I

Onbaşı
07 Eylül 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
8 yıl
Galatasaray İktisat
Beyler Galatasaray üniversitesi hedeflerimdendi hukuk bölümü dışında her bölümüne girebiliyorum. Sizce iktisatı tercih etmeli miyim ?
Yoksa işletme mi yazayım ?
I
8 yıl
Bugün unutun
ÖSYM'de tanıdığım var yarın açıklanacak birazdan erteleme haberi gelir.
I
9 yıl
Brm mi pack mi ?
Brm nin kalan 4 wing ini mi alayim yoksa paket mi acmaliyim ?
I
9 yıl
Mech Mage problemi + yedek deck
S.a beyler ben patron warrior oynuyorum en zevk aldigim ve basarilida oldugum deck bu. Arada hunter oynuyorum ama eksik kartlar var face hunter icin. Simdi 2 sorum var sadece patron warrior oynamak bazen sıkıyor iyi deck yapmakta cok ucuz degil patrondan sıkıldıgımda oynayabilecegim hunter,paladin veya warlock desteleri onerir misiniz ? Saglam bir warlock yada paladin guzel olur. Son soru patron warriorla mech mage karsisinda dayanmak zor oluyor cunku en az 7. Manaya kadar kontrolu almak zor, mech mage karsisinda counter olarak ne kullanilir ? Patron w. destesine bir iki kart degistirerek duzeltilir mi ?
Edit: Naxxramas full set ve brm 1. Wing var bende brmde saglam kart veren baska hangi wingler vardır?
I
9 yıl
Su saati yorumlarsaniz sevinirim
18 yasinda birine gider mi ? Sizce model guzel mi bu fiyat civarinda ne onerirsiniz ?https://www.campanolashop.com/saat/Emporio-Armani/AR2477/PD
I
9 yıl
Michael Jackson Vefat Etti..
Popun kralı dün gece vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. Kendisi burda olmada bile eserleri yaşamaya devam edecektir.
I
9 yıl
Ve seçim sonuçlandı!! ABD\u0027nin yeni lideri Obama!!
Başkanlık seçimlerinde büyük başarı gôsteren Barack Obama ABD'nin ilk siyahi başkanı olarak tarihe geçti.44. Devlet başkanı olan Obama ABD senatosunda Illinois eyaletini temsil eden senatolardan biriydi. Arkadaşlar, ABD deki bu yeni secim hakkında neler düşünüyorsunuz ? Obama'nın secilmesini bekliyor muydunuz?
I
9 yıl
G.O.R.A sonunda vizyona giriyor !!
Haftaya cuma gunu tarihler 14 kasım 2004 ü gösterdiğinde yetenekli komedyen Cem Yılmaz'ın uzayda geçecek aksiyon-komedi-macera-bilim kurgu temaları içeren filmi vizyona girecek.Fragman komik gözüküyor. Filmden umutlu musunuz ? Yıllardır kaliteli bir komedi filmi çekilmiyordu ülkemizde inşallah bu kalitelidir.Siz neler düşünüyorsunuz ?
I
9 yıl
Steve Jobs Vefat Etti
Allah rahmet eylesin beni sok eden bir haber oldu.Ailesine bas sagligi dileyelim. Bakalim apple in yeni ceosu kim olacak ? Ayni basariyi iphone 5 te de gosterebilecekler mi ?
I
9 yıl
Ciddi bir itiraf
11 Aralîk 2003... Arkadaslarla güreş macindaydik en onde bilet bulmustuk.Gures guzeldi bagirdik cagirdik falan heyecanliydi. Cikista arkadasim otobuse bindi bende kendi yoluma gidicektim ki hirsizinin biri kosarak yanima gecti onu durdurmadim. Bir sure sonra buyuk annem aradi dedi ki buyuk baban oldu evladim. Olay yerine kostum ve ogrendim ki o durdurmadigim hirsiz buyuk babami oldurmus. O gunden beri suclulara karsi savasiyorum lanet olasi sokaklarda..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.