P

Yüzbaşı
27 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
2 yıl
Macbook + Harici SSD ile Oyun Bilgisayarı Yaptım, Deneyimlerim
cihaz : 2020 baz model i7 işlemci ve 16 bg ramli amd r5300 4 gb ekran kartlı 16 inch macbook pro
ssd : Adata XPG SX8100 512GB 3500/2400MB/s M.2 PCIe NVMe SSD ASX8100NP-512GT-C hb den 398 tl ye aldım 25 ekim 2021
ssd kutusu : Lenovo M-02 M2 Nvme M-Key Type-c Usb 3.1 n11 den 275 e aldım 28 ekim 2021 (25 tl kupon ile)


harici diske win 10 kurdum. gayet başarılı. zamanla deneyimlerimi paylaşırım.


< Resime gitmek için tıklayın >

valorant ortalama 175 fps, nadiren 140 ları ve 230 ları gördü, genel kanı hariciden takılma donma vs oluyor deniliyordu, şimdilik hiç sorun yok, bu arada fanlar tabiki uçuşa geçiyor
< Resime gitmek için tıklayın >
P
3 yıl
bu hangi ram?
herhangi bir cum kampanyasıyla aldıpım sdd yi takarken 2. ram slotum olduğunu gördüm ek alayım dedim cpu-z ddr4 600 mhz gösterse de mantıklı gelmedi.üzerindekilerden de pek bişey bulamadım , anlamadım hangi ram bu?

< Resime gitmek için tıklayın >
P
4 yıl
işlemci kullanımı %700 ???
bu etkinlik görüntüleyici windowstakinden farklı mı acaba neden ilk işlem işlemciyi %100 den fazla gösteriyor? gösterebiliyor?



< Resime gitmek için tıklayın >
P
5 yıl
Modemin aralık dışı IP vermesi sorunu
Modem arayüzünde 192.168.2.2 ile 192.168.2.254 aralığında ip vermesi gerekirken wifi ile 192.168.0.102 şeklinde ip veriyor bağlanan cihaza. Ayrıca kablolu AP bağlı o da aynı şeyi yapıyor. Nasıl çözülür?
P
5 yıl
Dolandırıldım.Bana olmaz diyordum.
bu tür haberleri okuyunca ben olsam şunu bunu yapardım diyordum ama herkesin bi boşluğuna denk gelebiliyormuş.Trendyol çok yehlikeli bi siteymiş acı bir tecrübeyle anladım.giden param çok değil 78 tl ama insana miktarı değil dolandırılmsı koyuyor işte.Tehlikeli çünkü satıcılar için puan ve yorum sistemi yok. gg de olduğu halde bile durum ortadayken benim yaptığım hatayı siz yapmayın.Trendyoldan ilk alışverişimde 2 mayısta orjinal lisanslı diye satılan oyuncaktan aldım ama adam rastgele dandik bi ürün yollamış.zaten kargo şubesinden teslim aldığımdan hemen iade etim.ancak karaktersiz satıcı ürün ambalajı açılmış diye -kesinlikle açmadım- iademi reddetti.hiç böyle bişey beklemediğim için kargoyu açarken video foto filan da çekmemiştim.müşteri hizmetleriyle görüştüm internetten telefon numarasını bulun aranızda halledin dedi.şaka gibi.yöneticiyle görüşmek istediğimi söyledim şuan burda değil dedi.babasının çiftliği sanki.sonradan kafama dank etti trendyolda satıcı puanı ve yorumları yok ki neden buradan alışveriş yaptım dedim.adam istediği kadar kazık atar gider.ben kazıklandım siz kazıklanmayın.facebook sayfalarına girdiğimde aynı sorunu yaşayan çok fazla insanın mesaj bıraktığını gördüm.keşke daha önce görseydim dedim
P
6 yıl
SPORX GS paket iptali???
2 haftadır SPORX GS başlıklı smsler alıyorum.iptal için şunu bunu yapın da yazmıyor.üstelik gs li bile değilim.var mı bilen nasıl iptal edilir???
P
6 yıl
İnce:\"Erdoğan\u0027ın miting yapmadığı ülkede biz de yapmayacağız.\"
Muharrem İnce: "Erdoğan'ın miting yapmadığı ülkede biz de yapmayacağız."

