M

Binbaşı
08 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
14 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
iTunes Store a bağlanabilen var mı?
İtunes store a bağlanamıyorum hem iphone dan hem pc üzerinden itunes den denedim fakat bağlanmıyor. Genel bir sorun mu var ?
M
9 yıl
Ağdaki yazıcıyı görüyorum fakat yazdıramıyorum HP
Merhaba arkadaşlar,

Ağdaki HP M125A marka yazıcıyı görmeme rağmen herhangi bir belge yazdıramıyorum. Her şey çok normal görünüyor yazıcıyı kaldırıyorum tekrar kurmak istediğimde yine görüyor kuruyor fakat yazdıramıyorum. Bağlı olduğu pc den yazdırıyor sorun yok. Bağlı olduğu pc den komple kaldırıp güncel sürücüsü ile tekrar kurdum fakat maalesef yine yazdıramıyorum. Bazen kendiliğinden düzelse de sabah geldiğimde aynı sorunla karşılaşıyorum. Şu an yazdıramıyorum yine konuyla ilgili yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.

Sistem özellikleri;
- Windows 7 Professionel
-intel core İ5 3,2 ghz
-64 bit işletim sistemi

Yazıcının bağlı olduğu pc de birebir aynı özellikte.
M
11 yıl
Flash Player sorunu
Arkadaşlar Flash player ile ilgili basit gibi görünen ancak ne yaptıysam çözemediğim bir sorunla karşılaşıyorum. Bağlanmak istediğim site çocuklara ödev yaptırdığım daha önceleri sorunsuz girdiğim bir site.
Fakat 1 haftadır bağlanamıyorum aldığım uyarı 'Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player' Yeni sürümünü sorunsuz bir şekilde yüklememe rağmen İE,Chrome ve Yandex te aynı hataları almaktayım.Bir türlü bağlanmadım.Yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim.

Samsung minibook
İşletim sistemi windows 7 starter
M
11 yıl
Ncsettings sorunu-- İphone 5 İOS6
Ncsettings programını kuruyorum. Program görünüyor ama ne yaptıysam atif hale getiremedim. Aşağıya kaydırdığımda bildirimlerde görünmüyor. Ne yapmam gerekiyor.
M
11 yıl
Philips 47PFL6067K 3D LED TV--Electro World e en ucuz fiyat garantisi ile 2.299 TL
İyi günler,

Philips 47PFL6067K 3D LED TV--Electro World e en ucuz fiyat garantisi ile 2.299 TL (Geçen hafta 2.599 TL idi)

Uzun süredir LED TV araştırıyordum.Samsung,LG ve Philips arasında gidip geliyordum. Fakat özellik,fiyat ve ekran boyutu olarak bundan daha uygun cihaz yok gibi. Dün gidip deneyip aldım ürünü. Düşünen arakdaşlar için güzel bir fırsat olacağını tahmin ediyorum.

http://www.electroworld.com.tr/p/philips-47pfl6067k-3d-led-televizyon/
M
13 yıl
X6 donma sorunu ve yedekleme
Mrb arkadaşlar bende Nokia X6 mevcut telefonu kapatıp açtığımda nokia yazısı ve beyaz ekran öylece duruyor ve açılmıyor.Gerek net gerekse de forumda yaptığım araştırma sonucu format atılırsa sorun çözülecek,format atmasını da biliyorum.Fakat asıl önemli olan konu benim telefon rehberi ve ajandamdaki bilgileri ve diğer resim,video vs. yedekleyemiyor olmam.Usb kablosunu pc ye takıyorum fakat telefonu görmüyor.Kablo takılıyken telefonun kaptıp açıyorum görüyor gibi oluyor donanım bulundu diyor fakat açıldığı anda çıkartıldı uyarısı veriyor.Yine nokia yazısı ve beyaz ekran öylece duruyor ancak pili çıkarınca kapatabiliyorum.Kapalıyken zaten hiç görmüyor.

