E

Yüzbaşı
13 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
E
13 yıl
pic18 usart ve icsp
DH elektronik bölümünde bu soruyu cevaplayabilecek kullanıcı kitlesi kaldımı bilmiyorum ama yine de problemimi yazayım:
Yaptığım devrede ilginç bir problem yaşıyorum, mikrodenetleyici olarak PIC18F46K20 kullanıyorum ve MAX3232 kullanarak bilgisayarın seri portuna veri aktarıyorum. MCU'yu PICKit 3 kullanarak ICSP ile programlıyorum fakat ICSP'nin saat sinyali PGC pininden kesildiği anda, yani ICSP konnektörünü söktüğümde PIC USART üzerinden veri göndermeyi kesiyor, fakat USART hariç normal çalışmasına devam ediyor. USART'ın çalışması için clock pinini bağlamam yetiyor. Acaba bu problemi yaşayanınız oldu mu? Yardım edebilirseniz sevinirim.
E
13 yıl
Nexus S OTA ??
Merhaba, Nexus S için 2.3.3 güncelemesi oldukça uzun bir süredir OTA olarak mevcut olduğu halde 1 hafta önce ABD'den aldığım telefon 2.3.1 de kaldı. 2.3.3 de problemler olduğu söyleniyor, en azından 2.3.2 ye geçseydi. Manuel olarak yüklemeye sıcak bakmıyorum. Acaba hala Nexus S'i 2.3.1 olan arkadaşlar var mı?
E
13 yıl
Nexus S 2.3.3 OTA güncelleme alan var mı?
dünyanın biçok yerinde 2.3.3'e güncellemeler tamamlanmışken benim alet hala 2.3.1 de sayıyor illa elle mi yükleyeyim o zaman ne anlamı kaldı rootsuz aletin
E
14 yıl
Dürbünlü dikizci gördüm!
karşı apartmandan biri oturmuş dürübünle evleri dikizliyor! napmalıyım polisi arayayım mı?
E
14 yıl
Dayanıklı Modem Tavsiyesi
Arkadaşlar şimdiye kadar bir sürü ADSL modem kullandım hepsi bir süre sonra ya kopma yapmaya ya da reset atmaya başladı. Artık yeter diyorum ve aylarca hiç aralıksız çalışabilecek ısınsa bile kopma yapmayacak, sağlam, kaliteli, kablosuz bir modem istiyorum. Var mı böyle bişey ?
E
14 yıl
BURHAN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
Doğum günün kutlu olsun Burhan! Arkadaş üyeliğin parolayı unutmuş giremiyo ama olsun
< Resime gitmek için tıklayın >
E
16 yıl
Taşınabilir Disk Ne zaman alınır?
Yedekleme ve dosya taşıma için bir taşınabilir disk almayı düşünüyorum. 3.5" ve Firewire çıkışı olması benim için önemli. 320-500 veya 750 gb olabilir. Yeter ki 200 ytlden fazla olmasın. Bir arkadaş başka bir konuda fiyatların eylül sonuna doğru daha da düşeceğini söylemiş. Beklemek mantıklımı?

Şimdiye kadar Maxtor One Touch 4 Plus 500 GB ve WD My Book 2 Home Edition 500 GB düşündüm.

Tavsiye edebileceğiniz modeller nelerdir. Kampanya ve indirimlerden haberdar ederseniz sevinirim.
E
16 yıl
ipaq h3970 için CF WLAN Card
http://urun.gittigidiyor.com/PRETEC-COMPACT-FLASH-CF-WLAN-IEEE-802-11b_W0QQidZZ7925915

Yukarıdaki linkte bulunan ürünü Compaq ipaq h3970 Pocket PC2002'li cihazıma almak istiyorum. Cihazın CF Card Expansion Pack'i vardır. Ancak bildiğiniz daha cazip bir ürün varsa bilmek isterim. (Yurtiçi olacak) Cihazın SDIO girişi yoktur.
E
16 yıl
6 voltu 7.5 yapmak
6 voltluk ışıldak aküsünü 7.5 volt yapabilmek için bir devre arıyorum. Devreden yaklaşık 1.5 amper çekilmesi gerekli. Birçok devre buldum ancak hepsi düşük akımlı. Bir de bu 6 voltluk kurşun asit aküyü şarj edebilmek için bir devre gerekli ancak otomatik şarj kesmeli olmalı internette düzgün birşey tam olarak bulamadım.
E
16 yıl
...:::tda 7050 sorunu:::...
tda7050 ye iki küçük hoparlör bağlayıp mp3 çalar için gezici pilli bir hoparlör yapmayı düşünüyorum acaba tda 7050 8 veya 6 ohmluk hoparlörde çalışırmı yoksa sadece kullaklık vs. yüksek omajlı hoparlörler içinmi? daha kaliteli veya güçlü (aynı zamanda basit ve ucuz) alternatifiniz varsa alabilirim. saygılar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.