L

Yarbay
26 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
101 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
L
6 yıl
Silinebilir
L
6 yıl
İngilizce bilen gelsin, acil
Doğru cevabı nedir? Bana C gibi geldi ama
< Resime gitmek için tıklayın >
L
7 yıl
Ad Astra (????) | Brad Pitt - Tommy Lee Jones
Daha önce The Lost City of Z filminin yönetmeliğini yapan James Gray’in yönetmenlik koltuğuna oturacağı filmin senaryosunu ise Fringe dizisinin senaristi Ethan Gross yazacak.

Lincoln, No Country For Old Men gibi başarılı yapımlarda yer alan Tommy Lee Jones ve 12 Monkeys, Fight Club, Snatch gibi filmlerdeki karakter oyunculuklarıyla sevilen Brad Pitt, filmde baba ve oğulu canlandıracak.

İsmini latincede “yıldızlara” anlamına gelen Ad Astra‘dan alan filmde Brad Pitt, otistik bir ordu mühendisi olan Roy McBride’ı canlandıracak. McBride, 20 yıl önce Neptün’de görevdeyken kaybolan ve bir daha haber alınamayan babasına ne olduğunu anlamak için güneş sisteminde uzun ve gizem dolu bir yolculuğa çıkacak.

Çekimleri tamamlanan filmin vizyon tarihi ise henüz bilinmiyor.
L
7 yıl
How to Stop Time (????) | Benedict Cumberbatch
A man is bestowed with the ability to live for centuries without ever aging a day. (imdb)

Matt Haig'in yöneteceği, Benedict Cumberbatch'ın başrolünde olacağı filmin vizyon tarihi henüz belli değil.
L
7 yıl
.
.
L
7 yıl
The Jungle Book (19.10.2018) | Christian Bale - Cate Blanchett - Benedict Cumberbatch
Film ülkemizde 19 Ekim 2018’de vizyona girecek.

Yetim kalan bir oğlan çocuğunun ormanın vahşi yaşamına ayak uydurarak doğa tarafından büyütülmesini konu alan klasikleşmiş çocuk romanının son uyarlamasında yapımcılığı Warner Bros. üstleniyor.

Yönetmenliğini Andy Serkis'in üstlendiği, senaryosunu ise Rudyard Kipling'in romanından bu sefer Callie Kloves'un uyarladığı filmin orijinal seslendirme kadrosunda ise Benedict Cumberbatch, Christian Bale, Andy Serkis, Cate Blanchett, Naomie Harris, Eddie Marsan, Jack Reynor, Rohan Chand, Tom Hollander ve Peter Mullan isimleri yer alıyor.

Yönetmen Andy Serkis, Disney'in 2016'da yayınladığı filmden daha karanlık bir film olacağını söylemiş.
L
7 yıl
The Man in the Rockefeller Suit (????) | Benedict Cumberbatch
Yeni nesil Sherlock Holmes'lar arasında favorimiz, Enigma'nın dahisi, Doktor Strange'in beyazperdede ete kemiğe bürünmüşü Benedict Cumberbatch bu kez de karşımıza bir dolandırıcı olarak çıkacak! Ünlü oyuncu The Man in the Rockefeller Suit filminin başrolünü üstlenebilir.

Deadline'da yer alan habere göre ünlü yıldızın görüşmeleri devam ediyor. Fox Searchlight Pictures'ın yapımını üstlendiği film Christian Karl Gerhartsreiter'ın hikayesini anlatıyor. Gerhartsreiter kendisini ABD tarihinin en güçlü ailelerinden biri olan Rockefeller ailesinin bir ferdi gibi göstermektedir. Bu sayede birkaç Wall Street işi ve bir evlilik sahibi olmayı da başarır. Ancak foyası ortaya çıktığında kızının velayetini kaybetme riskiyle karşı karşıya kalacaktır.

Yönetmen koltuğu için Walter Salles ile anlaşılan yapımın senaryosu ise David Bar Katz'ın elinden çıkma. Filmin yapımcılığını ise Donald De Line üstleniyor.
L
7 yıl
The Hitman\u0027s Bodyguard (2017) | Ryan Reynolds - Samuel L. Jackson

Videoyu izlemek için tıklayınız

Dünyanın en başarılı güvenlik görevlisinin artık yeni bir müşteri vardır: Uluslararası Adalet Divanı'nda yargılanacak bir tetikçi! İkili kişiliklerindeki ve hayata bakış açılarındaki farklılıkları bir kenara koyup, zamanında ve sağ salim mahkemede olmak için güçlerini birleştirirler. Yönetmenliğini Patrick Hughes'un üstlendiği filmde senaryo Tom O'Connor'a emanet. Aksiyon komedisinin kadrosu ise Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek ve Gary Oldman gibi isimlerden oluşuyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
L
7 yıl
Baby Driver (2017) | Edgar Wright - Kevin Spacey - Jon Hamm

Vizyon tarihi: 30 Haziran 2017

Rotten Tomatoes: 95
IMDb: 8.3
Metascore: 86


Videoyu izlemek için tıklayınız

Baby genç yaşına rağmen oldukça deneyimli bir sürücüdür. Genç görünümü yüzünden Baby lakabını alan adam banka soyguncuları için sürücülük hizmeti vermektedir. Banka soygununun ardından kaçış için sürücülük yapan adamın yolu bir gün bir suç lideri ile kesişir ve onun için çalışmak zorunda kalır. Ancak girdiği bu iş başarısız olmaya mahkum bir soygundur. İşler ters gittiğinde peşine düşen farklı farklı insanlardan kaçmak zorunda kalır...

Edgar Wright imzalı aksiyon filmi Baby Driver, Wright'ın yönetmenliğini yaptığı müzik klibi “Blue Song”dan ilham alıyor. Filmin kadrosunda Ansel Elgort, Kevin Spacey, Jon Hamm, Lily James, Eiza Gonzalez, Jon Bernthal ve Jamie Foxx yerç alıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
L
7 yıl
Mother! (2017) | Jennifer Lawrence - Javier Bardem
Vizyon tarihi: 29 Eylül 2017(TR)

Videoyu izlemek için tıklayınız

Sakin ve sıradan bir hayat süren çiftin hayatı, evlerine gelen misafirden sonra altüst olur. Misafir, çiftin ilişkilerini test etmelerine neden olur ve evin huzuru bozulur. Darren Aronofsky'nin yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı filmin başrollerinde Jennifer Lawrence ve Javier Bardem yer alıyor.


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.