Bütün olay bu bilgiler çok önemli benim için.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa minnettar olacağım.Yetkisiz bir servise sordum fakat kurtarılamaz dedi ama ben kurtarılacağına inanıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar.
M
15 yıl
Her yöne sınırsız tarife yeniden
Avea'nın çılgın tarifesi mobil iletişim pazarını karıştırdı. Durdurulan tarife yeni bir tarihten sonra yeniden başlıyor.

Avea, ''HerYöne Sınırsız'' tarifesini hayata geçirmek üzere 31 Mart 2009'a kadar ön talep toplamaya başlayacak.

Avea'dan yapılan yazılı açıklamada, ''Pazara sunulduğu günden itibaren büyük bir taleple karşılanmasına rağmen hakim durumda bulunan operatörün Avea'nın artan port taleplerini zamanında karşılamaması sebebiyle geçici süre durdurulan HerYöne Sınırsız tarifesinin'', 31 Mart 2009 tarihine kadar tüm Avea Satış Noktalarına yapılacak ön talep doğrultusunda ilgili cep telefonu kullanıcılarına tekrar açılacağı duyuruldu.

AVEA CEO'su Cüneyt Türktan, konuyla ilgili şunları kaydetti:

''Sektörde bir ilk olarak sunduğumuz HerYöne Sınırsız tarifemiz, müşterilerimizden büyük ilgi görmüş, tarifemizde bulunan abonelerimiz için büyük bir memnuniyet yaratmış, rakiplerimiz tarafından taklit edilmeye çalışılmıştır.

Abonelerimiz yüksek fatura korkusundan kurtulmuş, sevdikleri ile doya doya konuşmaya başlamıştır. Geldiğimiz noktada bu büyük ilgi nedeniyle tarifemizi yeniden açmak için 31 Mart 2009 tarihine kadar tüm Avea Satış Noktalarımızdan ön talep toplamaya başlıyoruz. Rakiplerimizin takip ettiği operatör olarak cesaretle ve büyük bir kararlılıkla tüketicilerimizi her yöne sınırsız olarak konuşturmak birinci önceliğimiz. Amacımız, bu hizmete herhangi bir kısıtlama olmadan devam etmek ve bundan sonra da tüketici lehine tarife ve kampanyalarla fark yaratmak. 2009 yılında da hem şebekemizle hem de yenilikçi uygulamalarımızla 2008 yılında olduğu gibi Türkiye'nin en çok tercih edilen operatörü unvanımızı koruyacağız.''

Kaynak:internethaber
M
15 yıl
Bu özelliklere göre fiyatı uygun mu?
http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1294.0051#tablar

Almayı düşünüyorum öneri ve uyarılarınıza göre fikrim değişebilir.
M
15 yıl
(BULUNDU) 0 RH(-) Negatif Kan\u0027a İhtiyaç vardır.ACİLL!!(İSTANBUL-ÇAPA)
İlik ameliyatı olan komşumuz için çok acil 0 RH (-) negatif kana ihtiyaç vardır..İstanbul-Çapada kendisi.İrtibat numaraları 0555 377 59 88 (Naci bey) İrtibatta sorun olursa benim numaram 0546 296 58 55 (Kenan Mavzer)
M
16 yıl
Şebeke içi 429 kontör kazandım!!!
4440542 den gelen mesaj aynen şöyle:DEĞERLİ ABONEMİZ KAMPANYADAN KAZANDIĞINIZ ŞEBEKE İÇİ 429 KONTOR HESABINIZA YÜKLENMİŞTİR.HEDİYE KONTORLERİNİZİ 03/08/2008 TARİHİNE KADAR KULLANABİLİRSİNİZ.


Neyin nesidir ne kampanyasıdır bilen var mı ? Denedim şebeke içi aradım kontürüm düşmedi.

Ama kalan kontörleri de göremiyorum *123# yapınca normal kontörlerim görünüyor *123#4# yapınca da arandıkça kazandığım kontörler görünüyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.