B

Çavuş
29 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
Film izleme platformu
İki sorum olacak. Sinemada izlemek istediğim filmlerin vizyon süresini bazen kaçırabiliyorum. O filmleri sonradan izlemek istiyorum.

1. Türk filmlerini izlemek için bir platform mevcut mu ? İnternet bağlantısıyla izlemeyi düşünüyorum. Tivibu sinema paketi üyeliğim var. Seç izle'de epey film var ama ben aradığım Türk filmlerini bulamıyorum. DVD işine girmeden direkt üyelik yöntemiyle internet üzerinden izlemek istiyorum.

2. Son çekilen filmlerin çoğu 4K kalitede çekiliyor. Yerli veya yabancı filmleri 4K izlemek için bir platform mevcut mu ?
B
9 yıl
iPad Air - Smart TV bağlantı
iPad Air'i 2014 model LB serisinden LG marka smart TV'me bağlamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ? Kablolu bağlantı da olur, kablosuz da. Ama modeme yük bindirmemek için kablolu seçeneği daha çok benimsiyorum. Nasıl PC'mi HDMI kablosu ile TV'ye bağlayıp ekrandaki görüntüyü aktarabiliyorsam, aynısını iPad için de yapmak istiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.