E

Teğmen
05 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
11 yıl
GB GA 890GPA udh3 + 1090t + gtx480 + 1866mhz corsair Genel OC
Arkadaşlar merhaba,

Sistemim 1 ay sonra 4. yaşına girecek ve OC yaparak 1 sene daha sorunsuz kullanayım istiyorum.

Sistemin kasası 10 fanlı Aerocool PGS serisi, 10 slot da dolu.

İşlemcim AMD X6 1090T,
Ramim 8gb Corsair Veng. 1866mhz (sistemde 1866 görünmüyor anakart OC ile destekler yazmasına rağmen. Sanırım biostan ayrı bir voltaj ayarı lazım keza biosta sadece 1600mhz var manuelde)
Ekran kartım ise Zotac 480 AMP! (yazılım ile basit artırma işlemleri yaptım ama voltaj meselesini hiç bilmiyorum. Ekran kartı için voltaj tavsiyelerinize ihtiyacım olacak)

İşlemcide Coolermaster tower tipi özel soğutucu var. 4 sene önce 100 küsür liraya almıştım.

Hız aşırtma hakkında tavsiyelerinizi alabilir miyim? Basit çarpan artırma işlemi ile 3800mhz aldım, ilkin pc mavi ekran verdi ama sonra düzeldi.

Şimdiden teşekkürler

https://store.donanimhaber.com/f5/79/17/f579179f9085421fe9661c3d6ffbeda1.JPG
< Resime gitmek için tıklayın >
E
12 yıl
Güvenilir ikinci el firmaları
Arkadaşlar merhaba,

Amerikan aracı almayı planlıyoruz. En çok X-clusive ve gökşenler de var. X-clusive nasıl bir firmadır? Güvenilir mi?

Teşekkürler
E
13 yıl
Spor Araç Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. Alın terimle biriktirdiğim 80 000 kadar lira ile spor bir araba almak istiyorum.

Son olarak yaklaşık 4 aydır Mercedes A150 denen arabayı kullandım. Sağolsun, sayesinde nasıl bir araba istediğimi anladım.

Arkadaşlar, sizden ricam bana şu özelliklere uyan/yakın olan araçlar tavsiye etmeniz.


-Tercihen Triptonik vites, otomatik de olabilir. Debriyaj ile sorunum olduğu için düz tercih etmiyorum. Debriyajsız vites değiştirme taraftarıyım.

-Yol tutuşu yüksek olmalı. Nispeten yüksek hızlarda viraj alırken veya ani dönüş yaparken sorun çıkarmayacak bir araç. Çünkü viraj alırken hızlanıp arabaya ivme kazandırmayı seviyorum.

-Son olarak da spor bir araç olsun istiyorum. Yani büyük, ağır aile arabalarından değil (Passat vs). Nispeten ufak-ortaboy ve en önemlisi atik bir araba olsun istiyorum.

Araştırmalarım sonucu 2. el piyasasında Audi TT buldum 80 000 liraya, Hyundai Genesis coupe ve Reno Laguna'da gözüme çarpan araçlar arasında.

Gözüm Audi'de ama, sıfır fiyatları çok yüksek.

Aslında gönül isterdi ki bu fiyata sıfır araba alayım, arabayı da şirketin üzerine yapıp vergiden kar edelim ama kısmet işte.


Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum.



İnşallah Allah hepimize istediği aracı almayı nasip eder..
E
13 yıl
Piyasanın en şık Dizüstü bilgisayarları
Arkadaşlar merhaba,

Ben daha önce HDX 9450 kullandım, daha sonra Nx90 almaya karar verdim fakat üretimi bitmiş sanırım, en azından Vatan öyle dedi.

Sizin bana tavisye edebileceğiniz, bu iki laptop gibi karakteristik yönlerden farklı ve şık olan bir laptop var mı?

Yaklaşık 4-5 aydır arıorum ve hala bulamadım..

Ağır olması hiç önemli değil. Nazik ve ince bir şey aramıyorum.

Teşekkür ederim
E
13 yıl
Dark mini media yorumlarım ve Yeni cihaz tavsiyeniz
Başlıktan da anlayacağınız gibi, cihazdan hiç memnun kalmadım. Genelde belgesel, full HD dizi izleyen birisiyim.

Bu cihaz da denediğim 10 dosyanın 9 u açılmadı. Belgesellerde ise garip bir piksellenme oluyor ve yeşil pembe karelenmeler oluyor. 15 sn sonra grçiyor ve tekrar başlıyor.

Teknik destek ise facia. Adam foruma bakın diyor. Foruma bakıyorum, Salih diye bir elemaları var, üyelerin yaptığı firmware modları tavsiye ediyor, o modu yapan arkadaşda "tehlikeli bir iştir tavsiye etmiyorum" diyor. Böyle bir sistem var yani. Bir de pişkin pişkin cihazı biz yapmıyoruz bizim suçumuz ne diyor. E o zaman cihazın reklamını yaparken minik bir dev muammelesi yapmayacaksın. Hayır almadan önce 250 Tl lik bir PC alıyoruşum gibi hissettim o tanıtım yazılarından dolayı..

Onun dışında, cihaz çok yavaş, menü geçişlerinde cihaz donabiliyor. Bazı filmlerde saçma bir şekilde durduk yere fps 12 lere düşüyor ve kitleniyor. Bazende cihaz uzun süre açık kalırsa kilitleniyor, fişi çekmek zorunda kalıyorsunuz. Yahu arkadaş divx dışında hiçbir şey izleyemedim. Birde gittik Pana 46g plazma aldık. Pikselleri falan sayıyorum.

