S

Teğmen
29 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Hahaha
S
8 yıl
Vladimir Putin\u0027den Türkiye mesajı
< Resime gitmek için tıklayın >


"İLİŞKİLERİN DÜZELMESİNİ İSTİYORUZ"
Putin, konuyla ilgili şunları söyledi: “Biz özür duymadık. Ayrıca hasarın tazmin edilmesi ile ilgili bir hazırlık da görmedik. İlişkilerin yeniden düzeltilmesi arzusunu duyduk. Biz de ilişkilerin düzelmesini istiyoruz. Onları bozan biz değiliz.
S
8 yıl
Koray Aydın\u0027dan FETÖ itirafı
< Resime gitmek için tıklayın >

MHP’de genel başkan adaylarından Koray Aydın, MHP'li muhaliflerin cemaat tarafından desteklendiği iddialarına gündemi sarsacak bir cevap verdi.

NTV canlı yayınına konuk olan Aydın, "ben bu sözü üzerime almıyorum. Bu işin muhatabı olarak bir arkadaşımız ortaya çıkıyor" dedi.

Koray Aydın konuyla ilgili öyle konuştu:

Bu manada bütün illerde, o illerde yaşayan cemaat mesubu insanların bu tek adayın üzerinde birleşmesi ve bütün mitinglerine ve toplantılarına yoğun organizasyonlar yapması ve bu tür algının Meral Hanım üzerinde yoğunlaşması ortadadır.

"MERAL AKŞENER'İ CEMAATİN DESTEKLEDİĞİ KESİN"
S
8 yıl
Anayasanın değiştirilmez 4 maddesi..!
Hiç bir devlet adamı ondan sonra gelecek bir nesili kendi kurduğu sistem ile bağlayıcısı olamaz bence.

BU İNSAN HAKLARINA DA AYKIRI DEĞİL Mİ ?

Ben bi sistem buldum bunu sonsuza kadar kullanacaksınız o kadar..!Cihangirlik taslamak değil midir bu ?
S
8 yıl
Davutoğlu\u0027nun
Gitmesine dış basınla muhalefet neden kızıyor?
S
8 yıl
Bugün Amerika
Bile bizim yerli silahın projesi için para döküyorsa burda bir başarı vardır.Görünen köy uzak değildir.
S
8 yıl
Belçika\u0027da ülkeye giriş çıkışlar kapatıldı
< Resime gitmek için tıklayın >

Belçika'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle ülke sınırları kapatılırken, tüm uçak ve tren seferleri iptal edildi.

Belçika'da peş peşe yaşanan terör saldırılarının ardından ülkede güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarıldı. Olağanüstü hal ilan edilen Belçika'da sınırlar kapatıldı, asker ve polis sokaklara indi. Birçok AB üyesi ülke sınırlarında ve havalimanlarında güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkardı.
S
8 yıl
CHP\u0027li vekil İlgezdi\u0027nin videosunu paylaşan çalışana dayak attırdı.
< Resime gitmek için tıklayın >

Sosyal medyada CHP'li milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin terörist cenazesine gittiğini gösteren bir video paylaşan eski Ataşehir Belediyesi çalışanı 44 yaşındaki Şehmus Gülerce, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin koruması tarafından dövüldü.

< Resime gitmek için tıklayın >

"KONUŞURSAN AİLENİ UNUT"
Şehmus Gülerce, konuyla ilgili şunları söyledi:

"O gün videoyu ilk kez gördüm. Bunca şehidimizin olduğu kritik bir dönemde bu tarz görüntüler beni de rahatsız etti. Paylaştım, görmüşler. Battal Bey'in koruması Hamit Ş. aradı ve 'Videoyu sil' dedi. Sileceğimi söyledim. 'Silsen de silmesen de sana sıkacağım' dedi. Videoyu sildim. Gece yarısı beni görüşmeye çağırdı, gittim. Olay yerine başkanın belediyeye ait siyah koruma aracıyla gelmişti. Silahını çıkarıp kabzasıyla kafama vurdu. Yanında tanımadığım biri daha vardı. Darplardan ötürü düştüm. Sonunda da 'Bu olay burada bitti. Konuşursan, polise gidersen aileni unut. Seni ve aileni yok ederiz' dedi. Darp raporu alıp şikayetçi oldum. İkimiz de haksız yere işten çıkarıldık. Belediye başkanının sekreteri, benden özel işleri için talepte bulunuyordu. Gideceği yerlere benim götürmemi istiyordu. 'Araç resmi plakalı. özel işleriniz için bu aracı kullanamazsınız' dedim. Tartıştık. Beddua etti. Sonra da işten çıkarıldım. Bizim gibi haksız yere işten çıkarılan bir arkadaşımızın davasında şahit oldum. Filiz'in işine tazminatsız son verdiler. Davayı açtık. Ben de dava açacağım. Tehdit nedeniyle aileme zarar gelmesinden korkuyorum"

< Resime gitmek için tıklayın >
S
8 yıl
Anayasasının değiştirilemez maddeleri
Anayasasının değiştirilemez maddeleri insan haklarına karşı mıdır.

Halk istediği yönetim biçimini seçemez mi? 200 yıl sonra daha medeni bir yönetim bulunursa biz gene eskide mi kalıcaz.
S
8 yıl
KAMAL ne demek?
BİLEN VAR MI
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.