Erdoğan'a miting yasağı getiren ülkeye kendisinin de gitmeyeceğini, şartların eşit olması gerektiğini söyleyen Muharrem İnce'yi bir Ak Parti'li olarak şaşkınlıkla tebrik ediyorum.Bu adam CHP'Lİ olamaz.CHP liler doğru da olsa yanlış da olsa Tayyip Bey'in karşısındadır.Hayırlı işlere Tayyip yaptıysa karşıdır ama bu adam 4. köprüyü yapıcam diyor.İnşallah ciddi bir oy alır( ama kazanmasın) da bizimkilere aklı başında bi rakip çıkar.Yıllardır kalitesiz muhalefet yüzünden güç zehirlenmesi yaşıyoruz.Kendisini hiç hazetmezdim ama ilgimi çekmeye başladı.hadi hayırlısı
P
7 yıl
Türk Net destek saçma olaylar
Aylarca 12 Mbps​ kullandigim internetim santralin turk nete devrini müteakip 8 Mbps olarak değiştirildi.artmasi gereken hız düştü.isin kötü tarafı santral TTNet deyken hiz guncellemesi yapabilen teknik destek su anda yapamadığını idda etse de inanmiyorum.ayni hat ayni modem ayni santral.ya turk net hic log tutmuyor daha önce 12 Mbps olan hizimin kaydi yok ya da kasıt var daha cok müşteriye ulasmak icin soyluyorlar.diyorlar ki max 8 mb hiz alabiliyorsunuz size 7 mb olarak yansiyor.ben ise testlerde 6.1 in üstünü görmedim son 1 ayda.tutturmuslar referans numarasi verin diye ona gore islem yapacaklarmis.ilk abone oldugumda da 8 mb den fazla alamazsiniz diyen mh ye 4. baglanisimdaki bayan hizimi guncellemisti ve 12 olarak devam etmistim.su anda 6 oldu hala isten anlayan yok teknik destek diye baglandigim adam sadece kayit alıyor.sonra arayan kisi de 8 i asamayacaklarini soyluyor ben yine aylarca 12 kullandigimi anlatmaya çalışıyorum.sirf taahhüt yok diye baglandik kaldik.sahadakiler de TTNet calisani olmasina Türk Net sorumsuzluğu ekleniyor ve sonuc ortada.100 mb kullanan da 60 tl veriyor 6 mb kullanan ben de..
P
7 yıl
G2 hafıza sorunu YARDIM LÜTFEN
rr 7.1.2 yuklemek isterken telefon acilis logosunda kaliyordu.tekrar twrpden bootstack+rom+gapps yukleyip reboot ederken telefon uyari veriyordu root yok supersu istermisiniz diye bende evet manadinda onu da flasliyordum ve acilmiyordu.birkac denemeden sonra supersu olmadan reboot ettim ve açıldı.baktim dahili hafizaya yazma yetkisi yok.root edeyim dedim.twrpye girip once twrpyi guncelledim.o da guncellemeden sonra yazma yazma yetkisinin olmadigini duzeltmwk isteyip istemedigimi sorunca onayladimbir de ustune supersu 2.79 sr3 flaslayip reboot edince trlefon kapandi ve acilmadi.download modda pc ye baglayinca bi baktim 10 civarinda bolume ayrilmis telefon hafizasi ve yazma yetkileri yok bicimlendirin uyarisi beriyor.TOT yontemi calismadi.25 gblik buyuk parcayi bicimlendiremedim de.disk yoneicisinden once sil dedim sonra yeni bolum olustur dedim onu da olisturamadi.sap gibi kaldim.yardımlarınızı bekliyorum
P
8 yıl
Burak ilk 11de !!!
HIRVATİSTAN MAÇI İLK 11'İ

Volkan Babacan
Gökhan Gönül
Mehmet Topal
Hakan Balta
Caner Erkin
Selçuk İnan
Ozan Tufan
Oğuzhan Özyakup
Hakan Çalhanoğlu
Arda Turan
Burak Yılmaz

http://kralspor.ensonhaber.com/m/haber.php?s=fatih-terimin-hirvatistan-maci-11i-tartisiliyor-2016-06-08
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.