1

Çavuş
05 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
86 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
1
3 yıl
Kahve Çekirdeği önerisi
Selamlar, filtre kahve makinası için yoğun, yağlı ve uygun fiyatlı kahve çekirdeği önerebilir misiniz? KG fiyatı 100 TL civarında ürünler arıyorum.

Jacobs monarch  4X250 kullanıyordum fakat daha iyi ürünler olabileceğini düşündüm. Paketin avantajı 250 gram olması ve bayatlamaması. Dışarda daha önce çok daha ağzıma uygun kahveler içtiğim için tavsiye istiyorum :)
1
3 yıl
39TL KINGSTON 64GB 3.0 Data Traveler 100 G3 USB BELLEK (10 TL kargo)
https://www.itopya.com/kingston-64gb-data-traveler-100-g3-usb-31-usb-bellek//

Dönem içi en düşük 44 liraya satılmış. Kargo ücreti bulunmasa çok iyi fırsat olurdu.

https://www.akakce.com/usb-bellek/en-ucuz-kingston-64-gb-datatraveler-100-g3-dt100g3-64-fiyati,1128070.html

Az önce forumda paylaşılan TP-LINK UB400 Bluetooth 4 alırken bunu da sepete ekledim. İhtiyaç bulunan başka bir ürün ile birlikte alırsanız daha iyi bir alışveriş olabilir.

Ayrıca;
https://www.itopya.com/kingston-datatraveler-100-g3-32gb-usb-30-usb-bellek//

Daha önce paylaşılmış görmemiştim;
https://forum.donanimhaber.com/39-tl-sandisk-64gb-cruzer-force-usb2-0-gumus-usb-bellek--148469861.
1
3 yıl
2 haftadır Turknet bana İnternet veremedi
Merhabalar, turknet e bir kere başvuru yaptım sorun olduğu için bunu iptal etmemi önerdiler tekrar başvuru yaptık.Bundan sonra tekrar kayıt oluşturduk TT ekibi geldi gitti etiketleme yapmadan gitmiş, 3 gün önce Turknet ekibi gelip gerekli bağlantıları kontrol etti fakat Gerekli araçlar olmadığı için TT gelmeli dedi benden sözleşmeyi aldı gitti. Beklemeye başladım fakat TT merkezi ile aynı mahallede olduğumuza rağmen gelmiyorlar bundan TT sorumlu değil yalnızca turknet sorumlu olmalı. 150 metre uzaktaki daireye bağlantı yapamayacak ve bu ekiplere sözünüz geçmiyorsa hiç bu işe girişmeyeceksiniz. Ben aboneliğimi TT ekipleri ile sağlamak istesem TT dan abonelik yaparım. Bana 12 ila 72 saat denildi fakat mesai saatine yaklaşırken hala arayan soran yok. Bu gece aboneliğimi e devlet üzerinden iptal edeceğim ve turknet düşünen herkese bu rezilikleri paylaşmayı düşünüyorum.
Forumda bu konuda yetkili bir arkadaş var sanırım gün için de sorunumu çözerse çok mutlu olurum. Finallerim başlıyor pazartesi böyle yapacağınızı bilsem başka bir İSS aboneliği yapardım.
Abonelik numarası:1986885
1
3 yıl
Sözleşmeyi çıktı almak zorunda mıyım
Merhabalar turknete başvuru yaptım. Sözleşmeyi çıktı almak zorunda mıyım? İmkanım buna el vermiyor. Kurulum ekipleri benim için getirebiliyor mu?
1
3 yıl
Turknet bağlayıp netspeed e geçmek
Merhabalar turknet de bulunan ücretsiz bir ay cazip geliyor. İlk defa intarnet bagaltacagım için kurulum ücretleri olucak. Turknet ile 66 veya 90 TL ye bu işi yapıp, bir kaç ay sonra netspeed e geçmek istiyorum. İşin parasal boyutu değil konu tabiki sadece. Genel olarak hizmet memnusuzluğu görmekteyim. Beklediğimden kötü olması halinde ücretsiz yararlandığım ay bitmeden geçiş yaparsam ne olur? Taş koyarlar mı? Geçmek istediğim netspeed veya başka hizmet benden ücret alır mı?
1
3 yıl
N11 150/30 GARANTİPAY kuponu
https://www.n11.com/kampanyalar

33 bin kişi için geçerli.
n11 üyeleri, 16 - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında n11 mobil uygulaması üzerinden GarantiPay ile n11.com’dan tek seferde yapacakları 150 TL ve üzeri alışverişlerde anında 30 TL indirim kupon kodu kullanma fırsatı yakalıyor.
1
8 yıl
YOUTUBE
Merhaba arkadaşlar biz 5 kafadar birleşip kanal açalım dedidik su an aklııma hiçbir isim gelmiyor oyun videosu cekiz evet ama ağrıklı değil genel olarak deney,yarışma,vlog,teknoloji-oyun gündemi ve benzeri şeyler çekicez yani youtube da gördüğünüz her şeyi çekiceğiz aklıma daha önce"Tekno4Tube" diye isim geldi ama yabancı kaçtı biraz . sonra ne yapsak diye geldi başarılı olmasada çok fazla o isimde kanal var . isim bulamıyorum önerilerinizi bekliyorum

not:insanlar ne güzel isim buluyolar ya yapyap oha diyorum teknolojiden anlamayan adam ndng bizim ıq muz düşük
1
8 yıl
Hangisini Almalıyım?
merhaba arkadaşlar benim geçenlerde urbenears medis kulaklığı bozuldu ve bana onun değerinde(80) tl çek verdi d&r sadece bu çeki d&r da kullanbabiliyorum

ve bende aynı kulaklığı almayı veya farklı şeyler denemeyi düşünüyorum 2-3 model buldum

1-http://www.sony.com.tr/electronics/kafa-bantli-kulakliklar/mdr-zx310-zx310ap

2-http://www.sony.com.tr/electronics/kafa-bantli-kulakliklar/mdr-zx110-zx110ap

benim eski kulaklığım:https://www.urbanears.com/ue_se_en/medis
bence eski kulaklığım su an 70 tl fiyat perforamans efsane olarak görüyorum tabiki kulaklıklardan anlamıyorum bu konuyu açma sebebimde bu.

siz bana 75-80 tl ye hangi kulaklığı önerirsiniz kulak üstü-içi fark etmez ben alabileceğm en iyi kulaklığı bulmayı istiyorum

not:linklerde hepsinin özeliği detaylı şekilde verilmiş dikkatli bakarsanız sevinirim
1
10 yıl
HP yazıcı hatası
arkadaşlar HP OFFİCEJET 6310 ALL-İN-ONE ADLI YAZICI GÖNDERDİKLERİMİ YAZDIRMIYOR ANLADĞIM KADARIYLA MESLALA 60 KB LİK BİR METİN BELGESİNİN SADECE
25 KB LİK BÖLÜMÜNÜ YOLUYOR BENİ SİNİR ETTİ

AMA BAZEN ÇIKARTIYOR

NOT: KONUYLA İLGİLİ YANLIŞ ŞEYLER YAPMIŞ OLABİLİRİM ÇÜNKÜ DAHA YENİYİM
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.