B

Teğmen
05 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
13 yıl
Sistem tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. Yeni toparladığım bilgisayar sistemi ve odama bi ses sistemi düşünüyorum. Tavan köşelerine montajını yapacağım 5+1 6+1 neyse 150 - 250 tl bütçe içerisinde Kumandalı (kablolu kablosuz) sistem önerilerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
B
14 yıl
Windows 7 Ses Problemi.
Öncelikle konuyu doğru başlık altında mı açtım bilmiyorum. Eğer yanlışsa özür dilerim. Windows 7 Ultimate 64 bit işletim sistemini kurdum. Herşey kusursuz ve mükemmel bir şekilde çalışıyor. Lakin Çok ilginç bir ses problemim var. Resimde de gözgüktüğü gibi ses windows içerisinde çalışıyor fakat hoparlörden kesinlikle ses alamıyorum. Ana Kartım Asus P5K-SE. Arkadaki 6 jack girişinide teker teker denedim falat hiç bir şekilde ses alamadım ve halen alamıyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

[IMG=http://img692.imageshack.us/img692/9514/adszyye.jpg]" target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >

Resim ekleyemeye çalıştım beceremedim:D resmin direk linkini veriyorum...
http://img692.imageshack.us/img692/9514/adszyye.jpg
B
14 yıl
Dell inspiron 1525
Merhaba. Benim cihaz bilgisayarı açarken Windows onarma diye bir şey çıkıyor. Sonra da kendi kendini onaramıyor diyip bilgisayarı kapat diyor. Bu döngü durmadan devam ediyor. Bilgisayar içinde önemli dosyalar olduğundan format da atamıyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu. Safe mode da açamıyorum. Cihazda Vista kuruluydu. Teşekkürler.
B
14 yıl
GTA IV Yardım.
Merhaba! Oyun esnasında ekranda takılmalar yaşıyorum belli aralıklarla. 5 - 8 saniye düzgün bir grafik sonra ufak bir aksama yaşanıyor. Ekran kartım 512MB 8800GT. Grafik ayarlarını En düşük ve olabilecek en yüksek ayarlara alarak denedim ikisnde de aynı problem. Sizce oyunda mı bir problem var yoksa 8800GT GTA için Çöp mü? Teşekkürler.
B
15 yıl
FS Amilo A1655G Wireless problem.
Arkadaşlar işletim sistemi olarak XP kullanuyorum. Wireless butonuna bastığımda Wlan led i aktif oluyor. Fakat herhangi bir yazılım yok notebookta. Windowsun kendi tarama ekranında da herhangi bir wireless ağı bulunamıyor. Acaba bu sorunu nasıl / hangi yazılımla çözebilirim? Çok teşekkürler.
Not: Fujitsusiemens support sitesinde işe yarayan bişi bulamadım.
B
15 yıl
I-Touch Universal Garanti olayı
Arkadaşlar. Böyle bi soru için tam bir açıklama bulamadım. Aklımdaki ufak tefek soru işaretlerini temizlemeden cihazı almak istemiyorum. Bilindiği üzere ipod thouch larda Uluslar arası garanti (1 yıl) gibi bir olay var. Doğubank tan almayı düşünüyorum cihazı. Ama yanında bana fatura vereceklerini zannetmiyorum. Bu uluslar arası garantiyi sanırım biyerden aktif etmek gerekicek. Bu konu hakkında kapsamlı veya yüzeysel bilgisi olan arkadaşlar burada fikirlerini paylaşabilir mi ? Şimdiden çok teşekkürler.
B
15 yıl
Avermedia DVB-S Yardım
Değerli DH Forumdaşlarım! Daha önce aldoğım AverTV DVB-T olan kartı AverTV DVB-S Hybrid+FM modeli ile değiştirdim. Lakin hiç birşey bilmiyorum uydu hakkında. Bildiğim tek şey apartmanımda ortak Türksat ve Hotbird çanaklarının olduğu. Gerçekten çıkmazdayım. Konu ile ilgili olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
B
16 yıl
Anycool Ektan Kısayolları
Arkadaşlar! T828i kullanıyorum. Ekrandaki Kısayol simgeleri sinirlerimi zorlamaya başladı iyice. Ekran üzerindeki GSM operatör isimlerini kaldırmayı başarabildim fakat diğer kısayolları kaldıramıyorum. Eğer herhangi bir bilginiz var ise paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler...
B
16 yıl
Xvid4Psp 5.0\u0027ı kullananlar lütfen bir göz atın
Arkadaşlar ben tam çözemedim bu programı. Convert in en sonunda aşağıdaki hatayı veriyor. Eğer sebebini biliyorsanız lütfen yardımcı olun. Teşekkürler.

""" Error: 'C:\Temp\0000.m4a' dosyası bulunamadı. """

< Resime gitmek için tıklayın >
B
16 yıl
A 200 - 1BP Microfon Sorunu
Arkadaşlar cihazda XP yüklü. Dahili Mikrofonu algılamıyor. Hatta dışardan taktıım Microfonu da görmüyor. Herhangi bir çözüm yolu biliyorsanız lütfen ilgilenin. Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.