G

Çavuş
24 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
9 yıl
ALCATEL 4035D ROOT SORUNU YARDIM
ARKADAŞLAR ALCATEL 4035D MODEL CİHAZI NE YAPTIYSAM ROOTLAYAMADIM.. ROTLAMAK İSTEMEMDEKİ SEBEB GPRS MENÜSÜNDEKİ NUMARALARIN DEAKTİF OLMASI.. ROOT ETMEDEN NUMARALARI DEĞİŞTİRME ŞANSIM VARMI? YADA NASIL ROOT EDEBİLİRİM..
G
9 yıl
internette ses sorunu
yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

arkadaşlar.. masaüstü b.sayarımda kayıtlı filmleri izlerken sorun yok fakat internetten online film izlerken ses çok az geliyor. izleyeceğim filmide sürekli pc indirmek istemiyorum.. sorunumun çözümünü bilen yardım ederse sevinirim..
G
9 yıl
TOPTAN AMERİKAN KAPI
İMALATÇIYIZ.. İŞ DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE KAPANIŞ YAPACAĞIMIZDAN DOLAYI ELİMİZDE BULUNAN AMBALAJLI 6 DEĞİŞİK MODELE AİT 100 ADET BEYAZ AMERİKAN KAPIYI TOPLU OLARAK SATMAK İSTİYORUZ.. KAPI - KASA PERVAZ OLARAK TAKIMDIR YER İSTANBUL CENNET MAH.. FİYATA NAKLİYE - MONTAJ - KİLİT DAHİL DEĞİLDİR VE SONDUR.. TANE FİYATIDIR.TEK SATIŞ YOKTUR..

FİYAT 150 TL..
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
G
9 yıl
Turritopsis dohrnii SİZCE GERÇEKTEN ÖLÜMSÜZMÜ?
Turritopsis dohrnii İSİMDİ DENİZ ANASININ YERYÜZÜNDE YAŞAYAN TEK ÖLÜMSÜZ CANLI OLDUĞU SÖYLENİYOR.. AŞAĞIDA KAYNAK BELİRTEREK VERDİĞİM ALINTIDAN YOLA ÇIKARSAK NE SONUCA VARIRIZ? .. FİKİRLERİ ALALIM..

Bilim adamlarının Turritopsis dohrnii olarak adlandırdıkları bir tür denizanası ilk olarak 1886 yılında Akdeniz'de keşfedilmişti. 1990 yılında ise onlar hakkındaki asıl şaşırtıcı gerçek keşfedildi; bu denizanaları ölmüyor! Kulağa imkansız gibi gelse de National Geografic'in son yayınladığı rapora göre bu çok özel denizanası türü kelimenin tam anlamıyla ölüme meydan okuyor. Çok özel bir hücre yapısına sahip olan Turritopsis dohrnii, dilediğinde hücre yapısını değiştirerek gençleşebiliyor, yeniden doğabiliyor hatta hücrelerin işlevini bile istediği gibi ayarlayabiliyor.

Bilim adamları alfa Turritopsis dohrnii'nin buzdolabı büyüklüğünde olduğunu fakat yavruların sadece tırnak büyüklüğünde olduğunu söylüyorlar. Alfa denizanaları herhangi bir sebepten dolayı ölmek üzere olduklarında hücre yapılarını değiştirerek gençleşiyor ve on binlerce yavru denizanasına dönüşerek varlığını sürdürebiliyor. Asıl ürkütücü gelişme ise bu ölümsüz denizanalarının şu anda okyanus derinliklerinde ve Japonya sahillerinde çok fazla sayıda görülmeye başlanması. Bilim adamları bu gelişmenin ekolojik dengeyi bozabilecek kadar önemli bir tehdit olduğunu iddia ediyorlar.

''KAYNAK :CHİP ONLİNE..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.