B

Binbaşı
14 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
85 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
Geri gelirken sürttüm ( park hatalı mı?)
Merhaba dh otomobil ailesi. 2 gün önce yaşadığım şehrin bir ilçesinde ara sokakta geri gelirken yandaki evin yıkıntısından kalan taşlardan çekinip direksiyonu fazla kırmışım hesaplayamadım. Park halindeki bir aracı çizdim arabayı kurtarıp el frenini çekip indim. Sahibi çıktı baktı arabasına abicim mahvetmişsin bilmem ne falan saymaya başladı alkol var mı ehliyet ruhsat falan soruyor. Neyse ben sorunun bende olduğunu söyledim tutanak tutalım devam edeyim dedim. Benim arabamın kaskosu var her şeyi orijinal , serviste yaptırırım sen de neyse ödersin falan demeye başladı. Eksper çağırmayı ve polis çağırmayı teklif etti. Ben de abartmaması gerektiğini, pasta ile geçeceğini söyledim ama adam hala abartmaya devam ediyor.Tutanağa da kurallara uygun şekilde park edilmiş aracıma geri gelirken çarptı yazmış. Ben de sürttüğümü yazdım. Tutanağı işleme sokmadık kaportacıya gittik 150 lira istedi verdim ayrıldık(merkeze gitmemiz halinde arkadaşımın çalıştığı serviste ücretsiz halledebileceğini söyledi, adama yol masrafını karşılayıp yaptırmayı teklif ettim kabul etmedi tanıdık kaportacım var ona gidelim dedi.) Benim merak ettiğim böyle bir park kurallara uygun mu? Başıma bu tarz bir şey geldiğinde ne yapmalıyım? Yaşım 21 olduğu için küçük gördü herhalde adam servis için en az 2.5 3 milyar masraf çıkar diyor değer kaybı falan diyor. Serviste çalışan arkadaşımı aradığımda bir şey yok bunun için mi 1 saattir dil döküyorsunuz dedi fotoğraflara bakıp. Aracın ve olay yerinin fotoğrafları ( kaldırıma park edilmiş ve arabanın arkası ara sokağın çıkışında kalıyor.ben suçsuz olduğumu söylemiyorum sadece bu şekilde park doğru mu ve bu tarz sürücüler boş boş konuştuklarında ne yaparsam en fazla zararlı çıkarlar onu merak ediyorum, kimse kendinden küçük ve yalnız diye başkasına bol keseden sallayıp baskı uygulayamamalı.Yani resimde gösterdiğim şeyin 2.5 3 bin lira tutması için arabanın üst modellerden bir şey olması gerekiyor.) ; ( ilk görsel google maps görüntüsü ve binaya bitişik olan beyaz arabanın önündeki yerde park ediyordu araba.)

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
B
5 yıl
Bursa yazlık iş
Merhabalar dh konu dışı ailesi.
21 yaşında üniversite öğrencisiyim, yaz tatilinde çalışabileceğim bir iş arıyorum. Internet ilanlari genelde kalıcı eleman arayanlar için olduğundan en son çare buraya yazmak kaldı. Diksiyon ve ikna kabiliyeti konusunda iddialıyım. Uluslararasi ticaret ve lojistik okuyorum, gumusculer carsisinda uzun sure araliklarla tezgahtarlik yaptım, oyun sektöründe küçük çaplı bir şirkette topluluk yöneticiliği tecrübem de mevcut. Eğer ki denk gelir de bursadan isci arayan birilerini tanıyorsaniz bana yardimci olabilirsiniz, teşekkür ederim.

