A

Onbaşı
14 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
Para iadesi
Arkadaşlar uzun zaman önce bir ürün istemiştim satıcı iki defa satın alma süresini uzattı 3.kez uzatmak istedi ben kabul etmedim ve dispute açtım 2 gün önce para iadesine karar verilmiş. Bugün kontrol edeyim dedim ürün 110 gün sonra TR ye giriş yaptı şimdi ne yapabilirim. Adamdan para iadesine aldık. Tecrübeli arkadaşlar fikir verebilirim?
A
7 yıl
Yurt dışı Dart Boardi
Değerli arkadaşlar yurtdışından uygun Dart Boardi almak istiyorum. İngiltereden veya başka bir yerden güvenilir bir site varmı ? Yardımcı olursanız minnettar olurum.
A
8 yıl
Aliexpressten Bisiklet siparişi
Değerli arkadaşlar aliexpressten bisiklet siparişi veren oldumu veya sipariş verdiğimizde ürün gümrüğe takılır mı takılırsa ortalama gümrük ne kadar ödenir?
A
8 yıl
Aliexpressten spor ayakabi alan var mi?
Değerli arkadaşlar ilk defa alış veriş yapacak bu yüzden çok fazla bir bilgim yok daha önce spor ayakabi siparişi veren varmı? Nelere dikkat etmeliyim kredi kartı istiyor sıkıntı olur mu? Onereceginiz satıcı var mi? Şimdiden tşk ederim...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.