T

Yüzbaşı
20 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
9 yıl
Renault Captur vs Toyota Auris
Selam arkadaşlar ;

Öncellikle lütfen araçlar hakkında bilginiz olmadan sadece marka ile yorum yazmayınız.

Gelelim şimdi sorularıma :

Cumartesi günü Renault' a gidip Captur Outdoor Dizel Otomatik inceleme fırsatı buldum. Sadece Renault olması nedeniyle önyargılı oldugum aracı satış danışmanı arkadaşın zorlaması sebebiyle test sürüşündede bulundum. Açıkçası tipik sorunları gördüm bu test sürüşünde ; sert plastikten yapılma konsol, çukurlarda biraz fazla hoplatması vs vs. bunları tüm forumlarda okuyabilirsiniz. Artıları ise ;vites geçişleini hissettirmemesi , yüksek sürüş keyfi , renkli tasarımı. Araç ellerinde olsaydı o gün alıp çıkacaktık fakat ellerinde olmadığını en erken haziranda geleceğini söylediler. Çıktıktan sonra gün ve gün gene Renault ' a olan bakışım eski haline gelmeye başladı ve Toyotaya gidip Auris 1.4 Dizel Otomatik Premium aracını inceledim. Çok ince detaylarda birbirlerine karşı üstünlükleri olduğu noktalar var. Mesela ikiside full donanımlı araç dokunmatik ekran , geri görüş var fakat Capturda içinde navigasyon varken Aurisde bu opsiyonel olarak sunuluyor. Fakat Toyotanın genel olarak donanımı tartışmasız daha önde. Sonuç olarak kafayı yemek üzereyim. Sizin yorumlarınız nedir bu 2 araç hakkında ?

Not : 0 araç almayı düşünüyorum . Dizel ve Otomatik vites olmazsa olmazı o yüzden lütfen farklı model ve markalara girmeyelim.
T
9 yıl
Hardcore Diablo (ps4)
Yokmu Ps4 Diabloda Hardcore modda lvl 70 oyuncular ? Ne konu bulabildim ne oynayan, varsa Hardcore oynayan arkadaşlar beraber Greater Rift , Rift ve paragon Lvl kasmak isteyen gelin beraber kasalım. Psn adım : Tespihh genellikle akşamları online oluyorum.
T
10 yıl
Psn Plus Ps4 Mayıs ayı Stick İt to Man
Arkadaşlar mayıs ayı içeriği açıklandı. Şahsen ps Vitara almaya düşündüğüm bir oyun ama ps4 için hafif gibi geldi bana, sizce?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.