A

Yüzbaşı
23 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
94 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
Yeni Asus rx6600xt sürücü zaman aşımı hatası?
2 ay önce aldım devamlı amd hata raporu veriyor,sisteminizde sürücü zaman aşımı meydana geldi diyor.
Sürücüleri baştan yükledim ve hız ve sıcaklık aşırma gibi şeylerde yapmadım.Biraz araştırdım morelim bozuldu bu donanımsal bi arıza mı?Servise mi göndermeliyim.
A
2 yıl
Ekran kartı tavsiyesi
Kasamda msi rx 570 8gb oc edition ekran kartım mevcut onu satıp daha üstüne 2-3 bin ekleyip daha üst seviye bir ekran kartına geçiş yapmak istiyorum bunun için tavsiyelerinizi bekliyorum.
A
3 yıl
Yetkili serviste Clio debriyaj seti kalmamış
Artık zamanı geldiğinden clio sport tourner aracın debriyaj setini değiştirmek için yetkili servise bıraktım,akşam aradılar ve stoklarda nede civar bayilerde debriyaj setinin kalmadığını söylediler.parçanın orjinali dışarda parçaçıda daha ucuzmuş 300 tl kadar ordan tedarik edelim takalım dediler.
Böyle birşey oluyor mu mümkün mü
A
3 yıl
Geçmeyen hıçkırık
2 gündür 10 ar saniye arayla hıçkırıyorum. Bazen suruor özellikle sigara içerken yeniden başlıyor. Dahiliyeden randevu almaya kalkım en erken 28 inde var.Ne yapmalıyım bilmiyorum.
A
3 yıl
Clio 4 baskı balata değişimi
Arabam 130 binde 2017 clio 4 ve son zamanlarda ayağımı debrajdan çekerken tam kavrama noktasında uv uvv diye bir uğultu yapıyor.
Heralde değişecek birşeyler,debraj bilyası ve baskı balata bu zamanda neye mal olur bilmiyorum.
A
3 yıl
Özelde diş çekimi fiyatları?
Bu gün İstanbul’da özel bir poliklinikte 2 adet 20’lik diş çekimi için tanesine 300 tl fiyat verdiler aca çok mu daha uygun bir yerde yapılabilir mi?
A
3 yıl
Hangi internet sağlayıcıya geçiş yapmalıyım?
3 yıllık Türknet beraberliğimizi yaklaşık 8 aydır bana yaşattıkları yüzünden noktalama kararı aldım.Onlarca kez arıza kaydı bıraktım modemimi değiştirdim elimden gelen herşeyi yaptım ama bir türlü “3 mb” :) hızın üzerine çıkamadım ve 3 yılda yaşadığım ilk arızam daha ilk yani.
Ayrıca hiçbir şekilde muhattap bulamıyorum.

Bu nedenle bana hiç yoktan bundan iyi olan sağlayıcı tavsiyelerinizi bekliyorum

Türknet rezilliğiyle ilgili birkaç ss

Normalde altyapım 69 mb a kadar kaldırıyor bide :)

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
A
4 yıl
Periyodik bakım triger kayışı değişimi
Yetkili Renault servisi periyodik bakım için randevu alayım dedim ve daha aracı görmeden fiyat için aradılar.
Bana mazot filtresi ve triger kayışının mutlaka değiştirilmesi gerek dediler 2017 clio 110 binde.
Gerekli mi periyodik bakım için
A
4 yıl
Enez de 3 günlük kiralık daire yada apart tavsiyesi var mı?
Eşimle beraber bu ptesi den itibaren 3 günlüğüne Enez e gitmek istiyoruz bu yüzden günlüğü 200-250 tl arası kalacak yer arıyoruz acil tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
A
4 yıl
Sony Yetkili Servis Rezaleti
Bundan 2 Yıl önce internet sitesi üzerinden Sony mdr-xb650bt extrabass model 500 tl ye Bluetooth kulaklık aldım.Hem Sony bilindik marka olduğu için hemde donanımsal özelliklerinden dolayı tercih ettim.Sonuçta 500 tl iyi para.

Gözüm gibi baktığım,misafir çocuklarından köşe bucak kaçırdığım kulaklığım.hiç bir zorlama olmadığı halde kulaklık yerinden koptu.Peki dedim olan oldu bunu kullanıcı hatası diye kabul edecekleri için ücretli tamirine direk razı oldum ve “İncirlideki Sony yetkili servisine” gidip durumu anlattım ve olaylar ondan sonra başladı.

Bana tam tamına 420 tl servis ücreti çıkardılar tamiri için gözlerine inanamayanlar için tekrar yazıyorum 420 tl tamir ücreti.

Yani tabiri caizse çöpe at dendi.internet sitelerinden gerek amazon olsun gerek şikayetvar sitesinden mdr-xb650bt yazarakta bulabilirsiniz araştırmaların sonucu aynı hatadan ötürü onlarca şikayet olduğu gördüm.Alanen kronik bir sorun.

Kendim tamir etmek için açıp baktığımda 5 cm uzunluğunda 2 cm kalınlığında sadece plastik bir parçanın resimlerde göreceksiniz.değiştirilmesi sadece bunu yapacaklar 10 lira bile etmeyecek bir parçanın değiştirilmesi gerek.Ve şuan bir çok sitede ve mağazada satışta olan bir cihazın böyle ufacık yedek parçası bile yok.
Yetkili bayide başından salmak için fahiş fiyat çekiyor.

Yani arkadaşlar Sony Mdr-xb650br extrabass model Bluetooth kulaklıklar kronik sorunlu ve tamir edilemez boşuna paranızı çöpe atmayın.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.