T

Yüzbaşı
29 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
İnstagramdaki en iyi Otomobil endüstrisi bilgilendirme sayfası
Merhaba Arkadaşlar

İnstagramda karşılaşmış olduğum ve çok faydalı bilgiler paylaştığını düşündüğüm bir sayfayı sizler ile paylaşıyorum. Çok kaliteli içerikleri olmasına rağmen yeni kurulmasından dolayı çok az takipçisi mecvut. Ama sunduğu bilgiler dolayısıyla bir bilgi deryası. Yabancı bir sayfa olmasına rağmen grafiklerle anlattığı için herkes tarafından anlaşılabilir.
https://www.instagram.com/carindustryanalysis/?igshid=i5u499cvqfex


Instagram linki bu şekilde. Link açılmazsa instagram kullanıcı adı: carindustryanalysis
T
4 yıl
And Mehmet Çetin geri döndü...
Kasım 2019 dan beri Türkiye'de imiş. Neden otopark ta hiçbir videoda çıkmadı acaba. Otomobil dünyam'ın videosunda çıkıyor ortaya.
https://www.youtube.com/watch?v=wPSESIzMvLo&feature=youtu.be
T
4 yıl
MERCEDES AMG GT73. MERCEDES\u0027İN AMİRAL GEMİSİ
https://www.webtekno.com/haber/amp/82662

Haberin orjinalinin linkini ekliyorum.

Merkezi Almanya’da bulunan Mercedes-AMG, ilk olarak bağımsız bir mühendislik firması olarak çalışıyordu ve Mercedes-Benz’in ürettiği araçları performans odaklı bir şekilde geliştiriyordu. 1967 yılından 1999 yılına kadar bu şekilde faaliyet gösteren şirket, daha sonra Mercedes-Benz şirketinin de sahibi ve Alman otomotiv endüstrisinin ileri gelen şirketlerinden birisi olan Daimler AG isimli şirket tarafından satın alındı.

Artık kendi markasına sahip olan ve bağımsız olarak Mercedes-Benz AMG markası altında kendi araçlarını üreten şirket, Mercedes-Benz şirketine oranla daha performanslı modeller geliştiriyor. Geçtiğimiz yıllarda AMG GT konsept otomobilini tanıtan ve fazlasıyla ilgi ve beğeni toplamayı başaran Mercedes-AMG, sene sonunda ekibi için yayınladığı bir teşekkür videosunda bu otomobilin üretim versiyonu olacak GT 73’ü hayranlarına gösterdi.
Mercedes-AMG, paylaştığı videosunda ekibindeki herkesin ismini geçirerek hepsine tek bir videoda teşekkür etti. Çalışan ekibi için büyük bir jest yapan Mercedes-AMG, hayranlarını da es geçmeyerek videonun sonunda bir görüntüye yer verdi. Mercedes-AMG’nin uzun süredir üzerinde çalıştığı bilinen ve hayranlar tarafından oldukça beklenen Mercedes-AMG GT 73 modeli, şirketin paylaştığı videonun sonunda "Performansın geleceğini tanımlıyoruz" yazısı ile birlikte ortaya çıktı.

Mercedes-AMG’nin paylaştığı video ile ortaya çıkan GT 73 modeli, AMG GT konseptinin piyasaya sürülecek versiyonu olarak tanımlanıyor. Raporlara göre GT 73, gücünü çift turbo 4,0 litrelik V8 motordan alacak. Yeni modelin diğerlerinden farkı, arka aksında ekstra güç alacağı bir elektrik motoruna sahip olması

800 beygir gücüne sahip olacak olan GT 73, 9 ileri vitese sahip bir şanzımanla gelecek. Elektrikli motorunun da sağladığı güç ile saatte 100 kilometre hıza yalnızca iki saniyede ulaşabilecek olan GT 73 modeli, gelişmiş bir dört çeker teknolojisi ile donatılacak. Otomobilin ne zaman piyasaya sürüleceği tam olarak bilinmese de 2020 yılı içerisinde çıkışını gerçekleştirmesi planlanıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=erl7WrQDBhQ&feature=youtu.be
T
7 yıl
Moose(Geyik) testi yapan youtube kanalı
Merhaba arkadaşlar
Youtube'da rastgele gezinirken böyle bir kanala denk geldim. Bir ispanyol kanalı ve avrupa'da ve Türkiye'de satılan çoğu aracın testi var. Hatta güvenliği tartışma konusu olan egea var. Anladığım kadarıyla da esp açık olarak arabaları test ediyorlar. Buyrun link:https://m.youtube.com/user/km77video
T
8 yıl
Ehliyetim kayboldu acil
Merhaba arkadaşlar.
Geçen gün ehliyetimi kaybettim. Bugün emniyete gittim ne yapabilirim diye. Yeniden ehliyeti çıkarttırmamı söylediler. Ben de randevu aldım ehliyeti çıkartmak için. Ancak bana verdiği randevu tarihi 15 gün sonra. Ehliyetimin başkaları tarafından kullanılmaması için çıkartmam gerekiyor. Aranızda ehliyetini randevu almadan alan var mı? Ayrıca A2 ehliyet için de başvurmuştum ve 1 ay içinde onu da alacağım. Acaba bekleyip A2 ile birlikte mi almalıyım ehliyeti yoksa başka bir yol var mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
T
9 yıl
disk fren tutmuyor
Merhaba arkadaşlar
Carraro marka disk frenli bisikletim var.geçen gün bisikletin zincirini temizlemek için mazot kullandım.mazotu sprey le püskürttum zincire ama herhalde diske de sıçradı mazot.çünkü bugün arka freni sıktığımda fren tutmuyor ve kötü bir ses çıkıyor.acaba var mi bunun bir çözümü?
T
10 yıl
sinyal lambasi calismayan arac muayeneden geçti
Bu gun pejo 508 i muayeneye goturduk babamla . Aracin sag aynasindaki sinyal lambasinin cami kirilmis oraya su girince sag sinyal calismamaya basladi.ben babama bu halde gecmez desem de arac muayeneden tek seferde gecti.inanamadim.yani bu agir bir kusur degilmi?ayrica aracin sol marspiyel yok gibi birşey fena surttuk arabayı kaldırıma. Hem kaporta hasarli bir araba.
T
10 yıl
marşpiyeli fena sürttük mini onarımdan nerde yaptırabılırız.
Dün babamın arabasıyla gezerken mal gıbı virajı çok ıcerden aldım.Karsıdan da Araba geliyordu bende ıyıce virajı ıcerden aldım but baktım marspıyel yok.Babam şu anda yurt dışında O gelmeden yaptıysam ıyı olur.mını onarımdan yaptırılabilir dıye duymuştum. Var mı böyle birşey?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
T
10 yıl
Yardım lütfen
Merhaba arkadaşlar
yapmam gereken bir anket var dönem ödevi olarak
çok kısa ve zevkli bir anket
yardım ederseniz sevinirim lütfen yardım edin.anketin linki aşağıda
Anketin linki
T
10 yıl
Yardım lütfen.
Merhaba arkadaşlar
Dönem ödevim için otomobillerle bir anket hazırladım ve en az 40 kişiye sormak zorundayım . Anketimi cevaplayabilirmisiniz.anketin linki aşağıda
şimdiden teşekkürler.
Anketn linki için buraya tıklayınız
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.