R

Çavuş
02 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
359709 Gün Cezalı
356707 gün 7 s. 30 dk.
Gönderiler Hakkında
R
9 yıl
[[İTÜ]] İLK 1.000\u0027DEKİ ÖĞRENCİLERE ARI TEKNOKENT BURSU
LYS sonuçlarına göre ilk binden İTÜ’yü tercih edecek öğrenciler, üniversite hayatına ABD deneyimi ile başlama şansı yakalayacak. Bu yıl ilk kez verilecek İTÜ ARI Teknokent Bursu kapsamında öğrenciler, dünyanın en başarılı girişimcilik merkezlerine gitme fırsatı yakalayacak. ARI Teknokent girişimcilerinin de eşlik edeceği gezi ile Chicago ve San Francisco’ya gidecek öğrenciler, hem staj yapacak hem de dünyanın en önemli teknoloji ve girişimcilik merkezlerinde 1 ay sürecek benzersiz bir deneyim yaşama şansına sahip olacak. Burstan, LYS sonuçlarına göre en başarılı ilk bin öğrenci arasına giren ve İTÜ'deki bölümlerden birine yerleşen tüm öğrenciler yararlanabilecek.

https://www.facebook.com/istanbultechnicaluniversity/photos/895848393806927
R
9 yıl
GERÇEKTEN İSTEMİYORSANIZ TIP YAZMAYIN!
Bu da benim foruma amme hizmeti yazım olsun.

Eğer gerçekten istemiyorsanız, gönlünüzde tıp yoksa, hele ki parası için, aile baskısı dolayısıyla vs. kesinlikle tıp yazmayın.

Bu dünyada birçok meslek sevmeyerek yapılır, ama tıp asla. Burada puan düşürmeye felan çalışmıyorum, size bahsettiğim şey, bundan tam 5 sene önce tıpa girdim. Beyaz önlük törenindeki fotoğraflarda mutsuzdum yani, durumu anlamışsınızdır, gönlümde tıp yokken, tıp yazdım. Parası iyi dediler, garanti meslek dediler, aç kalmaz dediler, doktor ol da bize bak dediler.

Ama bunları umursamayın, şuanda sizin tercihlerinizi etkilemeye çalışanlar (ben dahil), meslek hayatınıza atıldığınızda yanınızda olmayacaklar.

Ben hatamdan döndüm yine, ucuz yırttım denilebilir. Ağır depresyona girdim, intihar muhabbetinden ötürü ailem psikiyatriye götürdü. Antidepresan kullandım, beynim b*k oldu o dönemde. Sonra ise tekrar hazırlandım, ve şuan çok iyi bir yerde mühendislik okuyorum, en baştan beri gelmem gereken yerdeyim.

Siz benim kadar şanslı olmayabilirsiniz, belki 2. bir şansınız olmayacak. Ama şuan burayı okuyorsanız benden şanslısınız ve istediğiniz bölümü seçmek için 18 veya 19 yaşındasınız.

Dipnot: İyice araştırmadan hiç seçmeyin.
Dipnot2: Puan düşürüyor vs. diyenler varsa buyursunlar yazsınlar, ondan sonra kimse beni uyarmadı demesin. Game of Thrones sezon finalinde White Walker'ların kralı elini kaldırdığında, eli siyah olduğu için aklım direk kadavraya, ve o iğrenç anılara gitti. Hala daha o iğrenç psikolojiden kurtulabilmiş değilim. GoT bile izleyemedim yani rahatça.

Kalın sağlıcakla. Uyarıldınız.
R
9 yıl
Sorguçadam kupon yapsın, tüm paramı basıcam
R
9 yıl
CHP-MHP-HDP Hırsızları yüce divana göndermeli
Sonrasında da seçime gitsinler, AKP çoktan çöp olmuş olur, hırsızların çaldıkları ispatlanınca.

Bunu yapmaları için, koalisyon yapmalarına, ortak bir fikirde birleşmelerine vs. hiçbirşeye gerek yok. Mecliste oylamada yargılansın diyecekler o kadar. Ki yargılanmalarının siyasetle alakası yok, insanlıkla alakası var. Siyasi bir durum yok yani ortada. Hiçbir seçmen de partisini eleştirmez hırsızları yargılattı diye.
R
9 yıl
Erdoğan 400 milletvekili istedi
R
9 yıl
Taksim\u0027e AVM pahalıya patladı.
Dimi?
R
9 yıl
MUTLU MUSUNUZ? AZ ÖNCE ZEBANİ BENİ ZİNDANA ATIYORDU AZ KALSIN
Malum sabah itibariyle tüp kuyrukları, hastane çileleri başladı. Az önce tüp almak için sırada beklerken zebani yanıma yanaştı, az kalsın tutup zindana atıcaktı kendimi zor kurtardım. Mutlu musunuz paralelkenarlar?
R
9 yıl
Doların çıkması sorun değil, Türk lirası çıkarsa sıkıntı
Doların çıkması sıkıntı değil, çünkü biz TL kullanıyoruz, ama eğer Türk lirası çıkarsa o çok sıkıntı olur, alım gücü düşer. Gerçi ben hep 50 liralık alıyorum ama.
R
9 yıl
Herşeye gülen Davutoğlu ağlamaklı konuşuyor :D
< Resime gitmek için tıklayın >

Bombalı Saldırı'ya bile gülmüş bir insan, şuan ağlamaklı konuşuyor. Suratı 5 karış, abisinden azarı yiyip çıkmış balkona.

R
9 yıl
Çok çalışmak, anahtar bu mu acaba?
Arkadaşlar sürekli kafama takıyorum, niye çalışmıyorum, niye istediklerimi elde edemiyorum diye. Çalıştığım günlerde rahatım gibi. Mutlu olmanın, rahat olmanın anahtarı bu mu acaba? Hiçbirşeyi kafaya takmadan deliler gibi çalışmak.

Belki de budur bilemiyorum. Denemek istiyorum ama sıkılıyorum. Öyle işte.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.