M

Yüzbaşı
04 Eylül 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
Xiaomi mi 6, Huawei p10 ya da Lg g6 hangisi mantıklı?
Arkadaşlar kafam çok karışık az yardım ederseniz sevinirim vallahi 13 aydır iPhone Se kullanıyorum cidden sıkıldım artık biraz androide döneyim istiyorum. Fakat bir türlü karar veremedim hangi cihaz beni üzmez bilemedim. Bu üç model arasında kaldım. P10'a bayağı yakınım aslında ama batarya konusunda sorun yaşar mıyım bilemedim diğer yandan mi6 nın fiyatı cezbedici fakat garanti koşulları ve miui'nin bug dolu olacağı düşüncesi beni tedirgin ediyor. Diğer yandan mikrofon kalitesinide bir türlü öğrenemedim mi6'nın. Mikrofon önemli bir faktör benim için.
M
7 yıl
iPhone SE\u0027den Xiaomi Mi Max 2\u0027ye geçilir mi?
Arkadaşlar biraz büyük ekranlı bir androide geçesim var özellikle mi max 1 ya da 2 hoşuma gidiyor ama 6.44 inc'e alışılır mı? taşıması zor oluyor mu küçük ekrandan böyle devasa telefona geçip yaşadığınız zorluklar neler ve tavsiye eder misiniz?
Not: Telefonu daha çok görüşme yapmak, whastapptan yazışmak ya da internette bir şeyler okumak için kullanıyorum.
M
7 yıl
Marmara Üni. Bahçelievler Kampüsüne Gidebilecek Var mı?
Merhaba arkadaşlar,
Ben Ankarada Gazi Üniversitesinde okuyorum. Yaz okulunda almam gereken ders burada açılmadığından Mezun olabilmem için Marmara Üniversitesinden o dersi almam gerek fakat marmara üniversitesi öğrenci işlerinden ders içeriği onaylı belge lazımmış. Bu aralar yoğun olduğumdan sırf bir belge içinde İstanbula gelemiyorum. Orada okuyan ya da yakınında olan bir forumdaşım bana yardımcı olabilirse çok sevinirim. İş oldukça basit öğrenci işlerinden Finansal Tablolar Analizi - işletme (i.ö) bölümü onaylı ders içeriği alınacak ve kargoya verilecek. Yardım edebilene yol masraflarını ve emeğinin karşılığını vermekten memnuniyet duyarım.
M
7 yıl
iPhone SE\u0027den hangisine geçmeli Mi 5 , Mi 5s ya da Note 4x?
Merhaba,
1 yıldır iPhone Se kullanıyorum ve artık android'e geçmek istiyorum. Note 4x'in 5.5 inç oluşu kafama takıldığı gibi daha güçlü cihaz olan mi 5 ya da mi 5s'mi alsam diye düşünüyorum. Telefondan beklentilerimi sıralamak gerekirse:

1. normal kullanımda özellikle hücresel veri açıkken ısınmaması gerekiyor
2. Hücresel veri ,konum vs hiç kapatmadan ( ekran kapalıyken) günü çıkarması gerekiyor ( öğlen 12'den gece 12'ye 12 saatlik süre)
3. Telefonda oyun oynayan biri değilim sadece stabil şekilde çalışsın internette donma kasma yapmasın yeterli
4. Ahize sesi iyi olması gerekiyor

Bu isteklerimi hangi Xiaomi telefonu karşılar? yorumlarınız benim için değerli, teşekkür ederim.
M
8 yıl
15 günlük Seat İbiza aracıma arkadan çarptılar
19 Eylülde teslim aldığım ilk aracım olan Seat İbiza 1.0 Reference'a 8 ekimde kırmızı ışıkta beklerken arkadan 70 km hızla gelen bir kamyonet sol arka kısımdan çarptı. Benim aracı orta şeritten sol şeride attı tabi bu sırada da önümdeki araca vurdum o da onun önündeki tır'a vurdu lakin hasarın büyük kısmını benim araba aldı. Sürücü koltuğu kırıldı , arkadaşımla ben hafif yaralı olarak kurtulduk. Boyun ağrıları ve küçük eziklikler haricinde bir şeyimiz yok.
Hava yastığı patlamaya ramak kalmış bugün Doğuş Oto'da aracın işlemlerini hallederken araca bir bakalım deyince anladık. Araç hava yastığı uyarısı verdi ve yolcu tarafı emniyet kemeri boşa çıkmış. Neredeyse patlamak üzereymiş yani. Araçta masraf büyük duruyor ( 15 bin tl civarı ),benim kaskom bozulmayacak fakat cidden kötü bir durum. İbiza bence oldukça sağlam bir şekilde bu kazayı atlattı ( sürücü ve yolcu güvenliği bakımından) , sizlere de sağlamlık konusunda fikir vermesi için bu konuyu açtım. Başınıza hiçbir zaman kaza gelmemesi dileğiyle.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
M
8 yıl
55 bin tl ye kadar sıfır araç tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhabalar,
Maksimum 55 bin tl ye sıfır araç düşünüyorum, işin içinden çıkamadım. Donanım oldukça önemli benim için bide abartı yakıt tüketmesin tamamdır. Manuel olmasında sakınca yok. Arkası dar olmuş, motoru yetersiz olmuş çok önemli değil şehir içinde kullanacağım daha çok. Seat İbizanın üstünde duruyorum. Kullandığınız yahut denediğiniz iyi dediğiniz araçlar varsa bu fiyatlara tavsiyelerinizi bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.