X

Çavuş
04 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
8 yıl
ESEA satın alma hk.
Arkadaşlar malum normal mm atılmıyacak hallerde bu ara. ESEA'da tekrar premium üyeliğimi nasıl yenileyebilirim uzun zaman sonra tekrar oynamak istiyorum orada.
X
8 yıl
SATILIK HESAP VE AWP HYPER BEAST
Rütbesi lem olan smurf acc satıyorum. Daha önce oynadığım global hesap 2 maça supreme atar tekrar. Kendim main acc ve smurf'e yetişemiyorum. Sadece CEVO kaydı vardır FACEit ESEA duruyor. Ve hyper beast ile birlikte alabilcek olan arkadaşlar özelden fiyat sorabilirler. Daha önce forumda alışveriş vs yaptım ciddi arkadaşlar P.M atabilirler. Ya dahttp://steamcommunity.com/id/tres2b
X
8 yıl
SATILIK GLOBAL HESAP.
SATILMIŞTIR.
X
9 yıl
Iyi butceli laptop alımı hakkında.
Merhaba iyi günler,geceler arkada?lar. Fiyat olarak 4000-5500 arasy gamer laptop almak istiyorum. Marka olarak kararsız kaldym fakat aklımda. MSI veya Alienware var. Acaba bana öneride bulunabilirmisiniz. Sizlerin yorumlary çok de?erlidir tesekkürler.
X
10 yıl
GALAXY NOTE 3 NEO 4.4 KITKAT HAKKINDA.
Acaba "NEO" için 4.4 kitkat güncellemesi gelecek mi ?
X
10 yıl
Güç Kaynağı ile ilgili.
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar.
< Resime gitmek için tıklayın >

Sistemim bu arkadaşlar. Ekran kartı olarak Nvidia gtx760 var. Pc yi de uzun bir süre kullanan ve açık bırakan birisiyim. Yalnız Güç kaynağım 420 watt acaba bu sisteme ve ekran kartına yeterlimidir ? Çünkü 1299 pvp oynuıyorum magelerin nova attıkları anda ufakta olsa kasmalar oluyor. Ben ise yağ gibi akmasını istiyorum oyunun.Sorunum güç kaynağımdamıdır sizce önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
X
10 yıl
Gtx 760 hakkında.
Amd olan hd7850 de micro kasmalar vs yüzünden değişim yapıp nvidia gtx 760 serisine geçtim. Bugün aldım ve denemelerim sonucu pvp 1299 da nova atıldıgında vs hafif bir kasma oluyor ki bunun bi sebebi varmı. Birde bu silah efectlerinin kabalıkta vs kaybolmasının nedeni nedir acaba.Bir çözümü varmıdır ? Bu sistemim.
< Resime gitmek için tıklayın >


Buda kastettiğim efectlerin vs kaybolması nedeni nedir acaba? Benim silah efectlerim,heal nova pot efectleri kayboluyor böyle durumda. Acaba bu sorun böyle bir karttan mı yoksa sistemden mı ekranımdan mı?
< Resime gitmek için tıklayın >

Ekranımda Asus un 27 inç full hd ekran modeli 278n. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
X
10 yıl
Oyunda Kasma Ve Ekran kartı ile ilgili.
Öncelikle Selamun Aleykum Kolay gelsin. Sistem özelliklerimi altta belirticem,ve ben asushd7850 ekran kartına sahibim. Oynadığım 1299 pvp serverınde ki İnventory açınca veya partye girince çok büyük kasmalar oluyor. Sanki orta seviye 128bit ekran kartlı pc de oynar gibi. Ben hd7850 den gtx760 veya 770 geçmek istiyorum. Bilen ve fikri olan herkes yardımcı olursa çok sevinirim.İstediğim çek şey kasmaması ve magelerin full nova ve efect olsa bile dara düşmemem :) Şimdiden teşekkürler. < Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.