H

Yüzbaşı
12 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
8 yıl
Telefon almam lazım 500tl\u0027yi fazla geçmeyecek android önerebilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba
Cep telefonlarından hiç mi hiç anlamam. Biraderde tuşlu eski tip bir telefon var ama artık olmuyor en azından bir whatsapp kullanabilsin diye yeni bir alet alıcaz.

Beklentilerim internette gezerken kasmaması,akıcı olması
Whatsapp kullanabilmek
Bataryasının hemen bitmemesi bir de beklentimiz tabii ki ama bu konuda pek birşey yapılamaz gibi.

Gördüğünüz gibi hiç anlamıyorum bu işlerden. Lütfen başlıkta yazdığım miktarı 600-650'ye ancak esnetebilirim.Şu model uygundur diyebileceğiniz bir model tavsiyeniz var ise açığım.
Ön kameraymış,selfie imiş,10 mp üstü kameraymış hiç işim olmaz.Kullanmayacağım özelliğe para verecek bir adam değilim ama sanırım hepsi standart geliyor bu özelliklerin.
Dediğim gibi internette hızlı dolanabileyim yeter.

Teşekkür ederim şimdiden.
H
8 yıl
Japon çıkma parçacısı veya sıfır parça site tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba
10 gündür nissan almera 2006 hb aracımıza stop arıyoruz ama bulamadık ne biz ne de ustalar. Acaba bildiğiniz iyi bir çıkmacı var mıdır bu parça bulunur diyebileceğiniz? Ya da daha önce alışveriş yaptığınız önerebileceğiniz bir parça sitesi. Sadece Konya'da bir çıkmacıda bulabildim 500 tl fiyat çekti vicdansız adamlar kullanılmış stop lambasına. Zaten sıfırı da buna yakın bir fiyat.
Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Teşekkürler
H
9 yıl
66 DC 561 / 66DC561 / 66 dc 561 -- Bir dolandırıcı satıcı ilanı daha
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tr-de-tekkk-orjinal-servis-bakimli%2Cdegisensiz-226048289/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=

Arkadaşlar araç bir yakınımız tarafından computest'e sokuldu ve komple boyalı ve iki parça değişenli çıktı. Ayrıca motor da 110'luk tdi falan değilmiş 90'lık. Burdan paylaşayım istedim çünkü halen aynı şekilde satmaya uğraşıyor aracı.
H
9 yıl
Bu işlerden anlamıyorum,yardımınız lazım
Herkese merhabalar
Yeni bir tv alma arefesindeyiz ve bütçemiz maks 1800tl olabiliyor. Büyük ekranlı birşey arıyoruz. 106 ekran gibi mesela.
hz değerinin yüksek olması gerektiğini biliyorum ama başka da birşey bilmiyorum

1-3d özelliği olması mühim midir? Yani 3d yayın benim bildiğim yok henüz,gelir mi o da meçhul anca bir film falan internetten indireceğim de izleyeceğim.Yine de diyelim 3d özelliği oldu bu tv'nin,bu 3d'den iyi verim alabilmek için dikkat etmem gereken şey nedir? Yani yine hz'si önemli midir tahmin ettiğim gibi,ya da diğer başka bir özellik?

2-4k ultra hd nedir? Televizyonda bu özelliğin olmasını önerir misiniz? Normal hd yayından çok daha kaliteli bir yayın mı?

3-lcd tv mi yoksa led tv mi?

4-Gerçekten hangi özelliklere bakmam gerektiğini bilmiyorum,bu yüzden sizlerin fiyat/performans oranı yüksek ürün tavsiyelerine fazlasıyla açığım. En olmadı bana alım sırasında hangi özelliklerine dikkat etmem gerektiği konusunda veya internetten alım halinde site tavsiyesi konusunda fikir bile verseniz kafi.

Şimdiden herkese çok teşekkürler
H
9 yıl
Silinsin.Teşekkürler
Konunun silinmesini talep ediyorum
H
9 yıl
2 gün içerisinde alınacak sıfır b sınıfı otomatik hatchback? ARAÇ ALINDI
arkadaşlar merhaba
bir yakınımız 2 gün içerisinde sıfır km otomatik b sınıfı hatchback araç almak için bugün bayileri gezip dolaşmış,akabinde beni aradı. Araç seçeneklerini şimdilik kendi içerisinde

-208 access 1.2 puretech 82ps ETG otomatik (42.500tl demişler),
-fiesta 1.6 105ps powershift (52.000tl demişler)
-renault captur 1.2 turbo 120ps edc (64.000 demişler,ayrıca da clio'yu boşverin captur daha iyi demiş bayiideki bayan)

olarak sınırlamış sizin bunlara ekleyebileceğiniz modeller var mıdır? Ben de araştırmaya çalışıyorum alternatif çözüm var mıdır diye.Dsg'den dolayı polo,ıbıza ve fabia gibi seçenekleri eliyorum.
Bunların harici otomatik az yakan b sınıfı sıfır km hatchback önerileriniz nelerdir? Mesela aklıma yeni corsa takıldı,6 ileri easytronic şanzıman diyor,yarı otomatik mi yoksa çift kavramalı tam otomatik mi bu şanzıman? Ayrıca i20'ye odaklandım fakat sadece 4 ileri eski usül tork konventörlü otomatik var araçta,ben mi yanlış araştırdım acaba?

