.

Onbaşı
22 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
.
7 yıl
Metin2 Steam Edition - Ana Konu
Metin2 TR Forum topluluk menajeri DerinDarbe'nin açıkladığına göre Metin2 yakında Steam platformunda oynanabilecek. Bu bir manada hileden beslenen TR zihniyetinin, VAC(Valve Anti-Cheat) koruması altında bir manada başının taşla ezilmesi demek oluyor. Buradan VAC korumasının sağlandığı oyunlara ulaşabilirsiniz. Dileyelim haberler doğrudur. Knight Online'a koruma gelmemiş lakin umalım ki bu oyuna gelsin. Resmî duyuru yapılasıya kadar bu başlık altında söylentiler değerlendirilebilir, geleceğe dair tahminlerde bulunabilir, saygı çerçevesinde her türlü görüşün meşruluğunu tartışabilirsiniz.

04 Mayıs 2017 itibarıyla Metin2 Steam Linki

Metin2 Steam SSS:

Var olan Metin2 hesabımı Steam'le bağlantılayabilir miyim?
Şu an var olan Metin2 hesabınla Steam arasında bir bağlantı kurmak ne yazık ki mümkün DEĞİL. Ancak bu seçenek çok yakında hizmete sunulacak, böylece Steam üzerinden şimdiye kadarki oyun durumuna ve ekipmanına erişim sağlayabilirsin.

Dikkat: Metin2'yi ilk kez Steam üzerinden başlattığında yeni bir hesap oluşturulur. Bu durumda mevcut hesabın artık bu oyun platformuyla BAĞLANTILANMAZ! Eğer hesabını Steam üzerinden kullanmak istiyorsan iki hesabı birbirine bağlamak için bu seçeneği eklememizi bekle.

Metin2'yi Steam'de oynamak ne anlama geliyor?
Steam üzerinden Metin2 oynamak beraberinde basit ve pürüzsüz bir oyun eğlencesi sunar. Oyun platformuna giriş yaptığın an tekrar oturum açmaya gerek kalmadan Metin2'yi başlatabilirsin.

Metin2'yi artık sadece Steam'de mi oynayabilirim?
Hayır, Metin2'yi Steam üzerinden mi yoksa şimdiye kadar olduğu gibi web sayfası istemcisi üzerinden mi oynayacağına kendin karar verebilirsin.

Metin2'yi kurmuşsam ama bundan sonra Steam'de oynamak istiyorsam istemciyi yeniden indirmem gerekir mi?
Evet, bu durumda istemciyi Steam üzerinden yeniden indirmelisin.

Steam üzerinden tüm istemciyi mi kuracağım?
Evet, Steam Metin2 istemcisinin tamamını indirir. Ancak oyun Steam üzerinden başlatıldığında açılan başlatıcı artık istemcinin yama işlemini yapmaz. Tüm güncellemeler doğrudan Steam üzerinden yüklenir.

Metin2'yi ilk kez Steam'de başlattığımda ne olur?
Metin2'yi ilk kez Steam üzerinden başlattığında oyun doğrudan başlatılır. Steam sana otomatik olarak yeni bir Metin2 hesabı oluşturur (Dikkat: Bu durumda mevcut hesabın artık oyun platformuyla BAĞLANTILANAMAZ! Eğer şimdiye dek kullandığın hesabını Steam üzerinden kullanmak istiyorsan iki hesabı birbirine bağlamak için bu seçeneği eklememizi bekle.) ve senin için oturum açar. Kullanıcı adı ve şifre dışında başka bilgi belirleyip girmen gerekmez.

Steam hesabında birden fazla hesap kullanmak mümkün mü?
Hayır, Steam'de istemci üzerinde paralel olarak birden fazla hesapla oynamak mümkün değildir.

Hesabım Steam'e mi taşınacak?
Hayır, Steam sadece oyunun başlatılabildiği ayrı bir platformdur. Var olan bir Metin2 hesabını Steam ile bağlantılama imkanın varsa web sayfası istemcisinde mi yoksa Steam'de mi oynayacağına kendin karar verebilirsin.

Steam'e özel bir sunucu mu açılacak?
Hayır, Steam oyuncularının hepsi standart Metin2 sunucularını kullanır.

Ejderha Parası'nı doğrudan Steam üzerinden yükleyebilir miyim?
Evet, Steam'de Metin2 Nesne Marketi için premium para birimi olan Ejderha Parası da satın alabilirsin, fiyatı web sayfa sürümüyle aynı. Bunun için Steam bakiyesine ihtiyaç duyarsın. Ayrıntılı bir anlatımı "Steam'de Metin2 hesabına Ejderha Parası'nı işte böyle yükleyebilirsin" kılavuzunda bulabilirsin.

