H

Yüzbaşı
04 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
114 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
geçen yıl
GSKILL RipjawsV RAM Overclock Problemi
ASUS B550M PLUS
AMD Ryzen 5 5600
GSkill RipjawsV 32GB (2x16) DDR4 3600MHz

Sistem bileşenlerimi yukarıda belirttim. BIOS üzerinden DOCP ile RAM overclock yapmak istiyorum. İlk görselde gördüğünüz üzere DOCP profili seçtiğimde sadece DDR4 3603MHz seçeneği mevcut. Bu seçeneği onayladığımda sistem birkaç sefer kendini resetliyor ve varsayılan ayarlar geri yükleniyor. İkinci görseldeki gibi manuel ayarlama yaparak sadece 3200MHz seçtiğimde işlem başarılı oluyor ve 3200MHz'e overclock edebiliyorum. Voltaj değeri girip yine 3600MHz seçtiğimde yine sistem birkaç resetleme sonrası varsayılan ayarlara geri dönüyor. BIOS güncellemesini yaptım. Yeni SSD aldığım için sıfır Windows kurulumu da gerçekleştirdim. Birkaç sefer BIOS sıfırlama da gerçekleştirdim lakin sonuç hiç değişmiyor. Hiçbir şekilde 3600MHz overclock gerçekleştiremiyorum. Sorun hakkında önerisi olan varsa sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >]https://www.hizliresim.com/gn98v1m]< Resime gitmek için tıklayın >[/url][/link]
< Resime gitmek için tıklayın >]https://www.hizliresim.com/ct67hc0]< Resime gitmek için tıklayın >[/url][/link]
H
2 yıl
Death to Spies Serisi Türkçe Yama İstek
< Resime gitmek için tıklayın >

Death to Spies ve Death to Spies Moment of Truth oyunları için Türkçe yama isteğinde bulunmak istiyorum. İkinci Dünya Savaşı temalı, gizlilik üzerine kurulmuş çok güzel bir oyundur.
H
2 yıl
Rise of the Argonauts Türkçe Yama İstek
Merhabalar.

Rise of the Argonauts için bilinen bir Türkçe çeviri mevcut fakat %100 değil. Bir arkadaşın yamayı %100'e ulaştırdığını hatırlıyor gibiyim fakat bir türlü bulamadım. Belki de yanlış hatırlıyorumdur. Acaba oyunu %100 çeviriye getirebilme şansı var mıdır çevirmen arkadaşların?
H
2 yıl
Crysis 3 En İyi Nanosuit Geliştirmeleri?
Herkese merhabalar. Crysis 3 Nanosuit geliştirmelerim hakkında sizlerden fikir almak istiyorum. Kendi oluşturduğum set;

Süper Gizlilik : %50 Daha Hızlı Peleerin Giyme
%50 Tarayıcı Direnci
Düşman Ayak İzlerini Vurgulama

Saptırma : %50 Kurşun Darbesi Azaltımı
%50 Daha Hızlı Devrilme Düzelmesi

İlk Yardım : %20 Daha Hızlı Sağlık İyileştirmesi
%20 Kritik Sağlık Desteği

Ağır Zırh : %20 Daha Güçlü Zırh
%20 Daha Az Düşme ve Yanma Hasarı
%33 Daha Yavaş Zırh Hareketi


Oyunun ilerleyen bölümlerinde bol bol asker ve uzaylı ile savaşacağımı öngörerek minimum hasar alma adına bu seti oluşturdum. Önerileri bekliyorum;

< Resime gitmek için tıklayın >
H
3 yıl
GTA IV Görev Bugu Hakkında?
Herkese merhabalar. GTA IV Complete Edition'u oynamaya başladım fakat, sanırım bir bug yüzünden sürekli aynı görevde takılı kalıyorum.

Little Jacob isimli arkadaşla bir göreve çıkıyoruz, ilk olarak bir mekana gidiyoruz ve arabayla mekanın arka tarafında bekliyoruz, telefon görüşmesinin ardından mekandan kaçan 3 kişiyi öldürüp Jacob'a geri dönüyoruz ve bu sefer başka bir eve gitmemizi söylüyor. Evin kapısında hatta pusu kuruyoruz. Merdivenden inen adamı öldürüyorum, mutfaktaki beyaz kıyafetli elemanı öldürmeme rağmen hemen ardından Jacob'da ölüyor ve görev başarısız oluyor. Defalarca denememe rağmen aynı sorun.
H
3 yıl
Aracımın Kapı Hoparlörleri İçin Tavsiye?
Herkese merhabalar. Aracımdaki ses sistemini biraz daha geliştirmek istiyorum. Kapılar için hoparlör alma niyetindeyim fakat teknik bilgilerle çok fazla aram olmadığı için sizlere danışmak istedim..

