_

Onbaşı
12 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
4 yıl
MacBook Pro Mid 2010 - AirDrop, Handoff çalışmıyor
Arkadaşlar merhaba,

MacBook Pro Mid 2010 cihaz kullanıyorum. Yeni aldım ve ilk MacOS deneyimim.
Cihazın desteklediği en son sürüm High Sierra lakin ben "dosdude1 catalina patcher" sayesinde cihazı Catalina sürümüne yükselttim.
Cihaza yaptığım ram ve ssd yükseltmelerinin de desteğiyle herhangi bir donma kasma olmadan sağlıklı şekilde çalışıyor, bir problem yok.

Ancak Apple 'ın "Continuity" olarak ifade ettiği içerisinde AirDropun da yer aldığı, iPhone veya iPad gibi diğer iCloud hesabımızın kullanıldığı cihazlarla senkronize çalışmasını sağlayan özelliği çalışmıyor.
Sebep olarak cihazın içerisinde yer alan ilgili kartın Bluetooth 4.0 desteklemediğini bazı yaptığım araştırmalar sayesinde öğrendim.

Yabancı forumlarda, cihazın içerisinde yer alan kartı değiştirerek bu problemi çözen arkadaşlar var.
Yine yabancı forumlarda sadece yazılımsal müdahaleler ile de bu problemi çözen arkadaşlar olmuş ancak hem çok fazla yabancı terim içerdiğinden hem MacOS e yabancı olduğum için pek anlayamadım ve uygulamaya cesaret edemedim.

Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı? Veya karşılaşan bir tandığınız var mıdır? Bu konu hakkında bir fikriniz görüşünüz var mıdır?
_
8 yıl
iOS 7 e Pokemon GO yüklemek
Merhabalar
iPhone 4 kullanıyorum, iOS 7 mevcut. Pokemon GO App Store Yeni Zelanda'ya direk minimum iOS 8 sürümüyle çıktı yani bi alt sürüm yok.

iOS 7 e jailbreaksiz Pokemon GO gibi yeni çıkan uygulamaları yüklemenin bir yolu var mıdır ?
_
10 yıl
METRO LAST LIGHT SON GUNCELLEMEDEN SONRA TR YAMA ILE ÇALIŞMIYOR
Arkadaşlar dün Metro Last Light a bir güncelleme geldi, steam otomatik olarak indirdu kurdu güncellemeyi fakat şimdi TR yama kurulu iken oyun açılmıyor. Var mıdır bi çözüm yahut başına gelen bir arkadaşımız ?
_
10 yıl
Car Mechanic Simulator 2014 Demosunu nasıl Türkçe yapabilirim ?
Evet arkadaşlar korsan oynamak istemiyorum oyunun demosuda hevesimi almam için yeterli yalnız birde demoyu Türkçe yapabilirsem tadından yenmeyecek. Var mıdır bir yolu ?
_
10 yıl
Snapchat görüntülü görüşme için olan mavi ikon çıkmıyor. Sarı ikon maviye dönmüyor
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi iki tarafda online oluyoruz, hatta yazışıyoruz konuşuyoruz ancak sarı buton mavi olmuyo. Ben iPhone 4 kullanıyorum iPhone 5 ve Android işletim sistemi ilede denedim sonuç aynı. Var mıdır çözüm ?
_
10 yıl
Office 2010 ürün kodum var. Office 2010 u nereden indirip aktif edebilirim ?
Arkadaşlar elimde arkadaşımdan aldığım Microsoft Office 2010 Ev ve Öğrenci sürümünün etkinleştirme kodu var. Nereden indirip nasıl aktif edebilirim ? Var mıdır bir çözüm ?
_
10 yıl
Windows 8.1 Update 1 Güncelleştirmeleri tamamlayamdk değşklkler geri yüklenyor
Arkadaşlar Windows 8.1 bilgisayar kullanıyorum her şeyi güncel sıkıntısız bir pc. Geçen gün 8 Nisan sabahı Win 8.1 update i kurayim dedim microsoftun sitesinden indirdim yüklerken "güncelleştirmeleri tamamlayamadık değişiklikler geri yükleniyor bilgisayarınızı kapatmayın" uyarısı geldi bende ellemedim değişiklikler geri yüklendi sonra Windows Update den tekrar kurmayı denedim aynı uyarıyı tekrar verdi. Bugunden beri Windows Updatein sorunlarını giderip yeniden yükledim, sistemi geri yükleyip denedim ama nafile. Var mıdır bir çözüm ?
_
10 yıl
DNS ayarlarım değişmiyor. TCP IP4 özellikler tuşu pasif halde
Arkadaşlar Windows 8.1 kullanıyorum, dns ayarlarımı değiştirmek istediğimde şu şekilde gözüktüğü gibi özellikler tuşu pasif. Var mıdır bunu düzeltmenin bir yolu ?

< Resime gitmek için tıklayın >
_
10 yıl
Puan kazanarak ücretsiz STEAM oyunları edinebilirsiniz
Arkadaşlar belki bazılarınız biliyordur bir site var sitede küçük görevler gibi anketler, reklamlar gibi şeyler var siz bunları tamamlayarak site içinde puan kazanıyorsunuz ve site Steam deki oyunları kendi puanlamasına göre ayarlıyor sizde puanınıza göre siteden oyununuzu seçiyorsunuz ve size oyunun keyi geliyor, Steam hesabınızdan keyi yazarak oyunu satın almış oluyorsunuz. Mesela benim bu şekilde aldığım oyunları aşağıda yazdım bunlar puanları orta seviyedeki oyunlar biraz daha puan kazanarak aklınıza gelen hemen hemen tüm oyunları edinebilirsiniz.

Oyunlarım:
Crysis 2 Maximum Edition
F.E.A.R, F.E.A.R 2: Project Origin, F.E.A.R 3
Hard Reset
Medal of Honor
Bioshock 2
Velvet Assassin


Buyrun burdan referral link veriyorum üye olabilirsiniz: www.tremorgames.com


Bana buradanda tremorgames dende istediğiniz şeyi sorabilirsiniz yardımcı olurum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.