Steam'de bir Metin2 hesabı oluşturdum. Bununla Metin2 web sayfasından da oturum açabilir miyim?
Steam'de bir Metin2 hesabı oluşturduysan, şu kurallar geçerlidir:
+ Steam'de oluşturduğun bir hesapla şimdilik Metin2 web sayfasına giriş yapamazsın. Ancak bu işlevi yakında hizmete sunacağız.
+ Var olan hesabınla Nesne Market'ten aldığın eşyalar Destek Ekibi tarafından Steam hesabına aktarılamaz.
+ Dünyalar gezgini bileti sunucu transferi için henüz Steam sürümünün Nesne Market'inde mevcut değil.
+ Steam'deki Nesne Market'te Gameforge kuponları kullanılamaz.

Metin2 Free to play(F2P, oynaması ücretsiz) olarak kalacak mı?
Tabii ki. Metin2'yi tamamen ücretsiz oynayabilirsin. Nesne Market'te alışveriş yapmak istersen Steam sürümü üzerinden yüklediğin Ejderha Para'larla web sayfası sürümündeki Ejderha Para'lar eşdeğerdedir.

Güncellemeler, kampanyalar, etkinlikler ve Market indirimleri
Hemen hemen her gün farklı eşya kampanyalarımız veya indirimlerimiz var, Market'i sık sık ziyaret edenler daima karlı çıkar! Kapsamlı bir seçim seni bekliyor: işe yarar aksesuarlar, sıra dışı petler veya epik bonuslar için güçlü buff eşyalar.

Çözünürlük gibi oyuncu ayarlarını nereden düzenleyebilirim?
Metin2'yi Steam üzerinden başlattığında ekranına en uygun çözünürlük otomatik olarak seçilmez. Bunu manüel olarak nasıl ayarlayabileceğini gösterelim: Steam Kütüphane'ne git ve Metin2'ye sağla tıklayarak menüyü aç. Kütüphane'nde seçtiğin görünüme göre listedeki oyun simgesine ya da ismine tıkla. Buradan "Yapılandırma Aracını Başlat"ı seç ve oyun ayarlarını istediğin şekilde değiştir.

[Topluluk Menajeri DerinDarbe'den alıntıdır.]

Arzu edilen Global sunucunun istenilen tarzda olmaması üzerine DerinDarbe'nin forum aracılığıyla yayınladığı mesaj:
quote:

Değerli arkadaslar,

-Bazı oyuncular onları eksik bilgilendirdigimi dusunuyor. Açıkcası Global sunucun UK sunucusuna baglı bir sunucu olacagından sizlere bahsetmemiştim çünkü bunu bende bilmiyordum. Siz tüm ülke oyuncularının girebilecegi herhangi bir ülke clientine baglı olmayan bagımsız bir sunucu istiyorsunuz. Bu konuda sizi bilgilendirmediğim icin icin bana kızgınsız. Aslında pek cok bilgiyi resmi duyurularımızda vermiş durumdayız. Metin2 - Steam'a Geliyor!. Ayrıca burada yazanları Canlı yayın yaparakta sizlere anlatmaya calsıtım. BAzı seyler eksik yada yanlıs anlasılmıs olabilir. Dolayısyla henuz bir cok bilinmeyen oldugunu sık sık tekrar etmistim. Herhangi bir ülke sunucusuna baglı olmayan Sadece steam uzerinden oynanabilecek, tüm dilleri iceren bir global server olmasını istediğiniz gayet net olarak görülüyor. Var olan global sunucunun UK clienti üzerinden oynamak istemiyorsunuz. Bu haliyle botların ve hilelerin nasıl engellenecegini merak ediyorsunuz. Çünkü normal client uzerinden dahi baglanılanabilen sunucuda bunların engellenmesi mümkün olmadıgını düşünüyorsunuz. Umarım tespitlerim dogrudur.

-Öte yandan mevcut durumdan gayet memnun olan oyuncularda var. Onların steam girişimiyle takdirini kazanmıs durumdayız. Onların beklentileri ise varolan hesapları ile en kısa sürede steama baglanabilmek. Bir cogu Global sunucuda oynamaya basladı bile.

-Bazı oyuncular ise normal clientlerin tamamen kaldırılarak sadece steam uzerinden hizmet verilmesini istiyor. İşte o zaman bot, hile ve yang satıslarının tamemen bitecegini ve oyunu daha güvenli oynayacaklarını umuyorlar. Bunların hepsini not aldım. Ve kızgınlıklarınız dahil hepsi PD'ye tarafımdan iletilecek.


