Merhaba,

Şubat ayında 1.2 Elite otomatik modelini teslim aldım. Bu cumartesi 1500 km'yi geçiyorum, fırsat bulursam bakıma gideceğim.
Bu güne kadar araçla ilgili yaşadıklarım, tecrübelerim, fikirlerim:

1- Arka koltuğun sabitleme kancasından tıkırtı geliyordu, geçerken bir ara servise uğradım, usta kancayı tutan demiri yumuşak bir bant ile kapladı ve tam olarak kesilmese de bayağı azaldı. 1500 bakımında elden geçiririz demişti, göreceğiz.

2- Yakıt tüketimi köprü kullanımlı İstanbul trafiğinde depo doldurma ölçümüyle kilometrede 50 kuruş civarı çıkıyor, hiç trafiğin olmadığı bir pazar günü aynı güzergahta ise 30 kuruş civarına indi.

3- Hareket edince otomatik kilitlenen kapılar şu anda bence en acil eksiği, serviste bu konuyu konuşacağım çünkü mutlaka yazılımsal bir durum. Belki yapmayacaklar ama ileride olacağından eminim.

4- Arka silecekte fasıla yok... Ya tam gaz çalışıyor ya da duruyor. Ortasını koymamışlar.

5- Müzik sistemi eşimin iPhone 5'ini benim ise Nexus 4'ümü okuyup müzik çalmıyor. Sadece iPod ya da USB bellek ile kullanılıyor girişi.

6- Kauçuk paspas var demelerine rağmen vermediler... Eh.

7- Güneşliğinde cep yok, sadece ince bir otopark fişinin girebileceği bir sistem yapmışlar.

8- Test ederken dikkat etmemiştim, katalogdan aklımda yanlış kalmış olabilir bir daha da açıp bakmadım ama iç mekan lambası çok basit, spot ışığı var sanıyordum. Yokmuş

Bunların yanı sıra aracın sürüş karakterinden, ses yalıtımından ve iç mekan konforundan gayet memnunum. Otomatik şanzımanı sorunsuz duruyor, saçmalama girişimi olmadı hiç. İşçilik kalitesi yeterli, arka koltuk tıkırtısı dışında sallanan hoplayan çatırdayan bir yeri yok, hatta detay işçiliği hiç fena değil gibi duruyor. Asimetrik aralıklar, birleşme yerleri falan yok.