Düzeltme : Arkadaslar araç alindi.
2015 micra 1.2 cvt 80bg street donanim.
Liste fiyati 45.100,arkadasimin ailesine park sensörü hediyesi ve temmuz mtv'si hediyesiyle 43.850ye gelmiş.Ilk testlerinde yanlarindaydim aldiklarinda yoktum ama sıkı bi pazarlik yapmadiklari aşikar. Bir de araç showroomdaki tek kalan araç (dedigine göre) yani sergilenen araci aldilar. Nelere dikkat edilmeli acaba araç geldiginde,temizleyip verecekler elbette ki ama insan killaniyor elbet birisi biyerine bişey yapmiş olabilir mi diye. Bu arada ilginçtir ki bu paraya alinan bayanlar için ideal diye lanse edilen bu araçta hiz sabitleyici standart,yokuş kalkis destegi yok buna da açikcasi anlam veremedim.

Şimdiden teşekkürler.Aytürk ve Özgür arkadaşlar sizlerin yorumlarını da bekliyorum.
H
9 yıl
Magazadan mı alayım internetten mi siz ne dersiniz?
Herkese merhabalar.Ilk defa forumun bu bölümüne ugruyorum,sizlere sorum bir dizüstü bilgisayar alacagim.Alacagim alet magazada 1800tl,internette ise bazi sitelerde 1500tl ama işte freedos'la gelir falan diyorlar bir de garantide yine sıkıntı olabilir tarzı yorumlar. Site ve marka adı vermedim belki yasaktır. Sizler internetten illa ki dizüstü almışsınızdır,dezavantaji var mıdır nelere dikkat etmeliyim? Bu zamana kadar hiçbir şeyi internetten almadım,en fazla etkinlik veya otobüs bileti almışımdır onun haricinde herşeyi yerinde görür alırım ama fiyat farkı düşündürüyor illa ki. Lütfen arkadaslar az buçuk paramız var tongaya düşmek istemiyorum özelden veya buradan yazar mısınız? Çok teşekkürler
H
9 yıl
Işin içinden çıkamadım,tartışalım
Merak ettigim ama tam cevap bulamadigim birkaç nokta var motorlarla ilgili.
Şimdi arkadaşlar sikistirma oraninin taniminda "pistonun en altta oldugu konumla en üstte oldugu konum arasındaki yanma odasi hacmi orani" diyor vikipedi'de.
O zaman sorularım şunlar;

1-dizeller yüksek kurs mesafesi dolayisi ile (pistonun silindir içinde katettigi yoldu sanirim) tanima otomatikman uyuyor ve yüksek sikistirma sunuyorlar (19:1'e kadar yolu var sanirim. O zaman mazda nasi benzinli motorlarda en üst limit olarak 12:1 olarak gördügüm bu orani 14:1'e çekebilmiş? Eger dizel gibi degilse piston ve piston kolu yapisi,e bunu nasil saglamiş o zaman?
2-Tanima göre turbo beslemeli araclarin bu sikistirma orani ile bi alakalari yok,dogru muyum? Turbo soguk ve basincli yogun hava dolduruyor silindire o kadar? Peki o zaman da patlama normalden siddetli olmuyor mu,bu da dayanikli subap,piston ve gomlekler istemez mi?

Kusura bakmayin şu alinir mi bu alinir mi diye konu açmadgm için Forumun kalitesi yeterince düşüyor onlar yüzünden zaten.
H
9 yıl
silinsin
konu çözüldü
H
9 yıl
yine 150tl gitti sanayide :( kaziklandim mi?
Arkadaslar nissan almera 1.5 tekna atiker lpg'li aracimda ara sira kaloriferden gaz kokusu geliyordu. Ustaya götürdüm motor kisminda kaçak tespit cihazini gezdirdi,kaçagin lpg enjektörlerinin bulundugu parçadan geldigini soyledi. Sahiden de alet o kisma yaklaştiginda alarm verdi.
Parça 4tane enjektörü ve boru baglantilarini barindiran dikdörtgen prizma biçiminde bi parça. "Gaz filtresini degistirmedigin icin tikamissin,enjektörlere pislik biriktiginden de enjektör gazi tam geçiremediginden baglanti noktalarindan ara sira bir miktar atmiş" dedi. Temizlenmez mi dedim yok dedi,komple parçayi degistirmek daha dogru olur dedi degistirdi,gaz filtresini de cikarip yenisini takti,bilgisayara baglayip 2dk gaz ayari yapti ve 45dk'lik toplam iş için 150tl ödedim.
Daha bu tarz bi problem yaşamiş arkadaşlar veya bilen arkadaşlar fikir verebilir mi fiyat nasil? Gazi da genelde bp'den alirim dandik bi yerden hic almadim nasi oldu bu pislik birikmesi anlamadim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.