T

DH Yönetici
23 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
57 üye
Görüntülenme (?)
3353 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
T
2 yıl
Siyah ekranda bekleme
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce kasamın içini temizledim. Parçalarını sökmeden kabloları düzenledikten sonra kapattım. Daha sonrasında bilgisayarı çalıştırdıktan sonra ekran gelmiyor baya bekletiyor. Geldikten sonra Msi mag logosu çıkıyor bekletiyor. Bekliyor bekliyor. Uzun süre bekledikten sonra hala açılmıyor rest atıp tekrar deniyorum. Bekleme süresini şöyle tarif ediyim. Yataktan kalkıyorum pc tuşa basıyorum üstümü değiştiriyorum dişlerimi fırçalıyorum elimi yüzümü yıkıyorum hala açılmamış oluyor. Yeniden başlatmalar sonucunda 2-3 defa yaptıktan sonra şansıma bağlı olarak pc açılıyor. Ama açıldıktan sonra pc de hiçbir sıkıntı yok oyun film müzik ses kasma donma ısınma vs hiçbir şey yok her şey yolunda çalışıyor. Artık sinir etme seviyesine geldi. Bunun sebebi ne olabilir 2 haftadır pc yi açmak zulüm gibi bir şey oldu.

Not: Bu yazıyı telefondan yazarken pc yi 2 kere yeniden başlattım. Hala açılmadı
Tenebrio yeniden paylaştı. Bu konu başka bir üye tarafından açılmıştır, profilini görüntülediğiniz üye konuyu kendi profilinde yeniden paylaşmıştır.
2 yıl
A
2 yıl
XBOX | Dijital Ortaklık, Oyun ve Hesap Satış \u0026 Takas Grubu (Alınık İlanlar)
1.Bu konu sadece Donanımhaber kullanıcılarına dijital oyun alım konusunda aracı olacaktır. DH Yönetimi hiçbir şekilde satış detaylarına, satıştan öncesine ve sonrasına dahil olmayacak, sorunlu alışverişler ve olası dolandırıcılık meseleleriyle ile ilgili taraf olmayacak, bu tip sorunlu alışveriş içeren mesajlar veya konu içinde paylaşılan " sorunlu üye listesi " gibi listeler içeren mesajlar silinecektir.


2. Konuda kullanılması gereken ilan kalıbı şudur : 
 

quote:

 
ALINIK


Oyun Adı:
P1-P2:
Fiyat:
İletişim:
Ödeme:
Diğer Hak:




3. Gün içerisinde yani 24 saatte yalnızca "bir" kere ilan paylaşabilirsiniz. Uymayan üyelerin mesajları silinip 1 uyarı puanı verilecektir. Israrı halinde bölüm uzaklaştırması verilecektir.


4. Bu konu içerisinde sadece alınık ilanı verebilirsiniz. Uymayan üyelerin mesajları silinip 1 uyarı puanı verilecektir. Israrı halinde bölüm uzaklaştırması verilecektir.


5. Satışlarınız ile ilgili detayları lütfen PM , Telefon ya da başka özel mesajlaşma kanalları üzerinden gerçekleştiriniz. Uymayan üyelerin mesajları silinip 1 uyarı puanı verilecektir. Israrı halinde bölüm uzaklaştırması verilecektir.


6. İlanınız ile ilgili bir değişiklik söz konusu ise (Fiyat değişikliği , Satış vs. ) bunu yeni mesaj atarak / alıntılayarak değil ( 24 saat geçmemişse şayet ) mevcut ilanınızı değiştirerek devam ediniz. Uymayan üyelerin mesajları silinip 1 uyarı puanı verilecektir. Israrı halinde bölüm uzaklaştırması verilecektir.


7. Bir mesaj içerisinde en fazla 3 ilan verebilirsiniz. Uymayan üyelerin mesajları silinip 1 uyarı puanı verilecektir. Israrı halinde bölüm uzaklaştırması verilecektir.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

" Biri paramı aldı, ama hesabı vermedi. Beni dolandırdı. Bunu forumda dile getirmem niye ceza sebebi ? "

Kardeşlik konusunda yapılan alışverişler ikinci el forumlarında yapılandan farklı olup çok daha fazla özneldir. Tarafların haklılığı ve haksızlığının tespiti alışverişin yapısı itibariyle çok zordur. Donanımhaber yönetimi her foruma, her bölüme ve her üyeye eşit yaklaşmayı görev bilen bir yönetim anlayışına sahip olduğundan her satışla ayrı ayrı ilgilenemeyeceğimizi düşünüyoruz. Bu sebeple alışveriş insiyatifini tamamen size bırakıyoruz ve bu konuda bir haklı/haksız ayrımına girmemeyi tercih ediyoruz.


