E

Yüzbaşı
24 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
Okumayın arkadaşlar okumayın ....
İstanbul da iyi bir okulda diyetisyenlik bölümünü bitirdim aylardır iş bulamıyorum. Bakın iş beğenmemekten bahsetmiyorum iş yok direk. 4 yıl okurken harcadığım vakit ve nakiti başka bir şeye yatırsaydım kesinlikle çok daha iyi durumda olurdum. Devlette 95 puan falan almam lazım atanmak için ve iki elin sayısını geçmiyor atanan diyetisyen sayısı. Evde akşama kadar oturmaktan kafayı yedim normal satış danışmanlığı işlerine de başvurdum artık boş durmamak için veya garsonluk bulursam onu yapıcam.... git gide dibe gömülüyor gibi hissediyorum.
E
5 yıl
sea of thieves tam ekran olmuyor
internette bir çok çözüm yolu gördüm denedim ama hiç bir şekilde oyunu tam ekrana cekemedım. aslında tam ekran oluyor ama mouse u en üste ve alta çekince görev çubuğuyla pencere ekranı çıkıyor. 2. ekranım var oyunda mouse oraya kayıyordu onu bir programla hallettim ama bu sorunu hiç bir şekilde halledemedim. sorunu göstermek için video koyuyorum
https://youtu.be/yYqW029iENs
E
5 yıl
kanser hastasına engelli raporu ve ötv indirimi
merhaba, anneannem yaklaşık 10 sene önce meme kanserine yakalanmıştı tedavi görmüştü onu yendi derken son 1 senedir karaciğer kanseri için tedavi görüyodu şimdi bitti derken kemiklerine kalçasına sıçraması gibi bi durum olmuş tekrardan ışın tedavisi kemoterapi görücek. 65 yaş üstü diyabeti var ve ekstra olarak tansiyon ve bel fıtığı da var. şu durumda engelli raporu için başvursak % kaç rapor alabiliriz. ötv siz araç alabilir miyiz ?
E
6 yıl
5 dk nızı ayırabilir misiniz lütfen
4. sınıfa geçmiş artık stajyer bir diyetisyenim bu yaz için bir araştırma ödevim var. rica etsem 5 dk nızı ayırıp şu anketi doldurabilir misiniz ? elden ele yayabiliriz çevrem pek olmadığı için daha 10 kişiye anca yapabildim 90 kişi daha lazım yardımlarınızı bekliyorum kendinizi zorlamayın kafaya takmadan çözün sallayın gitsin kararsız olduklarınızı
anket konusu sosyal medya ve beslenme
https://goo.gl/forms/1bow404tASZh6LDr2
E
6 yıl
4100 liraya oyun icin tavsiye
Dell 7577 i7 1050ti li modelinden almıştım isinmadn dolayı servise gönderdim anakart degisimi dediler parça gelmedi 20 is günü sonrası para iadesi aldim simdi yeni bilgisayar alicam bu fiyat bandinda i7 1050ti ve ssd li baska bilgisayar da yok 4100 liraya almıştım iade aldim parayı. Tekrardan ayni bilgisayari almaya korkuyorum da.
E
6 yıl
I7 7700hq 98-99 derece cikmasi
Arkadaşlar yeni bilgisayar aldim çift fanli. i7 7700hq ve 1050ti li. Pubg oynarken inanilmaz bir isinma var cpu 98-99 dereceye çıkıyor. Gpu da sıkıntı yok maks 77-78 dereceye çıkıyor. Tozlanmadan kaynakli olamaz yeni olduğu icin bir haftalık falan. Ne yapmalıyım oyundan kaynaklı olabilir mi bide islemci hep turbo modda sanırım ne zaman baksam 3 ghz üstünde 3.3 de falan normali 2,8 mis sanırım. Ilk laptop deneyimim ondan çok bi bilgim yok. Soğutucu nasil bie sey almalıyım cok fazla da butcem yok
E
6 yıl
maks 4000 tl gaming tavisye
f/p olarak 3500 civarinda laptop bakiyorum maks 4000 e cikabilirim . suan gozume carpan dell 7577 ı7 7700 1050tı ssd li modeli var 4100 liraya. 4 bın lira az para degıl almısken güzel bişey almak istiyorum
E
6 yıl
55-65 bin lira civarı dizel aile arabası
65 bin liraya kadar temiz manuel dizel aile arabası bakıyoruz. Skoda octavia şuan kafamizda ki model. 2013 sonrası makyaj görmüş o kasadan hasarsiz temiz yok sanırım bi alt kasa dolu paket de olur.
Dolu rapid var o fiyata boş octavia daha iyi olur sanırım dolu rapid e göre
E
6 yıl
35-45 bin tl arasi dizel aile araci
ford connect den sonra daha az yakan bir dizele gecmeye karar verdik ben universite okuyorum kucuk 3 yasinda da kardesim var hem genis aile arabasi hem de bana hitap edebilicek bisey olursa cok iyi olur manuel arac ariyoruz.
E
7 yıl
Universite ogrencisi ve is
ozel bi universitede beslenme ve diyetetik okuyorum okulun tanitim gununde calismak icin basvursum ama ses cikmadi. daha once is deneyimim olmadi kisa bir sure BKM de calistim o kadar. tecrubesiz biri olarak sizce en uygun nereye girsem iyi olur? gosterildigi surece her turlu isi yaparim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.