Ekleme : ortalama düzeyde İngilizce biliyorum.(upper intermediate, pearson elt programina uygun)

Konuya girenler öne çıkarabilirse müteşekkir olurum
B
5 yıl
Ehliyet harcı hk
Selamlar, ehliyet dosyami bugun aldim ve yeniyil zamina takılmak istemiyorum. Odemeyi yarin yapip randevuyu sonradan alsam yani 10 ocak civarı, aradaki farki odemek zorunda miyim? Bilgisi olan var mi?
B
6 yıl
Satılık Süper Galaksi Annie Kodları
Selamlar DH LoL ailesi. Elimde birsürü Süper Galaksi Annie kodu var ve bunları satıyorum . Kod girildiğinde Annie şampiyonu ve Süper Galaksi Annie kostümü hesabınıza yükleniyor.
Fiyat : 15 TL , Ödeme: enpara , ziraat. Referanslarım profilimde mevcuttur.
< Resime gitmek için tıklayın >
B
7 yıl
İş Önerilerinize ihtiyacım var.
Merhabalar , 19 yaşımdayım Bursa'da yaşıyorum ve üniversiteyi yaşadığım şehirde okuyorum ( aslında bu sene ingilizce hazırlık :) )

Part time veya bilgisayar başında çalışabileceğim iş önerileri arıyorum , şehir dışına çıkma olanağım malesef okuldan dolayı yok. 4 sene bir oyun şirketinde genel moderatör ve etkinlik sorumluluğu görevi aldım , hitabetime güveniyorum ( iş ciddi ise ona göre tavır takınıyorum yani forum ortamında pek mühim olmasa da ) . Özellikle firmaların müşteri temsilciliklerinde çalışabilecek potansiyelim olduğunu düşünüyorum , teknoloji ile aram iyidir. Anadolu lisesi mezunu olduğum için liseden gelen bir vasfım yok , kuyumcu dükkanında satış elemanlığı yaptım geçmişte. Sizlerin yardımını istediğim kısım elime ekstradan para geçirebileceğim bir iş önermenizdir , şimdiden teşekkür ederim.
B
7 yıl
bronz ve gümüş hesaplar alınır
evet beyler bronz ve gümüş hesaplarınızın detaylarını pmden fiyatıyla birlikte iletirseniz 4-5 tane almayı düşünüyorum. ( trollemek için falan kullanılmayacak )
B
7 yıl
x
x
B
7 yıl
YGS - LYS Din bölümü saçmalıkları
ygs din için kabeye imam seçecekmiş gibi hunharca zorlayan ösym lys din kısmında koklayarak doğru cevaplanabilecek sorular soruyor . bu işin tam tersi olması gerekmiyor mu? ygs genel bilgidir lys özel bilgidir . sanırım soruları ters hazırlıyorlar .

edit : mezunum.
B
7 yıl
2. Monitörüm dalgalanıp kapanıyor
merhabalar , 3 ay önce eski monitörümü kaldırıp yeni monitörümü kullanmaya başladım. 1 ay önce de eski monitörümü 2. monitör olarak kullanmaya başladım. yaklaşık 1 haftadır sorun yaşıyorum. 2. monitörüm (dvı ile bağlı , ana monitörüm hdmı ile bağlı) görüntü olarak dalgalanıyor ve bir süre sonra gücü açık olmasına rağmen ekranı kararıyor. çözümü ne olabilir?
B
7 yıl
Yayındayken ping dalgalanması
Merhabalar arkadaşlar , ben twitch tv üzerinden league of legends oyun yayını yapmayı deniyorum ve ping sorunu yaşıyorum . bağlantım kablosuz ( masaüstü ve aparat ile wifi bağlanıyorum). normalde 54 pingle falan oynarken yayına girince 64-140 arası ping sürekli dalgalanıyor bi 80 bi 100 değişip duruyor. bunun nedeni kablosuz bağlantı kurmam mıdır? aşırı bir bitrate de vermiyorum yayına kullandığım paket 25 mbps down 2 mbps up hızına sahip , yayına 1000 kbps bitrate verdiğim halde sorun yaşıyorum. önerilerinizi bekliyorum , eğer çözüm olacaksa kablolu bağlantıyı da denemek istiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.