A

Teğmen
06 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
geçen yıl
Toshiba smart TV APK yüklenir mi?
Merhabalar, smart TV de sadece SS Ip TV programı var, çok donup, kasıyor. Başka bir IP TV programı yüklenebilir mi? Yardım 🔥
A
2 yıl
Poco m4 pro harita kalibrasyon yardım
Poco M4 pro yurt dışı cihaz aldım, Google haritalar doğruluk düşük diyor. Kamerayla kalibrasyon yapmayı tıklayınca haritalardan otomatik atıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
A
2 yıl
GM 21 Pro şarj sorunu yardım.
Merhaba, telefonda hızlı şarj özelliği var mı.? Telefon ile gelen şarj aleti dk da 1 birim şarj ediyor, bu durum normal mi?
A
5 yıl
LPG Stop etme ve rölanti sorunu yardım..
2008 Dacia Sandero 1.4 LPG li aracım ışıklara yaklaşırken fren+debriyaj veya debriyaj+fren yapınca stop ediyor. Dur kalkta rölanti kendi kendine yükselip düşüyor sonra stop ediyor.
Servise gidip hayvan gibi kazıklanmadan önce ön bilgim olsun diye bir sorayım dedim neden kaynaklanıyor olabilir, yardımlarınız için şimdiden tşk.
A
6 yıl
Sigortam bitmek üzere. Hangi teklifi , neden seçmeli ?
Arkadaşlar resimde gözüken teklifler birbirlerine çok yakın hangi sigorta şirketini seçmeliyim..
< Resime gitmek için tıklayın >
A
6 yıl
Tivi bu ya TV den bağlanamama sorunu (Smart TV)
Arkadaşlar 1 hafta kadar oldu, müşteri hizmetlerinin kandırması ile 9 TL ye üyelik yaptırdım, cihaz kurulu olarak geldi, uygulamada ve PC de sorun yok ancak TV de sürekli kullanıcı adı ya da şifre yanlış diyor. Tek şifre aldım, tek tek şifreyi doğru olarak girdiğime o kadar eminim ki.. Başka bir çıkış yolu bilen var mı??
A
6 yıl
60,000 TL ye Yüksek araç tavsiyesi.
Şuanda 2012 Sandero stepway kullanıyorum, model yükselteceğim, 60 - 65,000 TL bandında az yakan yüksek araç tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
A
6 yıl
Arkadaşlar bir sorum olacak.
Hali hazırda Digitürk\bein kullanıcısıyım. Tivibudan 12 Tl ye 24 ay taahhütle yararlanma hakkı verildi. Sorum şu;

Digitürk ve Tivi bu aynı uydudan mı yararlanıyor? Yani atıyorum Beşiktaş maçı varken digitürk ü , diğer zamanlar tivibunun kutusunu çanak yönü değişmeden kullanabilir miyim?

A
6 yıl
Babel mevzuu.
< Resime gitmek için tıklayın >

Biz her dönem böyle blöfleri nasıl yiyoruz? Bu filmin aynısını biz Sosa da da görmüştük, adam Milan bilekliği ile antrenmanlarda boy gösteriyordu, şimdi de bu adam gitmek istediği takımın rengine kafasını boyayıp mesaj gönderiyor, sonrasında makul teklif geliyor ama bir anda bu kırmızı kafalı arkadaşımızın Beşiktaşlılık duygusu kabarıyor, biz de bunu yiyoruz , akabinde 3 yıllık sözleşme öneriyoruz..
A
7 yıl
Vodafone taliscanın bonservisini..
Vodafone Şirketi Talisca'nın bonservisi için kulübümüze 18 Milyon € verdi.


************************
demek isterdim 😂😂 1 Nisan 😂😂
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.