J

Yüzbaşı
22 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
7 yıl
Içinde sadece CS:GO bulunan hesaba karsilik lol hesabi ariyorum.
Lol hesabj alacagim,steam hesabinda sadece csgo + free oyunlar bulunur unranked 8 win.
J
7 yıl
Katarina-riven kostümlü gold hesap arıyorum.
Iki sampiyon da kostum olsa yeter,

Karsiliginda 60+champ,elemantalist lux,safagin kilici riven,kum firtinasj katarina,kod adi yasuo,kanlk ay yasuo,muhtesem twisted fate,skt1 zed gibi kostumlu gumus hesap vermeyi dusunuyorum.
J
7 yıl
Kilo vermek icin diyet/öneri verebilirmisiniz ?
Kilo vermek istiyorum.

Yasım : 15

Boyum : 1,66-1.67

Kilom : 66.5

Yasima takilacak arkadaslar benden sadece bir kac yas buyuk olduklarina unutmasinlar.Daha üstu zaten yasima takilmaz.
J
7 yıl
Evde sizce ne bakılabilir ?
Büyuk ugraslarim sonucu evde hayvan bakmaya ikna ettim ailemi.Ancak uygun hayvan bulamadim bi türlu.Kopek icin evimiz kucuk,kediye alerjim var,hamsteri annem istemiyor
.Guinea pig üzerinde yogunlastim evdede kücuk cocuk var hem o acidan uygun ama tuvalet konusu biraz beni sıktı.Herhangk bir yerde pat diye tuvaletini yapabiliyomus.Bu konu hakkinda egitebilirmiyim ? Ha bide sultan papagani ve guinea pig arasindan hangisinin bakimi daha zordur bilgilendirirseniz sevinirim.
J
7 yıl
Askeri liseler hakkinda sorularim
Askeri liseler hakkinda bilgi almak istiyorum pek bilgi bulamadim bazi kaynaklar tamamen kapatildi diyor bazilari bikac tanesi bilgilendirimisiniz nasi giderim kapatildimi kapatilmadi vs vs
J
8 yıl
Okul Günlüğüm ( Her gün güncellenecek.)
12 Ekim 2016 Salı.

8.20'de kalkıp pek de hoşlandimasamda kahvaltısı yapıp üstümü giyindim.Aynada kendime bakıp birkez daha küfür ettim adaletsiz hayata.

5 dakikalık mesafedeki okuluma doğru yola koyuldum. Vardığında dersin başlamasına 5 dakika vardı, kulaklığı takip koydum kafayı o arada.Dinlemeye çalışmda kafam dağılıyordu bende koydum kafayı yattım.Kafam çok karışıktı.Herşey üst üste geliyordu ve benim bunu kaldiricak durumum kalmamisti veya bana öyle geliyordu.

En yakin arkadasimla yaklasik 3 aydir konusmuyorduk,dedemi hayatimda ilk defa görmeme ramen akciğer kanseri teşhisi konulmuştu ve derslerim hic iyiye gitmiyordu onun üzerine mutlu olmam icin bir sebep olmamasi..

Bu tarz düsüncelerle aksami ettim,yine odamdan cikmadan asosyal gibi telefonla uğrastim butun gece,cok gec yattigim icin sabah yine mutsuz kalkiyordum vesaire vesaire.

Her günüm ayniydi neredeyse ve ben bundan gerçekten sıkılmaya başlamistim.
J
8 yıl
Bilen biri cevap verebilirmi ?
Ganimetlerdeki herhangi bir heroyu 1 haftaliğina kiraladiğimizda 1 hafta gectikten sonra ganimetlere geri mi donuyor hero yoksa kayboluyormu ?
Tesekkurler simdiden.
J
8 yıl
LoL hesabı arıyorum ;
İçinde ekko,rengay,yasuo,zed kesinlikle olmalı kostüm önemli değil.CS:GO hesabu veya skini verebilirim hesabın durumuna göre,middleman kullanabiliriz.PM.
J
8 yıl
Alınık CS:GO gift veya unranked hesap.
Skin vermeyi düşünüyorum,middleman kullanabilir,iz.
PM
J
8 yıl
Satılık Uygun CS:GO Acc ( Rust,Payday vs vs )
Envanterinde ak-47 mavi laminant var,middleman kullanabiliriz.

Bütün teklifler kabulumdur pm atmanız yeterli.

Sicili temiz,uygun fiyat.

CS:GO hizmet madalyası almış,40 leveli tamamlayıp şuan 14 level,166 win var.

Link :https://steamcommunity.com/profiles/76561198146968943/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.