L

Çavuş
14 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
7 yıl
Mafia 2 Açılmama Sorunu
İyi günler arkadaşlar. mafia 2 yi yükledim. ama launchere bastığım zaman kücük yükleme ekranı çıkıyor ve sonra siyah bir ekran gelip atıyordu. bende biraz araştırdım ve sorun Update yapmadığımdanmış. yaptım bu sefer de yine aynı yükleme ekranı daha uzun süre yüklüyor ama siyah ekran olMADAn atıyordu. sorunun physX den kaynaklanabileceğini gördüm. ama bu sefer de En yüksek physX kurulumunu yapmaya çalışırken kurulumu yapmadı ve şöyle dedi " The currently installed version of the drivers is newer than what you are trying to install,aborting the installation" halbuki ben daha yüksek bir PhysX kurulumu yapmaya çalışıyordum. lütfen yardım
L
7 yıl
Türk Mitolojisi Kitap İsteği
Güzel bildiğiniz içinde eski Türk destanlarından efsanelerinden bahseden Türk Mitolojisinden bahseden bir kitap var mı?
L
8 yıl
En İğrenç Senem
Beyler 8.sınıf çok iğrenç geçti. İstifçi öğretmenler , beni sürekli zorlayan 1 deneme sınavı kötü geldi diye beni döven babam. Lanet sınıf arkadaşlarım niye bu kadar iğrenç bir seneydi bu ya. Çok şükür kurtuldum. Bu TEOGdan 462 aldım bu arada neyse iğrenç bir sene geçirmeme sebep olan bazı sınıf arkadşlarım bazı öğretmenlerim hepinizden nefret ediyorum. İçimi döktüm rahatladım beyler.
L
8 yıl
Lisede Alan Seçimi
Arkadaşla bana bu lisede alan seçimi hakkında biki verir misiniz ? ilerde Hukuk Okumak istiyorum hangi alana girmeliyim.? TM olayı karışık geldi b anlatır mısınız?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.