M

BSC Editörü
08 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
608 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Valley Türkçe Yama [ÇIKTI] [TürkçeOyunMerkezi]


YAMA DURUMU

Menü %100

Altyazı %100

Nesne/Ve diğer ek çeviriler %100


Proje Yöneticisi

Mehmet Tandoğan

ÇEVİRMENLER

Mehmet Tandoğan


Türkçe Yama çevirisi devam etmekte olup ister bu oyunun çevirisi, ister kalıcı olarak ekibimize katılmak için çevirmen arkadaşlar aramaktayız. Katılım için özel mesaj veya yorum atabilirsiniz.


RESİMLER




Türkçe Yama Hakkında
Yama şuan için 1.05 sürümüne uygun olarak yapılmıştır. Yeni güncelleme aldıkça gerekli destek mümkün olduğunca sağlanacaktır.


İNDİRME LİNKLERİ




Facebook Adresimiz: https://www.facebook.com/turkceoyunmerkezi
M
5 yıl
Telefon Numrası değiştirme hatası!
kolay gelsin, profil ayarlarımda herhangi bir işlem yapamıyorum, telefonunuza gelen 4 haneli kodu girin diyor ama o kod elimde yok + telefon numarasını değiştir diyorum 'cep telefonu değiştirme hakkınız bitti diyor', - kodu yeniden gönder diyorum yine bana cep telefonu değiştirme hakkınız bitti diyor (telefonu değiştire basmadığım hale bu ibare karşıma çıkıyor), bunu çözmenin şansı var mıdır yardımcı olabilirseniz sevinirim
M
6 yıl
Sahifa teması galeri index sorunu
selam dostlar sahifa teması eklediğim resimleri ayrı olarak indexliyor (konudan hariç) bu da google arama dizininde (eklenen resmin ismi ne ise örn: 123 - site adı) çıkıyor ve tıkladığımız zaman konuya yönlendirme yapılmıyor sadece resmi gösteriyor.

Bu galeri indexini nasıl kapatırım, ve resmin linkine tıkladığımız zaman ana konuya nasıl otomatik olarak yönlendirme yapabilirim, daha önce kolay bir şekilde bir arkadaşım yapmıştı fakat nasıl olduğu hakkında fikrim yok.

Yardımcı olursanız sevinirim..
M
6 yıl
Hp amd a9 8gb ram 3.0 - 3.6 ghz nasıl?
Merhaba dostlar notebooklara bakarken sürekli karşıma bu bilgisayar çıkıyor fiyati bayagi ucuz islemcisi amd oldugundan dolayi sanirim bu.

Ayrica cift ekran karti var bunu aslı astarı nedir?
< Resime gitmek için tıklayın >

Yani bu pc ile ortalama oyunlari vs oynayabilir miyim durum.nedir beni biraz aydinlatabilirseniz sevinirim..

Daha iyi inceleme icin asagiya linkini birakiyorum
https://m.n11.com/hp-amd-a9-30-36ghz-8gb-ram-1tb-hdd-156-P208385032?cid=800202&utm_source=rtg_rtbhouse&utm_campaign=rtb_genel&utm_medium=cpc#Product/descriptions
M
7 yıl
Temanın resimleri web arama sonuçlarına atması
dostlar benim sahifa adlı bir temam var bu tema resimleri ayrı olarak indexliyor yani bir site gibi gözüküp resimleri görsel arama sonuçlarına değil de web aramalarına ekliyor(tabi haliyle millet gelip resim linkine tıklıyor birşey göremiyor) dediler ve function.php ye tam olarak bu kodu eklememi söylediler;

function add_noindex_tags(){

if( is_attachment() )
echo '<meta name="robots" content="noindex,nofollow">';
}
add_action('wp_head','add_noindex_tags', 4 );

bu kod tam olarak ne işe yarıyor?

Eğer bu kod açtığım konulardaki resimlerin indexlenmesini engelliyorsa ne ala fakat benim amacım bu görsellerin indexlenmesi ama görsellere indexlenmesi.. bu konuda yardımcı olacak var mıdır dostlar.. veya bu kod üzerinde oynama yaparak görselleri nasıl görsel arama sonuçlarına katabiliriz herhangi bir karışıklık olmadan
M
7 yıl
Ücretli keremiya css düzenleme editörü aranıyor
arkadaşlar keremiya film sitesine oyun sitesine çevirecek css ve diğer kodları istediğim şekilde kodlayacak yani kodları düzenleyecek ücretli editör aranıyor.. ilgilenen olursa yorum bırakabilir..
M
7 yıl
WP Temam resimleri ayrı olarak indexliyor
Merhaba arkadaşlar sahifa adlı bir temam var ve bu tema işlevlerinde arkadaşlar resimleri ayrı olarak indexliyor dediler. Bu da resim linklerinin web kısmında gözükmesine neden oluyor, normalde görsel kısmına aktarılması gerekirken direkt web aramalarında resim linki vs çıkıyor. Bunu engellemenin bir yolu eklentisi kodu vs bilen varmıdır arkadaşlar.

Aşağıdaki resmi konuya daha iyi örnek olması açısından koydum.
Birde sitemap'de resimlerin url 'side bulunmakta acaba resimleri de site olarak algılamanın sebebi bu olabilir mi, resimler için ayrı bir sitemap mi kurmalıyım

Resim
M
7 yıl
Türkçe Oyun Merkezi
Türkçe oyun merkezi bir oyun platformu olup mükemmel bir oyun hazinesi ile hayranlarını ve takipçilerini full oyun konusunda tatmin etmektedir. Korku, Aksiyon, hayata kalma, yarış, spor, macera, strateji, RPG ve erken erişim oyunları kategorileri ile yüzlerce birbirinden farklı oyunu sizlere torrent oyun indir seçenekleri ile sunmaktadır. Türkçe oyun merkezi torrent oyun dünyasına dair birçok oyun için gerekli yama paketlerini de web sayfasında paylaşmaktadır.

Herhangi bir oyun hakkında yama bulabileceğiniz bu oyun merkezinde dilerseniz yamanızı paylaşalım seçeneği ile sizlere ait bir yamayı da web sayfasında oyun tutkunları ile paylaşabilirsiniz. Türkçe oyun merkezi son eklenen oyunlar kategorisi ile en son oyunları takip edebileceğiniz bir tasarıma sahiptir.
M
7 yıl
E-ticaret site tasarımcısı aranıyor
arkadaşlar resmi bir oyun satış platformu kurmak istiyorum, bunun için e-ticaret sitesi tasarımından anlayan ve gerekli tüm ayarları yapabilecek birini arıyorum, işte diğer bankalarla anlaşmalar(online ödeme konusunda) ve sistemin ince ayrıntıları bilen biri varsa, ücreti belirleyip ona göre işlemi başlatmak istiyorum..
M
7 yıl
Oyun Satış sitesi için tasarımcı aranıyor
arkadaşlar resmi bir oyun satış platformu kurmak istiyorum, bunun için e-ticaret sitesi tasarımından anlayan ve gerekli tüm ayarları yapabilecek birini arıyorum, işte diğer bankalarla anlaşmalar(online ödeme konusunda) ve sistemin ince ayrıntıları bilen biri varsa, ücreti belirleyip ona göre işlemi başlatmak istiyorum..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.