Bu kararı aldıktan sonra bu tarz sorunlu alışverişleri konuda paylaşmak, bununla alakalı mesajlar yazmak, sorunlu alışveriş üzerinden yönetimi ve yöneticileri eleştirmek konunun seyrini ve muhattaplarını başka tarafa çekecek ve ikili bir tartışma ortamı yaratacaktır. Konunun odağı sürekli kayarak hem boş yere bir iş yükü oluşturacak hem de mağdur ettiği düşünen tarafa söz hakkı doğacaktır. Haliyle konu amacından sapacak ve dijital oyun takası konusu içinden çıkılmayan tartışmalarla dolup taşacaktır.. Konu amacından sapmasın ve sadece alım/satımlara aracı olması, kapatılan eski konuyu tekrar açmamızın bir numaralı sebebidir. O yüzden tamamen düzeni sağlama ve konuyu bir çizgiye oturtmak adına bu tarz mesajlara yaptırım uygulamamız gerekmektedir.


Kardeşlik nasıl yapılır?


Kardeşler için Player 1 ve Player 2 diyelim;

*Player1 - Hesap açıp oyunu satın alır,konsolda bu hesaba girer digital oyunu indirir ve bu hesabı konsolunda My Home Xbox olarak işaretler. Bundan sonra istediği hesaptan girip oyunu oynar ve diğer hesabı isterse konsolundan kaldırabilir.

*Player2 - Hesabı konsolunda açar, oyunu indirir ve daha sonra kendi hesabından, kendi profilinden oyunu oynar. Hediyeler kazanır vs. ama oyunun bulunduğu hesabı konsolundan silemez. Ayrıca internete bağlı olması gerekir.

P1 ve P2 kendi profillerinden aynı anda oyunu açabilir, hatta birbirleriyle bile oynayabilirler.

Eğer P1 ve P2 farkını tekrar etmek gerekirse:

P1 - Oyunun alındığı profile ihtiyaç duymaz - İnternet bağlantısı gerektirmez - Ama eğer hesabı satmak yada takaslamak isterse bu işlemi yılda 3 kere yapabilir.

P2 - Oyunun alındığı hesap konsolda olması gerekir - İnternet bağlantısı ister - Ama takas veya satışta sınırlama yoktur.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
T
3 yıl
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU
Merhaba arkadaşlar,


Playstation ve Xbox tartışma konusuna hoş geldiniz. Burada Forum kuralları dahilinde istediğiniz konsolu savunabilirsiniz


Herkese iyi forumlar.
T
4 yıl
İşlemci Hızı Ve Msi Dragon Center Sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Anakartım: Msi Mag B550 Tomahawk
İşlemci: AMD Ryzen 3800X

Arkadaşlar Bios ayarlarına girdiğimde işlemci hızı 3.90 olarak gözükmektedir. Bilgisayarı açtığımda görev yöneticisinde Temel hız 3.90 olarak gözüküyor. Ama aktif hız 4.20 sabitliyor. Msi Dragon Center uygulamasında işlemci hızını önceden sabitleyip düşürüyordum. 3.90 yapıyordum. Daha sonra kendiliğinden varsayılan geçmiş ve 4.20 de çalışıyor. Şuanda program üzerinden bu hızı düşürmeme izin vermiyordu. Uygulamayı sildim, tekrar yükledim. Bu seferde hızı düşürüp kaydettiğimde Lütfen bekleyin yazıyor. 10 dakika boyunca bekliyor ama kaydetme işlemi olmuyor. Program donuyor. Buradaki sorun ne anlamıyorum. Biosta işlemler sıkıntısız ama windows açılmaya başlayınca fan seslerinden işlemcinin hızının arttığı belli oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
T
4 yıl
Ramazan Bayramı Bayramlaşma Konusu
Merhaba,




Herkese iyi bayramlar,




Daha güzel bayramlar görmek dileğiyle






İyi forumlar.
T
4 yıl
VALORANT BÖLÜM KURALLARI
  • Kullanıcıları yanılgıya düşürecek, asılsız haber paylaşımı yasaktır.

  • Hesap ve içerik satışı kesinlikle yasaktır.

  • Basit sorularınız için yeni konu açmak yerine, sorularınızı mevcut konularda dile getiriniz. Arama yapmadan konu açmamaya özen gösteriniz.

  • Konulara gereksiz mesajlar atmamaya özen gösterin.Sadece smiley, +1, Takip, Mesajım bulunsun gibi tek kelimelik cevaplar vermeyin.Bu tip durumlarda, mesajınız silinebilir.

  • Bölümü sadece kendi amacı için kullanınız ve alakasız konu açmaktan kaçınınız.

  • Hack, Hile, Bug, Torrent...vs gibi yasal olmayan konular açmak, paylaşmak ve istemek yasak ve uyarı puanı sebebidir.