Son olarak Bir süre Youtube ve FB sayfamı bir süre kapatıyorum. Orada yazılan binlerce mesajı kontrol etmek gece yarılarına kadar okumak çok zor. Ve herkes haklı olarak ilk once kendisine cevap vermemi bekliyor. Birde sayfalarıma dadanan bir kac taklitcinin sizin hesaplarınızı çalma girişimleri cabası. Mudehale edemezsem bunu basarıyorlar. Belki de gelecekte hic acmayabilirim. Bu sayfaları sizin icin acık tutuyordum ve kendimi cok fazla yordugumu hırpaladıgımı farkettim. Vaktimi daha fazla foruma, oyuna ve Steam a ayırmak istiyorum.

Anlayısınız icin tesekkur ederim. :)




Becerilerin Türkçe çevirisi


Bedensel Savaşçı: [Editlenecektir]

Aura Of Sword - Hava Kılıcı
Berserk - Öfke
Whirlwind - Kılıç Çevirme
Shaolin Stance - Üç Yönlü Kesme
Charge - Hamle
Lightning Strike - Bedensel 6. skili

Zihinsel Savaşçı:[Editlenecektir]

Tiger Bash - Şiddetli Vuruş
Spirit Strike - Ruh Vuruşu
Taichi - Güçlü Beden
Lion Stomp - Güçlü Vuruş
Sword Strike - Kılıç Darbesi
Lightning Stomp - Zihinsel 6. skili

Kara Büyü Sura:[Tamamlandı]

Dark Orb - Karanlık Küre
Dark Protection - Karanlık Koruma
Dark Strike - Karanlık Vuruş
Flame Spirit - Ateş Hayaleti
Flame Strike - Ateş Vuruş
Spirit Strike - Hayalet Vuruş

Büyülü Silah Sura:[Tamamlandı]


Dispel - Büyü Çözme
Dragon Swirl - Ejderha Dönüşü
Enchanted Armour - Büyülü Zırh
Enchanted Blade - Büyülü Keskinlik
Fear - Dehşet
Finger Strike - Parmak Darbesi

Ejderha Gücü Şaman:[Editlenecektir]

Blessing Spell - Kutsama
Dragon's Roar - Ejderha Kükremesi
Enchanted Damage - Ejderha Yardımı
Flying Talisman - Uçan Tılsım
Reflect Damage - Yansıtma
Inferno - Ejderha Atışı

İyileştirmeci Şaman:[Editlenecektir]

Natures Enchantment - Yüksek Saldırı
Cure - İyileştirme
Lightning Claw - Şimşek Pençesi
Lightning Strike - Şimşek Atma
Thunder Bolt - Şimşek Çağırma
Dance With Wind - Hız

Bıçakçı Ninja:[Editlenecektir]

Ghost Attack - Suikast
Fatal Strike - Hızlı Saldırı
Poisonous Cloud - Zehirli Bulut
Spinning Dagger - Bıçak Çevirme
Stealth - Kamuflaj
Swift Charge - Bıçakçı 6. skili

Okçu Ninja:[Editlenecektir]

Arrow Shower - Ok Yağmuru
Swiftness - Hafif Adım
Flaming Arrow - Ateşli Ok
Toxic Arrow - Zehirli Ok
Repetition Shot - Tekrarlanan Atış
Power Orb - Okçu 6. skili
.
7 yıl
Muammer122\u0027nin Haklılığı
Lord Joker'e ultimate troll diye tapanlarca troll denilerek bir kenara atılan Muammer122'nin zamanında yazmış olduğu tezlerin doğruluğunu dünkü maçla da görmüş olduk. Aziz Yıldırım'ı daha ne kadar savunacak ve gerçek Fenerbahçe ruhundan yoksun bu ölüler takımına isyan bayrağını ne zaman çekeceksiniz?
.
10 yıl
Bilgisayardan görüntü gelmiyor
Merhabalar.Pc'm acilirken fanlar adeta kendini yirtiyor sonra normale dönüyor.Pcde bir i$imi görürken aniden ekrandan görüntü gidiyor ama kasa acik yani tüm sistem i$liyor durumda oluyor.Sicakliktan $üphelendim, odayi havalandirdim lakin sonuc degi$medi cünkü gece bile ayni $eyler oluyor.Yardimlarinizi bekliyorum.
.
10 yıl
Arkada$lar bu internet hızı iyi mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.