçek Değeri 60.000tl yi geçmeyen hasar kayıtsız 2013 model üstü C segmenti araçlarla takas yaparım.
A
6 yıl
Yazıklar olsun
Şenol hocayi hep destekledim sabrettim ama arkadaş sürekli aynı hatalari yapmak, ne demek ya. Bir iki mac sansizlik olur hata yaparsın amenna ama bu bardağı taşıran son damla oldu. Fark atacağımız maçı kaybettik. Negredo gibi bir adamı cikartiyorsun ve sahada adını bile duyamadigimiz cenk alıyorsun. Bu resmen maci sabote etmektir, hainliktir. Q7 icin de umarim acilen kadro dışı bırakırlar, sen kimsin terbiyesiz adam sürekli el kol harektleri yapiyorsun, bur değil 2 değil. Bugünün kesinlikle telaffisi olamaz artık, yeter be
A
6 yıl
Talisca yerine Oğuzhan ile başlamak.
Bence Gs derbisindeki oyun üstünlüğünün temel sebebi budur. Mac istatistiklerine de bakarsaniz, topa hakim olma ve topu geri kazanma suresi cok iyiydi.
A
7 yıl
xbox one s hiç bir oyun açılmıyor
Arkadaşlar xbox one s sahibiyim. Xbox live üyeliğim de var ve bütün oyunlarım dijital olarak makinenin içinde kayıtlı. Fifa 17 oynarken birden makine yükleniyor yazan yerde dondu kaldı. Bende kumanda dan reset attım fakat aynı sorun devam etti. Ben fifa dan dolayı oluşan bir sorun sandım ancak diğer oyunlarada girdiğim zaman oyunlar açılıyor looding , yada yükleniyor yazan kısımda kalıyor daha ileri gitmiyor. Hesabımı silip tekrardan giriş yaptım fakat sonuç nafile . İnternetten de araştırdım ama istediğim sonuca ulaşamadım. Acaba sorun neden olabilir ?
A
7 yıl
Izmirde mini onarım (auto king, rs servis)
Gecenlerde aracinin sol arka tamponuna sürtmüşler. Sol arka plastik kısmında muhtelif cizikler oluştu. Aracım beyaz renk olduğu için siyah cizikler pek hoş durmuyor. Bende kaskoyu aradım mini onarım için izmirde Bornova, Pınarbaşı auto king yada Gaziemir rs servis de yaptirabilecegimi söylediler. Auto king ile yorumlari okudum yorumlar açıkçası pek hoşuma gitmedi. Bu servislerden hangisini tavsiye edersiniz daha önce tecrübe eden oldumu?
A
7 yıl
Talisca Manchester United a mi transfer olacak
Beşiktaş'ın Benfica'dan 1+1 yıllığına kiraladığı Brezilyalı yıldızı Talisca, performansıyla Avrupa devlerinin transfer listesinde üst sıralarında yer alırken, transfer iddiaları da ardı ardına geliyor. İngiliz basını bu kez Talisca'nın Manchester United'a transfer olacağını yazdı.


23 yaşındaki Brezilyalı yıldız Talisca'nın performansı Avrupa devlerinin iştahı kabarırken, transfer sezonun yaklaşmasıyla birlikte iddialar da artmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde Fransa'nın Monaco takımıyla ismi anılan ve 25 milyon euroluk transferin imza aşamasına geldiği konuşulurken, Talisca'ya bir talip de Premier Lig'den çıktı.

İngiliz Daily Star gazetesi, Beşiktaş ile 1+1 yıllık kiralık sözleşmesi olan futbolcunun sezon sonunda Benfica'ya dönmek istemediğini, Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Manchester United'a transfer olacağını yazdı.

Talisca'nın menaceri Jorge Mendes'in aynı zamanda Mourinho'nun da menaceri olduğuna dikkat çekilirken, Talisca'nın 21 milyon pound bonservis karşılığında gelecek sezon Old Trafford'da oynayabileceği belirtildi.

Beşiktaş formasıyla çıktığı 29 maçta 14 gol ve 6 asistlik performans sergileyen Talisca'nın sözleşmesine göre 25 milyon euro bonservis bedelini Benfica'nın hesabına yatıran kulüp Brezilyalı yıldızı transfer edebilecek.

Kaynak :ntv spor
A
7 yıl
3000TL YE kadar laptop tavsiyesi
Selamlar ,
i5 4210 gt 840m laptopum artık yetersiz gelmeye başladı , yeni bir laptop almak istiyorum.
oyun için xbox um var , sadece laptop da strateji oyunları oynuyorum .company of heroes total war tarzı.
Asus x550vk nın özellikleri hoşuma gitti (i7 6700hq ve gtx 950m) fakat ışıklı klavye olmadığı için almak istemedim. max 3000 tl ye i7 ve min 950m ekran kartlı ne alabilirim ?
A
7 yıl
Xbok One S 3 ay Live gold ve Forza 6 Kampanyası (nasıl aktive oluyor ?? )
geçen gün 1tb xbox one s fifa 17 satın aldım. Konsolun üzerinde hediye 3 aylık xbox live gold üyeliğinizi + Forza 6 istemeyi unutmayın diye bir sticker var. Fakat kutudan sadece 14 günlük live üyelik kartı çıktı. Aldığım yere sordum 14 günlük live üyeliğini aktive et sonra xboxkazandırıyor.com a başvur dedi. Dediklerini yaptım fakat daha geri dönenen olmadı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.