  • Konu başlıkları anlaşılır ve konuyla alakalı olmalıdır.Açtığınız konu başlıklarında tamamıyla büyük harfler kullanmayınız. Yanlış/gereksiz/fazla vb. noktalama işaretlerinin kullanımından kaçınınız. Aksi davranışlarda konu, uyarılmaksızın silinebilir

  • Konularınızı doğru kategoriye açmakla sizler mükellef olduğunuzdan, hiçbir yöneticinin konunuzu doğru bölüme taşıma gibi bir sorumluluğu yoktur. Yanlış bölüme açılan konuları, doğru bölüme taşıma ya da silme inisiyatifi yöneticilerindir.

  • Kişi, kurum ve firmalar hakkında, hakaret içerikli veya rencide edici mesajlar yazmak yasaktır.

  • Silinen veya kilitlenen bir konuyu ısrarla tekrar açmak ceza sebebidir.

  • Bölümde diğer sitelerin reklamının yapılması, ya da firmaların kendi reklamlarını yapması yasaktır. İlan niteliğindeki yorumlar uyarılmadan silinecektir.

  • Cezalı olan üyelerin başka bir nickle forumda bulunması durumunda tespit edilen üyelik sınırsız olarak kapatılıp asıl üyeliğin cezası aldığı her nickte 1 hafta daha artacaktır.

  • Karşılaştığınız olumsuz bir davranış karşısında tartışmaya girmek yerine şikayet sistemini kullanmaya özen gösteriniz. Kurallara uymayan konular veya rahatsız edici mesajlar gördüğünüzde < Resime gitmek için tıklayın > butonunu kullanarak bize bildiriniz.

  • Kural dışı konulara cevap yazmak, ceza sebebidir.

  • Konu içerisinde, sayfa düzenini bozacak şekilde çoklu alıntı yapmak yasaktır.

  • Burada yazmayan fakat Forum Genel Kurallarına aykırı olan tüm kurallar ve yaptırımlar bu bölüm için de geçerlidir.

    Ayrıca Lütfen imza kurallarına uyalım, imza kuralları için tıklayın.

    Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz için tıklayınız.

  • Bu bölümü kullanan üyeler, bu kuralları kabul etmiş sayılır.
  • T
    4 yıl
    Soundbar İçin Birden Fazla Cihaz İçin Kullanmak
    Merhaba arkadaşlar bir sorunum vardı. Eminim bunun için bir fikri olan vardır.

    Şimdi indirim zamanı Lg 31,5" 32GK850G-B monitör aldım. Yalnız bu monitörün kendi hoparlörü olmadığı için çılgınlık yapıp soundbar aldım  


    Aldığım soundbar Lg SJ3 DTURLLK 300W model bir soundbar. Linki de aşağıda:

    https://www.hepsiburada.com/lg-sj3-dturllk-300w-wireless-soundbar-p-HBV0000081MJU?magaza=Hepsiburada


    Ben bunları aldım çok güzel bir şekilde yalnız ses sistemini hem pc için hem de Ps 4 için kullanmak istiyorum. Tabi soundbar için bir tane giriş var. Bunun için tek giriş var. Bunun içinde aşağıdaki gibi bir ürün aldım. O da ağır çöp çıktı. 2 girişi çalışmıyor.


    Aldığım saçma sapan ürün:https://urun.n11.com/coklayici-ve-dagitici/optik-coklayici-cogaltici-splitter-fiber-optik-P204298661


    Bu soundabar'ı kabloları sök çıkar ile uğraşmadan ve en ez ses kalitesi kaybetmeden nasıl kullanabilirim? Önerilerinize açığım



    Not: Umarım derdimi anlatabilmişimdir
    T
    5 yıl
    SATILIK | CS:GO KEY | STOK: 0 | STOK BİTMİŞTİR
    Merhaba arkadaşlar,


    Elimde 138 adet key vardır.


    Tüm stok satılıktır.


    FİYAT ADET: 9,60 TL




    Keyler random verilecektir. Hepsinden olacaktır.


    Soru ve görüşleriniz için PM atmanız yeterlidir.


    Ödeme: Enpara, Ziraat


    Steam Profil:https://steamcommunity.com/id/Tenebrio




    Prizma Kasası Anahtarı: 45 Adet
    Tehlike Bölge Kasası Anahtarı: 29 Adet
    Ufuk Kasası Anahtarı: 26 Adet
    Pala Kasası Anahtarı: 20 Adet
    Clutch Kasa Anahtarı: 16 Adet
    Gamma 2 Kasası Anahtarı: 8 Adet
    Spektrum 2 Kasası Anahtarı: 2 Adet
    T
    6 yıl
    Satılık Cs:Go Anahtarları SATILDI
    Elimde 25 adet Ufuk Kasası Anahtarı vardır.

    SATILDI

    Ödeme: ENPARA

    T
    6 yıl
    SATILIK | CS:GO KEY | 7 TL
    Elimde 60 adet cs:go key vardır.

    Tanesi 7 Tl'dir.

    Ödeme: ENPARA
    DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.