A

Onbaşı
15 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Vodafone Net Cgn Ping Sorunu
Merhabalar vodafone net cgn nat 100 lü ip bloklarındayım. Eskiden fazla takılmazdı fakat bu sıralar kafama çok takılmaya başladı. Sizce 188li ip bloklarından statik ip alınırsa bu ping sorunu çözülürmü? Çünkü zamanında aynı bölgede adsl'de lol de 27 ping alıyordum fakat şuan vodafone net de 40 45 civarı alıyorum. Fiber internette sizcede daha az olması lazım değil mi ? Bu arada bulunduğum bölgede vodafone'nun kendi fiber altyapısı var. Speedtest yaptığım zaman antalyada bile 30-40 ping veriyor. Bulunduğum bölge bu arada Antalya. Sizce napmalıyım?


Bu valve'ye attığım tracert sonucu:
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu ntt.net veya cw.net ne bilmiyorum fakat 15 hop'ta çok fazla değil mi? ntt.net 'e girince global ip network çıkıyor ve bende bunu cgnyle alakalı düşünmeyi başladım. Bu cgn'ylemi alakalı?

Modem wan durumu:
< Resime gitmek için tıklayın >
A
5 yıl
Mezunken Ders Çalışma Saati Hk.
Arkadaslar gunluk duzenli olarak 3-4 saat ders calismayi planliyorum sizce yeterli olurmu?

Bu yıl 150k yaptım. Matematikten 20.5 net yaptım aytden fakat asıl sıkıntı ayt fendi. Sizce bu kadar saat çalışmayla yapilabilirmi?
A
5 yıl
Malum polinom olan
Arkadaşlar aranızda malumun polinomu olan varmı acaba?
A
5 yıl
Limit türkiye geneli deneme sınavı
Arkadaşlar elinde limit tg tyt-ayt pdfi olan varmı acaba?
A
5 yıl
İlk 75 k için
Arkadaşlar ilk 75k civarı istiyorum. Şuan tyt 70civarı yapıyorum fakat tyt boş olduğunu farkettim ve ayt başladım. Sizce 40-50ayt yapsam tyt 60-65 yeterli olurmu?
A
6 yıl
TYT Çözdüm Vasatım
Arkadaşlar bugün bu sene olan tyt sınavını çözdüm. 20doğru mat 10doğru fen 22 doğru Türkçe çıkardım. Çıkan yanlışları saymıyorum bile. Açıkcası bunu görünce baya üzüldüm. Sizce bunu düzeltebilirmiyim? 12.sınıf öğrencisiyim hedefim ilk 40 k
A
6 yıl
Tyt ayt nasıl çalışmalıyım
Arkadaşlar merhaba ben bu yıl üni adayı olan birisiyim.Yaz boyu dershaneye gittim ve azcıkda olsa tyt çalıştım.Onun haricinde şuan nasıl çalışacağımı bilmiyorum tyt mi lysmi çalışıyım nasıl çalışıyım baya büyük bir boşluktayım 11 fiziğim çöp Hedefim ilk 40-50k arası
A
7 yıl
Pc Açma Tuşunun Anakarta Giden Kablo Kısa Devre
Arkadaşlar geçen hafta oldu bu olay.Pc açma kapama tuşuna basınca açılmıyordu.Çünkü o kablonun gri kısımları sürtüne sürtüne gitmişti.Biraz sürttürünce açılıyordu.Bende sürttürüyim derken kısa devre yaptırdım.Bu kabloyu nerden bulabilirim?Yada kaça patlar bana.Şimdiden teşekkür ediyorum

< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
Mavi Ekran Hatası
Merhaba Aradaşlar 1.5 yıl once acer laptop aldım markası aspire 5750g
Ozelliklerini bir paylaşıyım.
Intel Core i5 2430 m 2.4 ghz turbo boost up 3.0 ghz
Nvidia GT630m 2gb ekran kartı up 3765 turbocache
4gb ddr3 memory
500 gb hdd
Ozelliklerim bunlar arkadaşlar ben bu sistemle bf3 u acmam lazım ama cs yi minecraftı teamfortress 2 yi hiç bir oyunu açamıyorum Gına geldi. Intelden nvidia geçiyorum sonra oyun açıyorum ve mavi ekran ! Ilk aldıgım zamanlar 2gb ekran kartı ısteyen oyunları ıstedıgım gıbı açıyordum hiç kasmadan format attıktan sonramı ne bu pc ye bişi oldu ve hiç bir oyun açamıyorum.Arkadaşlarımın benden daha kotu pc si var cs yi acıyo çıldırcam.Her driver ım yüklü.Bios tan sunu yapın derseniz biraz daha açık anlatın çunku biostan anlamıyorum.
Mavi Ekran Hatası : nvlddmkm.sys
Fırınla derseniz şuan bu laptop ve içini açamıyorum çunku açılcak yeri yok :D bole olmazsa teknik servise goturcem.Bu arada yardım ederseniz makbul geçer
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.