M

Çavuş
20 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
Yurtdışı sigara
Merhaba arkadaşlar yurtdışından sigara getiren orjinal takibide elinde fazla olan arkadaşlar varsa satın almak isterim. İletişim için yazın
M
6 yıl
The Witcher 3 problem / ACİL YARDIM PS4
Arkadaşlar merhaba. The witcher 3 de grafik sıkıntım var. Oyunu güncelleyipte denedim güncellemeyipte. İnterneti kapattım açtım yine aynı.
Oyun çizik demeyin 2 defa değiştirdim oyunu. Hiçbir şeyde sıkıntı yok oyuna başlarken video izleniyor ön sahneler. Sonra oyuna girince bunla karşılaşıyorum. Başına gelen veya çözümü olan varsa lütfen söylesin.

Not: Konsol diğer oyunları canavar gibi oynatıyor. Tek sıkıntı bunda.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
M
7 yıl
Büyük Hesaplaşma (PMYO-2018)
Merhaba arkadaşlar,

Şuanda 19 yaşındayım meslek lisesi son sınıftayım. Küçüklükten beri hayalim polislikti. Küçükken ileride çok değiştireceksin dediler bende bekledim. Yaş oldu 19 baktım ki halen polislik tek sevdam.

Bu sene hiç çalışmadım ygsden 215 aldım. Gerçi bu sene vücut olarak da hazır değilim. Başka bir bölüm okuyabilirim. 1 sene daha hazırlanmayı düşünüyorum. Sonuçlarının böyle olacağını bilmiyordum. Sırf benim gibi bir maraz ve kurnaz zekalı adamın hayallerinden vazgeçmesi en çok ağrıma ve zoruma giden bir olay. Bu sene yapamadım.

Ama bu hırs ve bir inat uğruna kazanmadan durmayacağım. O lyslerden 450-500 alıp tıp okuyanlar arkadaşlarım var. Oysaki her insan çalışıp istediği puanı alabilir. Bu sene bunun bedelini ben ödedim. Ama seneye bunun bedelini herkese ödeteceğim. Kimse beni yenemez. Okuyan arkadaşlar ego olarak anlamasınlar. Bu bir inat ve çalışıp azmederek herkesi yeneceğim. Bu sene pmyo kazanıp güle eğlene gidenlere sevgiler.

Bu yazıyı buraya 19 mayıs 2017 de yazıyorum. Sırf bir insanın size neler başarabileceğini birkaç yıl sonra resimli olarak göstereceğim. Belki ozaman ilerleyen nesilde kardeşlerim nasıl azmedileceğini nasıl inat edeceğini görürler. Allah kim ne istiyorsa onun için azim ve inatla çalışmayı nasip etsin. 2018-2019 PMYO da görüşmek üzere.

Hayallerinin peşinden koş,
Birgün mutlaka yorulacaklardır...

Sevgilerle.
M
9 yıl
Bilgisayar Başlangıç Hatası
Merhaba arkadaşlar,

Amcamın bilgisayarını açtığımda bu sorunla karşılıyorum. Daha önceden mavi ekran hatası veriyordu. Daha sonraki denemelerimde ise bu hatayla karşılaşıyorum. CTRL+Alt+Del yapmama rağmen yine aynı yere geliyor. Sorun nedir? Bıraksam mahalle bilgisayarcısına gidip ya parça çaldıracak yada kazıklanacak. İşletim sistemi Windows 7'dir.

Teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.