AMFİ : Soundmax 2600W (Aracımda mevcut)
4 Kanal
Maksimum Güç: 2600W
4Chx60W 4 Ohm
4Chx80W 2 Ohm
Kanal Ayırımı : 55Db
Yüksek Kalite Duyarlılık : 88 Db
Güç Çıkşı : Dc12-14.4V

OVAL HOPARLÖRLER : Pioneer Ts-a6967s (Aracımda mevcut)
Maksimum Güç: 450W
RMS : 90W

16CM HOPARLÖRLER : Pioneer Ts-g1610f (Almak istediğim)
Maksimum Güç: 280W
RMS : 40W

13CM HOPARLÖRLER : Pioneer Ts-g1310f (Almak istediğim)
Maksimum Güç: 230W
RMS : 35W


Anladığım kadarıyla mevcut amfim 80W RMS değerine kadar destekleme yapabiliyor. Oval hoparlörlerim her ne kadar 90W RMS değerinde olsalar da şu an ki haliyle tatmin ediyor. Alacağım kapı hoparlörlerini de sanırım besleyebilecek kapasitede. Peki, bağlantı yaparken hem kapı hoparlörlerini hem de oval hoparlörleri ve subwoofer'i aynı anda bu 4 kanal amfiye bağlama şansım olacak mı?
H
3 yıl
Aracımda Multimedya Kullanımında Hangisini Tercih Etmeliyim?
Merhabalar.

2012 Punto Evo aracına sahibim. Aux ve USB girişleri mevcut. Kolaylık olması açısından Aux girişine bir Bluetooth aparatı aldım ve müzikleri telefonumdan bu şekilde dinliyorum. Ancak bazı şarkılarda bass ve tiz kaybını hissedebiliyorum. USB ile fazla uğraşmak istemiyorum çünkü sürekli güncellemek gerekiyor.. Aux girişi için; kullandığım bluetooth aparatı yerine direkt olarak aux kablosu ile bağlantı yaparsam ses kalitesi daha mı iyi olur? Ve sormak istediğim bir ayrı konu daha var.. Müzikleri Youtube Music üzerinden dinliyorum. Yüksek ses kalitesi seçili 256 kbps.. Bunu Normal'e alıp 128 kbps'e düşürsem ses daha mı toplu olacaktır?
H
3 yıl
Battlefield: Bad Company 2 CD KEY Sorunu?
Steam üzerinden Battlefield: Bad Company 2 ve Vietnam DLC paketini satın aldım. Oyun içerisinde "Login" yapmaya çalıştığımda benden CD-KEY istiyor. Steam'de görülen CD-KEY'leri girdiğimde ise kabul etmiyor. CD-KEY'leri EA üzerinden "Redeem Product Code" kısmına girdiğimde her iki KEY'i aktif etti. Şu an Origin hesabımda da oyun görülüyor. Oyunun online bir şekilde oynayabilmek adına şu an Steam üzerinden mi yüklemem gerekiyor yoksa Origin üzerinden mi?
H
3 yıl
Crying is not Enough Türkçe Yama İstek
Güzel bir yapıma benziyor. İnternette araştırıp sonuç alamadığım için buraya konu açmak istedim. Türkçe yaması için bir çalışma yapılması mümkün mü acaba?
H
3 yıl
Alien İsolation ve Aliens Colonial Marines Aynı Evrende mi Geçiyor?
Herkese merhaba arkadaşlar. Kısa bir süre önce Steam üzerinden Alien Bundle isminde bir paket ile Alien İsolation, Aliens Colonial Marines ve Aliens vs Predator oyunlarını satın aldım. İlk olarak Alien İsolation'u bitirip ardından Colonial Marines'e geçiş yaptım. Her iki oyunda karşılaştığım bir nokta dikkatimi çekti. Konu hakkında internette biraz araştırma yaptım fakat herhangi bir bilgiye rastlamadım. Aşağıda iki fotoğraf görüyorsunuz. Solda ki Colonial Marines ve sağdaki İsolation'a ait.

Spoiler olmak üzere kısa bilgiler vermek gerekirse; Alien İsolation'da esir düşen Marlow adında bir askeri sorgularken, onun gözünden bir bölüm oynamıştık ve bölümde fotoğrafta bulunan yapıyı ve içerisinde ki bu garip yaşam formunu keşfediyorduk. Colonial Marines oyununda ise, esir düşen bir askeri kurtarmaya çalışırken girmiş olduğumuz tesiste ilerlerken yine aynı yapı ile karşılaştım. Bu durumda, konu olarak bağlantılı olmasalar da her iki oyunun zaman dilimi olarak birbirine çok yakın olabileceklerini düşünüyorum.



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.