Ve en babası ise, cihaz 2 torrenti bir arada indiremiyor. İlkin indiriyor, sonra bir film izliyorsunuz diyelim, 1 saat sonra baktığınzda dosyalarınız silinmiş. Tekrar yükleyeyim diyorsunuz, HDD yi görmüyor.

Yani bir alay sorun. Aldığıma bin pişman oldum.

Sizden tek bir ricam var. Bana çoklu torrent dosyası indirebilecek, bilgisayar dışında bir alet önerin.. 5-6 dosyayı aynı anda indirebilsin. Lütfen, yardımlarınızı bekliyorum..
E
17 yıl
Recovery CD kullanımı hakkında
Arakdaşlar Asus f3jp modeli laptopum var.. Bir ara hd im zarar gördü ve herşey silindi, 160 gb içinde ne varsa yani.. Bende tekrar yüklemek için Asus un yanında verdiği Recover cd sini yükledim.. Ghost benzeri birşey sanırım.. 20 dk falan yükeleme süresi gerekiyor. fakat yükledikten sonra sistemi tekrar başlatırken, hata veriyor, ve cd yuvasını açıyor.. şöyle yani - Cd yi takın diyor, tekrar dosya bulunamadı diyor.. Dosya bulunamadı hatasından 1-2 sn önce de cd yi yuvasından çıkartıyor..- Garip bir olay.. Hiçbir şekilde çözüm bulamadım..Acaba diyorum.. Cd nin içindekiler sisteme kopyalayıp oranın üzerinden ghost etmeye çalışsam.. Olabilrmi ? Birde daha önce denemiştim, ama yanlış yaptım galiba çünkü ghost öncesi 10 hanelik bir şifre falan istedi yanılmıyorsam..

O kadar para verip orjinal vindows MCE aldık, yükleyemiyorz yahu. Olmadı insan orjinal cd sini verir.. Belki ben ghost yapmak istemiyorm.. Garip birşey walla.. Yardımlarınızı bekliyorum.. Hd de 7 gb lik bir partition ayırdım, oraya mcse yükelemk istiyorum.. Nasıl olabilr ?
E
17 yıl
Recovery ( Çok çok acil lütfen )
Arkadaşlar gerçekten çok çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var.. Acayip mağdurum wala :D


Normlade xp kullanıyorum.. Hd yi partition magic programı ile böleyim edim.. Restart falan istedi restledim fakap pc açılmadı.. Boot ekranında hata verdi.. Bootable disk takın falan dedi.. Hİçbir şekilde sisteme ulaşamdım.. Sonra vista kurup kurtarayım dedim oda olmadı..

Arkadaşlar masaüstünde çokçok önemli bir dosyam var.. Bir metin belgesi.. Normalde haftada 1 yedeğini alırım ama bu hafta almadım ve 1 hafta içerisinde neredeyse 70-80 sayfa yazdım.. Kendime ait bir Fantastik roman.. Ayrıca üzerinde aylardır çalıştğm bir makale vardı.. Oda gitti..

Recover programlarından 1-2 sini denedim (Acronis RecoveryExpert Deluxe) bi sonuç vermedi daha doğrusu HD bulunamdı fln dedi.. Herhangi bir tavsiyenz varmı arkadaşlar.. Masaüstünde aylardır üzerinde çalıştğm dosyalarım belgelerim duruyordu.. Lütfen yardım edin benm için çok çok önemli keza bir daha yazı falan yazmayacağım çünkü şu an hevesim müthiş kırıldı.. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.. Lütfen
E
17 yıl
USB\u0027den 3.5\" jack e çevirmek
Arkadaşlar bu konuda cidden büyük bir problemim var.. Hemen size sorayım dedim.. Mutlaka bile vardır.. Geçen hafta USB girişli 5.1 destekli bir kulaklık aldım.. Notebook için gayet rahat kullanıyordum fakat birde mp3 playerım için kullanayım dedim.. Birde baktım 3.5 jack girişi yok.. Benm jeton sonradan düştü tabi.. Ben aleti ufak bir aparatla usb ye çevrilmiş, yani aslı 3.5 girişli sanıyordum fakat öyle değilmiş.. Yani kendinden USB girişliymiş..

Benim merak ettiğim piyasada 3.5mm jack leri USB ye dönüştüren aparatlar varya, peki USB yi 3.5 e çeviren varmı? Varsa nereden bulabilirim ?

Teşekkür ederim..
E
17 yıl
Vista aero sorunu
Arkadaşlar vindows ultimate sürümü mevcut bilgisayarımda.. Fakat Aero 3b pencere olayını çalıştıramamdım..

sistemim t7400 2.16

x1600 512mb

2gb ram..

4.2 puan alıyor aero testinden.. Yardımcı olursanın nasıl aktif hale getireceğim hakkında, çok sevineceğim.. Şimdiden teşekkür ederim..
E
17 yıl
Vista ve XP arasında ağ oluşturma
Arkadaşlar evimde 2 pc var.. Birinde vista diğerinde xp pro. var.. Dosya aktarımı için ağ krmak istiyorum.. Eskiden 2 pc de de xp varken yapıyordum ama birinde vista olunca yapamadım.. Bir sürü film ve aktarılacak dosyalar vardı.. Hepsi kaldı..

Yardımlarınızı bekliyorum..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.