B

Çavuş
21 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
Alınık Bluray Filmler...
arkadaşlar resimlerdeki filmleri Bad Boys serisi orjinal olmak şartıyla bluray olarak aramakdayım , Blair Witch Project ise bluray olursa harika olur fakat olmazsa dvd'sinede razıyım... bad boys serisi ve Blair Witch Project çok aradım fakat piyasada bulunmamakda sanırım bunlar elinde olupda satmak isteyen veya bula bileceğim yer bilgisi verebilecek olan varsa çok sevinirim...
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
9 yıl
alınık \u0027\u0027The Hobbit: The Desolation of Smaug 3D bluray\u0027\u0027
arkadaşlar The Hobbit: The Desolation of Smaug 3D bluray ( Hobbit 2 Smaug'un Çorak Toprakları ) Uygun fiyata satmayı yada takaslamayı düşünenler pm lerinizi beklemekdeyim 3D olması şart... pazarbaşı arkadaşımız'dan güzel bir alışveriş ile serinin 1 ve 3'cü bölümlerini aldım şimdi serinin 2. bölümünü aramakdayım.
B
9 yıl
orjinal bluray filmler satış veya takas...
B
9 yıl
orjinal bluray filmler satış veya takas...
B
9 yıl
6 adet bluray film satış yada takas.
6 adet bluray film tamamı D&R'den alınma orjinaldir. Hepsi birer defa izlenip rafa kaldırılmış tertemiz çiziksiz filmler. Önceliğim takas fakat uygun fiyat verildiğinde satışa açığım.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.