V

Yüzbaşı
28 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
7 yıl
Hosting Paketine Ortak Arıyoruz
Merhaba arkadaşlar, Bluehost'tan alacağımız host paketi için ortak arıyoruz. Eğer bir site açma projeniz vb. bir şey varsa birlikte host paketi alabiliriz. Almak istediğimiz paket 360 TL ve 2 sene kapsıyor. 2 senelik host için 72 veya 90 TL düşünüyoruz eğer 4-5 kişi olabilirsek. Düşünen arkadaşlar bana ulaşabilir.
V
7 yıl
Uluslarası Garanti ve KVK, Genpa
Merhaba arkadaşlar 5 aylık bir 6s kullanıcısıyım. Bu telefonu KVK veya Genpa 1 yıllık uluslararası garanti kapsamında servise kabul ediyor mu?

Konuda bilgisi olan arkadaşlardan bilgi alabilirsem çok güzel olacak.
V
8 yıl
iPhone güncelleme öncesi sağlıklı fotoğraf yedekleme nasıl yapılır?
Merhaba arkadaşlar,

Bu akşam iOS 10 yayınlanması ile birlikte temiz kurulum yapmak istiyorum fakat şöyle bir sorunum var. Telefonumda binlerce fotoğraf var ve çoğu "live photo" özellikli fotoğraflar. Benim aklımı kurcalayan bir soru var. Ben bu fotoğrafları en sağlıklı biçimde nasıl yedeklerim?

Fotoğrafların özelliklerinin kaybolmaması için ne yapmam lazım? Deneyimlik arkadaşlar bilgilendirme yaparsa çok mutlu olurum. Eminim birçok arkadaş bu sorunun cevabını merak ediyordur. Şimdiden teşekkürler herkese.
V
8 yıl
\"Arama Başarısız Oldu\" Sorunu
Merhaba arkadaşlar 6s cihazımda çok fazla arama başarısız oldu problemi ile karşılaşıyorum. Aranızda bu problemle sık karşılaşan var mı varsa çözümü nedir?

Veri kullanımında vs kesilmeler yaşamadım hiç fakat birini arayacağım zaman çok fazla bu hata ile karşılaşıyorum.
V
9 yıl
Apple Store Nakit+Kredi Kartı ile ödeme var mı?
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi Apple Store Zorlu veya Akasya'dan nakit + kalan ücreti kredi kartına taksit şeklinde alışveriş yapabiliyor muyuz?

Böyle bir tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

iPod Touch almak istiyorum fakat kredi kartının limitleri doldurmak istemiyorum, öğrenci kartı olduğu için.
V
9 yıl
Donanımhaber Canlı Timi
Merhaba arkadaşlar,

Aramızda canlı canlı maçları takip edip gol tahminlerinde bulunacak arkadaşlar varsa bir Whats App grubu kuralım diyorum. 20 kişi falan olsak yeter. Olay daha çok maç önermek olacak. Herkes neden oynadığını yazar, tahminini yazar böylece fikir alışverişi olmuş olur CANLI CANLI.

Anlayan zaten anladı. Böyle bir grupta bulunmak isteyenler PM ile ulaşsın bakalım yapabilirsek güzel olur.

Herkese bol şans. Haberlerinizi bekliyorum.

Paralı grup falan değildir sadece kendi aramızda fikir alışverişi olsun. Kazanırsak birlikte kazanalım.
V
9 yıl
iPhone 5c mi iPod Touch mu?
Merhaba arkadaşlar,

2014 ortalarında başıma gelen hazin olay sonucu elimdeki iPhone 5c telefonumu kullanamıyorum. Olayı ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Şimdi ise BlackBerry Z10 bir telefonum var. Ancak uygulama marketi sıkıntılı. İşimi görüyor ancak yetersiz diyebilirim. Sizlere sormak istediğim ise şu; iPhone Touch 5. Nesil almayı planlıyordum ancak aklıma şöyle bir şey geldi. iPhone Touch alırsam ikinci el minimum 375-450 TL arası bir ücret ödeyeceğim. 32 GB olacak muhtemelen. Aynı zamanda 750-800 TL civarında da ikinci el 5c veya 5 de bulabilirim ama tercihim 5c olur aşina olduğum için. Sizce iPod almaya değer mi üzerine para katıp 5c mi almalıyım? Özellikle Touch kullananlar ne düşünüyor merak ediyorum.

Edit: iPhone alırsam 16 GB olacak muhtemelen.
V
9 yıl
Aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz? (1500-2000 TL)
1//http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook
2//http://www.sadecenotebook.com/dell-inspiron-3543-b50f81c-pmu400477
3//http://www.pcdepo.com/lenovo-g5070-59-431730-notebook
4//http://www.hepsiburada.com/liste/asus-k555ln-xo364h-intel-core-i5-5200u-22ghz-27ghz-8gb-1tb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd601301&categoryId=98
5//http://www.hepsiburada.com/liste/dell-inspiron-3543-intel-core-i5-5200u-22ghz-27ghz-8gb-1tb-156-tasinabilir-bilgisayar-b20w81c/productDetails.aspx?productId=bd601379&categoryId=98

Arkadaşlar elimdeki Dell marka laptop artık kullanılamaz hale geldiği için yeni bir bilgisayar almak istiyorum. 1500-2000 TL fiyat aralığında kendime bunları çıkardım.

Sizin öneriniz hangisi olur merak ediyorum.

Benim için önemli olan ısınmaması, tasarım olarak da hoş olması ve hafif olması.

Ne dersiniz?

Herkesin görüşü benim için değerli, umarım diğer bu aralıkta bilgisayar arayan arkadaşlara da yardımcı olur cevaplarınız.
V
10 yıl
II. El Hazırlık Kitapları Satıyorum, Tertemiz
Arkadaşlar, üniversiteye geçtik artık. Elimde 9-10-11-12 YGS/LYS hazırlık için işinize yarayabilecek tertemiz kitaplar var. Piyasa fiyatı 15₺-20₺ olan kitapları 3 5 liraya satıyorum. Ayrıntılı bilgi isteyenler PM atsın.

Şimdilik sadece 9 10 11 kitaplarımı satıyorum. Diğerlerini güzelce ayırmadım henüz.

Alanım TM bu arada. 9.sınıf için tüm derslerden var neredeyse. Genelde konu anlatımlı kitaplar, soru bankalarımda çok temiz.
V
10 yıl
Çift Anadal Üzerine Sorular
Konu iptal. Silinebilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.