W

Teğmen
02 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
78 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
W
7 yıl
aisden mi sonuç açıklama sisteminden mi gelecek sonuçlar
başlık
W
7 yıl
Abbas Güçlü\u0027den Açıklama
"Üniversite sınav sonuçları için niye bu kadar beklendi bilinmez ama artık finale gelindi ve kazananlar, muhtemelen, bugün 5, 6 gibi açıklanır.

ÖSYM, keşke bir saat verse de adaylar ve yakınları, her üç dakikada bir ÖSYM’nin internet sitesine girip, boş yere sinir harbi yaşamasa, ama nerdeeee…

Karşımızda medeni bir kurum olsa bunu yapar ama ÖSYM’nin bu noktaya gelmesi, sanki daha uzun zaman alacak gibi görünüyor…"
W
7 yıl
Egzersiz iştahı açar mı
Arkadaşlar bi beslenme ve gym uygulaması indirdim yarın itibariyle başlayacağım. Metabolizmam çok hızlı, kilo almada zorlanıyorum.

Egezersizleri her gün yaparsam sonunda iştahımı açar mı, beslenme çizelgesi oluşturdum diyetisyenimle beraber

Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için
W
7 yıl
Nasıl moonwalk yaparım
Evet beyler soru basit nasıl moonwalk yapıp çevremdekileri etkileyebilirim
W
7 yıl
Dil gelir mi
Dil1 15200 sıralamayla çağ 75 burs ing öğretmenliği gelir mi? Son aldığı 16400'lü biri YÖK atlasda öyle diyor, bu sene kontenjan arttı 42 kişi alıyorlar, geçen sene 36 idi
W
9 yıl
paypal hakkında acil
Dun akşam, hiç bir kredi kartıyla bağlantısı olmayan paypal kartıma migrosdan 100 tl yükledim. Dun geceden beri takip ediyorum para gelmememiş. Acaba paranın paypala gelmesi için, paypaka bir ininal kart mı bağlamalıyım?
W
9 yıl
1112211.com\u0027da son durum ne
Sümer neler yapıyor son aylarda bilen var mı?
W
9 yıl
Konsol takası yapabileceğim bir yer var mıdır
istanbulda konsol takası yapabileceğim bir yer var mıdır? garantili 4 gb xbox 360+2 kol+ kinect+gta v ve ıv + ac:revelations + saints row 3 + pes 13 + wwe '13 ve wwe allstars, cod mw3 ile cod ghost vereceğim.

bunlara karşılık, varsa üstüne ücret koyarak ps4 almak istiyorum.

var mıdır acaba konsol takası yapabileceğim bir mekan istanbulda?
W
9 yıl
WWE 2K15 (ANA KONU) / 18 Kasım 2014
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız

Geçtiğimiz yıl her ne kadar 2K Sports çatısı altında çıksa da WWE 2K14'in yapımında yine Yukes bulunuyordu. Bu yıl ise artık NBA oyunlarını yapan Visual Concepts, serinin yeni oyununda WWE 2K15'in yapımında büyük rol oynayacak.

Öncelikle WWE 2K15'in yeni nesil konsollara da çıkmasıyla birlikte Visiual Concepts, NBA oyunlarının da bulunan tüm teknolojilerini kullanacak. Özellikle birçok oyun basını, E3'te kapalı kapılar ardında WWE 2K15'in demosunda John Cena'yı gördüklerini ve yaptığı hareketlerle birlikte oldukça etkileyici bulduklarını belirttiler. Görsel anlamda ve animasyonlar bakımından bugüne kadar çıkmış en gerçekçi WWE oyunu olacak.

Spiker konusunda ise biliyorsunuz WWE oyunlarının en büyük sorunu sürekli script şeklinde gereksiz ve oldukça sıkıcı bir seslendirme mevcuttu. Artık bu olay WWE 2K15 ile birlikte kalkıyor. Micheal Cole ve Jerry ''The King'' Lawyer' ile gerçek zamanlı olarak 30 ve 35 saat arası inanılmaz bir dialog arası seslendirmeler olacak.

WWE 2K15, yeni jenerasyon için 18 kasımda çıkacak.
W
10 yıl
Almanya\u0027dan Gelen XBOX ONE ve Sorular..
Cuma gününe Almanya'dan XONE alacağım. Türkiye'ye getirdiğimde adaptör sorunuyla karşılaşır mıyım. Türkiye'de de bu adaptör çalışır mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.