P

Yüzbaşı
31 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
70 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
2 yıl
En uygun dakika paketi
Selamlar,

Malumunuz emekli ebeveynler için sadece dakika içeren bir paket arıyorum. Piyasadaki en uygun dakika paketi şu an nedir? Bimcell kullanıyoruz ve 500 dk 42 tl şu an.
P
2 yıl
İpad air 4 vs Pro 3
Merhabalar,

Bir ipad satın almak istiyorum. 2. el Pro (2018) ve air 4'ün fiyatları neredeyse birbiri ile aynı. İslemci farklı haricinde pro daha önde gibi görünse de güncelleme desteği ve diğer konular ile ilgili olarak hangisi daha tercih edilesi bir cihaz? Not: Profesyonel olarak kamera özelliklerini kullanmayacağım..
P
5 yıl
Sony wf-1000x
Arkadaşlar aramızda wf-1000x kullanan var mı?
Bu başlık altından etkileşimde bulunabilir sorunlar, çözüm yöntemleri ve deneyimlerimizi paylaşabiliriz...
P
5 yıl
Amazon fr siparis sorunum
Arkadaşlar selamlar
Amazon fr üzerinden yaklaşık 15 dk öncesine kadar bir sipariş gerçekleştirdim siparişimin toplam tutarı 89euro
Siparişimi yurt dışından ailemin su an ikamet ettiği adrese gönderdim gelirken istediğim ürünü de getireceklerdi.
Her neyse siparişi verdim kart bilgilerimi vs. her şey tamam ancak ilginç olan siparişimin onaylanmasına rağmen hesabından yalnızca 1 euro'luk bir işlem çekilmesi oldu. Konuyla ilgili deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim..
P
6 yıl
Muharrem İnce\u0027den Erdoğan\u0027a reyting yanıtı: Hava durumu bile senden çok izlenmiş.
Muharrem İnce'den Erdoğan'a reyting yanıtı: "Hava durumu bile senden çok izlenmiş. Reyting'i sana ben katarım. Gel benimle canlı yayına çık da havan olsun biraz."
P
6 yıl
İkinci el telefonun tamir görmediği nasıl anlaşılır?
Arkadaşlar Selamlar
Severek kullandığım 5s'imin anakart arızası vermesiyle ikinci el 7 almaya karar verdim. Yalnızca garantili ürünlere bakıyorum ancak satın alacağım telefonun garanti kapsamından kullanıcı müdahalesiyle çıkma ihtimali var. Bu durum hakkında nelere dikkat etmem gerek, gerçekten apple servisi harici müdahalede bulunulmadığını nasıl anlayabilirim bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
İyi forumlar..
P
6 yıl
Spor Programı
Arkadaşlar öncelikle selamlar..
Uzun zamandır spor salonuna yazılma fikrim vardı. Yakın bir zamanda taşındığım sitede spor salonu olduğunu öğrendim ve bugün salona gittim.
Salon kısaca varoş sayılabilecek bir yer bireysel olarak site içinde gidip çalışılabiliyor. Ancak ihtiyaç olan tüm aletler var. Bu konuda deneyimli arkadaşlardan bir başlangıç programı tavsiyesi rica ediyorum. Hangi sırayla kaçar set, dk gibi.
Vücut olarak 183 boyunda yaklaşık 75-80 kilo civarındayım. Genel olarak çok zayıf görünmesemde ince kollu bir insanım ancak rahatsız olunacak derecede göbeğim var.(Zayıf ama göbeği olan insan profili). Yanlış yada eksik bilgi verdiysem şimdiden kusuruma bakmayın.
İyi forumlar...
P
6 yıl
SSD\u0027den Tam Performans Alamamak(Ss\u0027li)
Arkadaşlar selamlar öncelikle
Kingston SSDnow300 serisi 120 gb 450okuma 450 yazma hızına sahip bir SSD'ye sahibim
Anakart'ım AIDA64 yazılımında görüldüğü gibi sata-3 standartını destekliyor gözükmekte.
Ancak SSD'den 200mb/sn yazma hızını dahi görebilmiş değilim.
Sorun nerden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olabilir misiniz
Ekran görüntülerini paylaşıyorum

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
P
6 yıl
G602 mi G700s mi
Arkadaşlar selamlar öncelikle
Fps oyun oynamakla birlikte macro'lu mouse benim için olmazsa olmazlardan
Şu an g300s kullanmaktayım zamanında 60 tl ye almıştım ve o zamanlar tam bir f/p ürünüydü benim için.
Ancak Kablolar benim için her zaman bir sorundur kablo karmaşasından nefret eden bir insanım bu yüzden kablosuz bir macro mouse almaya karar verdim.
Aklımda 2 ürün var logitech'in g602 ve g700s modeli
Artılar ve eksilere gelecek olursan g602 nin benim için tek dezavantajı max. 2500 dpi olması bu durum mevcut mouse modelimde de bu kadar ve benim için g300s in en büyük handikapı. 250 saat pil ömrü ise benim için muazzam bir süre.
G700s e gelecek olursak 8200 dpi ile tam bir hassasiyet canavarı ancak pil süresi bakımından oldukça kötü durumda (yaklaşık 2 gün kadar).
Sizce hangi mouse benim ihtiyaçlarım için en uygun çözüm olur. Aynı zamanda tasarım programları ile de uğraşıyorum macro atamalarını orada da kullanacağım.
Şimdiden teşekkürler
P
6 yıl
Asus Zenpower şarj sorunu
Arkadaşlar selamlar
Yaklaşık 2.5 yıldır severek kullandığım asus zenpower sorun çıkarmaya başladı
İlk başta şarj olmayan powerbank 3 kez 4 ışık aynı anda daha sonra 1 sn. bekleme ile tekrar 4 ışık aynı anda yanıp söndükten sonra şarj olmaya başlıyor ancak telefona bağlayında 2 dk sonra bitti olarak gözüküyordu.
Bir kaç kez doldur boşalt yaparak tekrar kullanmaya başlayabildim ancak şimdi de %40 seviyelerinde aniden bitme sorunu yaşıyorum.
Sorum ise bu led ışık sinyalleri hangi hata kodunun göstergesi olduğunu bulmaya çalışıyorum tekrar hayata döndürebilecek bir çözüm arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada asus müşteri hizmetlerini aradım powerbank tamiri olmuyor garanti kapsamında değişim oluyor diyerek bilgi verdiler o yüzden servise gönderme şansım yok
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.